asztrológia horoszkóp ezotéria október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasokat megérinti a változás szele, hagyniuk kell, hogy kicsit sodorja őket az ár, ne féljenek az ismeretlentől és a kihívásoktól. A Vízöntőknek pedig vigyázniuk kell, hogy ne pazarolják haszontalanságokra az idejüket, jusson eszükbe a mondás, miszerint a kevesebb néha több! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Érzelmi életed stabilitása meginoghat, ez pedig lelki gondokat okozhat még október elején. Talán néhány csalódásra, félreértésre is fel kell készülnöd, ugyanakkor ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a pesszimizmus! Próbálj mosolyogni, s mutasd meg a világnak, neked bizony nem árt a kritika, sem pedig a kellemetlenkedő emberek esetleges piszkálódása. Légy türelmes és kitartó, mert tudod, hogy minden türelem rózsát terem. Ha fenntartod a békét viták helyett, akkor elkerülheted a morgolódásokat, így nem kerül sor szakításra vagy jelentősebb vitára. Anyagi ügyekben is adódhat némi feszültség, mert az aktuális égi állások inkább viszik a pénzt, mint hozzák. Szánj több időt családodra, barátaidra, vagy akár önkéntes munkára, és ez megtérül hamarosan.

Bika

Az elkötelezettségben élő Bikák munkahelyi problémái október első napjaiban igencsak felerősödhetnek, mert a magánéleti kérdésekkel foglalkoznak a karrierépítés helyett. Az okoz nehézséget, hogy mindenhol jól szeretnél teljesíteni, így azonban csak feldarabolod az energiádat. A családi életedben vagy tanulmányokkal összefüggésben is szeretnél rendet tenni, amiben mások tanácsai sokat segíthetnek. Hidd el, most nem a pénz, sokkal inkább a figyelem és a bátor döntések vihetnek el a célig. Igyekezz olyan kompromisszumokra jutni, melyek környezeted minden tagjának megfelelnek. Ez egy bonyolult és összetett feladat, mégis sikerülhet, ha toleráns vagy, valamint őszintén állsz a problémákhoz. Érdemes lenne egy kis pihenést is beiktatni a rohanó hétköznapok közé.

Ikrek

Október hava a problémák felszámolásának ideje, te magad is meglepődsz azon, hogy nem a kifogásokat, hanem kizárólag a megoldásokat keresed egész hónapban. Elkerülhetetlen, hogy teljesen eltérő szemszögből lásd a világot, mert most nem csak a saját gondjaid megoldásán kell tüsténkedned, hanem a családodnak is lesznek olyan ügyei, melyekben a Te segítségedet remélik. A hidegebb őszi időszak megérkezésével az előbbiek mellett még olyan dolgok is leterhelhetnek, melyek máskor egyáltalán nem okoznának fennakadást. Azonban vigasztaljon a tudat, hogy célkitűzéseiddel a lgjobb úton jársz, sikereket könyvelhetsz el, s a kedélyállapotod is napról napra sokat emelkedik.

Rák

Az ősz hidegebb időszaka talán átmenetileg megvisel, mégis kellemesnek és ígéretesnek tűnnek azon folyamatok, melyek a te fejlődésedet és gyarapodásodat segítik elő. Ugyanakkor egy dologra feltétlenül oda kell figyelned! Nem dőlhetsz be a mézes madzagoknak, mert akadnak olyanok a környezetedben, aki félre akarnak vezetni, hogy általad jussanak valamilyen haszonhoz. Elsősorban az új kapcsolatok okozhatnak gondot, emellett megszakadhat néhány régi ismeretség és barátság is, nem utolsó sorban könnyen csalódhatsz valakiben, akit eddig közeli barátnak hittél. Nagyon fontos, hogy légy résen, figyeld ki és hogyan viselkedik, mit mond, mert észreveheted a buktatókat. Ellentétben az előzőkkel váratlan pénzforráshoz juthatsz, ám légy óvatos, ne költsd el azt meggondolatlanul.

Oroszlán

Remek hangulatban és lendületesen indul október hava, jól haladsz a terveid megvalósításával. Hab a tortán, hogy sok embert lenyűgözöl különböző eredményeiddel. A hónap utolsó napjaiban már adódhatnak nehézségek, akár tanulás terén vagy a párkapcsolatodban gubancolódhatnak össze a szálak. Családoddal, partnereddel vagy épp közeli barátoddal elbeszélhettek egymás mellett, ez pedig akár egy komolyabb vitát is kirobbanthat, ám, ha okosan és logikusan állsz ehhez a szituációhoz, valamint jól érvelsz, akkor a gondok végül gyorsan tovaszállnak. Amennyiben október 13. és 25. között karriereddel összefüggésben fut be egy túl kecsegtető ajánlat, annak ne dőlj be. Szerencsére akadnak segítőid is, akik támogatnak a nehezebb pillanatokban.

Szűz

Október havának első napjai leterhelnek, így végül kellemetlen meglepetéseket is okozhatnak neked. Fontos, hogy minden lépést előzzön meg részletes kidolgozás, légy jelentősen óvatosabb a közlekedésben, sportolás és kommunikáció terén – így pedig kikerülhetsz minden gödröt! Könnyen megeshet, hogy többen félreérthetik, amit mondani vagy épp tenni szeretnél. Most tényleg nem ajánlott olyan beszélgetésekbe, levelezésekbe kezdeni, ami félreértésre adhat okot, ugyanis elhúzódhat minden folyamat. Ezeket az ügyeket inkább halaszd el novemberre, amikor könnyedén haladsz majd előre. Ugyanakkor a hónap vége már pozitív tendenciákat hoz, eltalálhat Ámor nyila, vagy fellendülhet kihűlőben lévő kapcsolatod!

Mérleg

Nagyon sok különféle tennivaló vár rád október során, s bizony ezeket nem lehet tovább halogatni. Néhány ezek közül még a nyárról vagy épp tavaszról maradt meg, s került a feladatsor végére... Nehezedre esik a sok munka, sőt, a tanulás is, ám ez utóbbiban jól kellene teljesítened. Vedd észre, hogy október 6-a után kreatívabb és befogadóbb leszel az új információkra, ezt a lehetőséget pedig nem kellene elszalasztani. Ne keveredj feleslegesen konfliktusba kollégáiddal, oktatókkal vagy iskolatársakkal, egyszerűen csak hagyd szó nélkül a dolgokat, amit alaptalanul vágnak a fejedhez. Így okosan elkerülsz minden konfliktust. Ha belebonyolódsz a vitába, Te húzhatod a rövidebbet. Pénzügyekben szerencsés lehetsz, főleg a hónap legutolsó napjaiban.

Skorpió

Végérvényesen beköszönt az ősz, ez már nem könnyed szeptember, hanem hideg október. A hőmérséklet csökken, s a lombhullással te is veszítesz egy csipetnyit a fényedből, ám épp azzal juthatsz előrébb, ha felesleges dolgokat lepakolsz, s a lényegre fókuszálsz. Nem baj, ha most nem mosolyogsz folytonosan, s inkább belülre összpontosítasz, így pedig összegyűjtöd az év hátralévő részében elvégzendő feladatokat. Most se feledd, hogy képes vagy a teljes és tökéletes megújulásra. Ehhez kínál teret október hava. Pénzügyekben pozitív időszakra számíthatsz, főleg a 12-ét követő napokban. Ha már elkötelezett kapcsolatban élsz, partnered meglephet valamivel, ami számodra igazán értékes lehet, de a magányosok se szomorkodjanak sokáig...

Nyilas

Megérint a változás szele, hagyd, hogy kicsit sodorjon az ár, ne félj az ismeretlentől és a kihívásoktól. Ne halogass tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat neked, minden nappal elmúlhat egy jó lehetőség. Többek közt a munka és a tanulás mellett feltétlenül szánj időt a pihenésre! Partnereddel vagy barátaiddal tölts el egy kellemes hétvégét októberben, új helyen, élménydús közegben. Nem árt a lazítás, hisz sok feladatot is meg kell oldanod a dolgos munkanapok során. Október folyamán váratlanul ér, hogy sok új barátságra, ismeretségre tehetsz szert, melyek hosszú távon elmélyülhetnek, valamint segítségedre lehetnek. Kiváló időszak lesz a 13-a és 20-a közé eső néhány nap!

Bak

Október első napjaiban az anyagiak kerülnek fókuszba – könnyen lehet, hogy megy a pénz, de bizony megeshet, hogy váratlan bevételhez jutsz. Az áramlás iránya kiszámíthatatlan, az fog történni, amire összpontosítasz. Sokat költhetsz régi álmaidra, kicsit túl is költekezhetsz, ugyanakkor engedd meg magadnak ezt az édes érzést – hisz épp ennek van most itt az ideje. Ha elszámolni valód van valakivel, azt se halogasd tovább, ha te tartozol, add meg, ha neked tartoznak, kérd vissza. Legyen bátorságod megtenni mindkét lépést. Október végére beköltözik végre otthonodba a nyugalom, így szeretteidre, hobbidra vagy épp némi lazításra is jut időd. A hónap utolsó napjai kellemes meglepetéseket rejtenek, figyelj!

Vízöntő

Egy meglepően mozgalmas, pozitív hatásokkal tűzdelt hónap áll előtted, energiából nem lesz hiány, viszont többet vállalhatsz magadra annál, mint amennyit tényleg meg tudsz oldani. Arra ügyelj, hogy csupa jószándékból ne bólints rá mindenre. Vigyázz, ne pazarold haszontalanságokra az idődet, jusson eszedbe a mondás, miszerint a kevesebb néha több! Emellett váratlan konfliktusok is kirobbanhatnak körülötted, melyek családi témákat is érinthetnek. Jó hír, hogy lehetsz békebíró, aki helyére billenti a mérleg nyelvét, s ismét egyensúlyt teremt. Október második felére, enyhülnek a gondok. A munkában, tanulásban sikerekre számíthatsz. Ha lakáscserén, költözésen töröd a fejed, tedd meg a szükséges lépéseket.

Halak

Október hava vegyes hatásokat ígér, nem mindig fogod magadat maradéktalanul jól érezni a bőrödben. Gyakorta nehezen leled a helyedet, úgy érezheted, mintha mindenhol és mindenki mellőzne téged. Ez inkább a Mars rövid idejű, de kifejezetten kellemetlen hatásának eredménye, - még szerencse, hogy novemberre minden rendeződik. Sok tennivaló vár rád, akár akadályokkal is szembesülnöd kell. Alkalmanként csalódhatsz emberekben, de tudd, hogy ezek a helyzetek is segítik a fejlődésedet. Semmi sem történik véletlenül. Kisebb veszekedésekre, konfliktusokra is lehet számítani, ám, ha türelmes maradsz, akkor szépen el tudod simítani a bonyodalmakat. Anyagilag vegyes ez a hónap, bevételekre és váratlan kiadásokra egyaránt számíthatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.