Heti horoszkóp (október 15-21.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok örömteli, harmonikus, érzelmekkel teli napokra számíthatnak, tele lesznek erővel és energiával, ahogy az Ikrek is. A Szüzek jelentős dolgokat alkothatnak, elindul életükben egy régóta áhított változás, ami nem ismer akadályokat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Örömteli, harmonikus, érzelmekkel teli napok követik egymást, tele leszel erővel és energiával, életkedvből akad bőven. Olyannyira emelkedett lesz a hangulatod, hogy másokat is fel tudsz vidítani, így új emberi kapcsolatoknak is leteheted most az alapkövét. Azok, akik eddig ferde szemmel néztek rád, megismerik a kellemes oldaladat. Jelentős változások forgathatják fel átlagos hétköznapjaidat, akár új munkahely vagy saját vállalkozás elindításának gondolata, költözés, anyagi gondok megoldódása is fókuszba kerülhet. Közben persze a Hold sem tétlenkedik, egy hirtelen fellángoló szerelem „mindent visz", csak figyeld a jeleket! Új és hasznos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás lehetősége sem.

Bika

A megszokott Bika jellegzetességidet felülírod tüzességgel, némi szeleburdisággal és vadócsággal. Nem bírsz egy helyben ülni, ráadásul adódik rengeteg bonyolult helyzet, amit sürgősen meg kell oldanod, az időt pedig nem ajánlott a végtelenségig húzni. Ez az őszi hét bőven előidéz feszültséget, s ha nem csitítod le magadat, akkor sok emberrel összeakaszthatod a bajuszodat. Tudatos felkészüléssel viszont ügyesen ellavírozol az élet aktuális útvesztőiben, s amíg mások elakadnak félúton, te csütörtökön vagy pénteken egy igen jelentős eredményt teszel le az asztalra. Talán akad majd néhány irigyed, de ne foglalkozz velük. Örülj a sikerednek!

Ikrek

Az e heti égi konstellációk erőteljes hatással lesznek életedre, mindennapjaidra, gondolkodásmódodra, és végül a döntéseidre is. Ezt elsősorban úgy fogod érezni, hogy erővel és energiával leszel tele, a hangulatod emelkedett, ezért szinte bármi áron szeretnéd elérni kitűzött céljaidat. Persze ez remek! Minden adva van a sikerhez, a látványos eredményekhez, sőt, az elismerések begyűjtéséhez is. Ám arra készülj fel, hogy a Neptunusz megpróbálhat eltéríteni az eredeti céltól, ám te tarts ki! Probléma kizárólag akkor keletkezhet, ha a tisztesség útjáról le akarsz lépni a még nagyobb sikerért cserébe. Ne tedd, nehogy valamilyen problémát okozz ezzel másoknak. Ne feledd, te döntesz, milyen úton jutsz el a célszalagig.

Rák

Ezen a héten ingadozhat a kedélyállapotod, nem érzed túl jól magad a bőrödben, keresel valamit, de talán magad sem tudod megfogalmazni, mit. Kétségtelen, hogy a hangulatod a hétvégére sokat fog javulni, ez tartsa benned a lelket. Jó hír, hogy ez nem egy benned bujkáló betegség előjele, csupán némi lendületvesztés, ami a derűlátásodat átmenetileg tovaűzi. A hét elején még fizikai tüneteket is produkálhat a folyamatos kedvetlenség, így akár fejfájás, fáradékonyság, vagy rövid idejű emésztési gondok jelentkezhetnek nálad. Túl sok feladatot vállaltál, ismerd be. Ne bólints több tennivalóra, csak a régi dolgokat zárd le. Így jövő hét hétfőn tiszta lappal indulsz, felszabadultan, nyugodtan, örömmel telve.

Oroszlán

Hétfőtől egészen szerda estig kifejezetten nyugalmas lesz körülötted minden, s ez még téged is meglep. Szinte már-már monotonok lesznek ezek a hétköznapok, mindennel időben végzel, nem morgolódsz semmiért, a mosoly odaragad az arcodra. Ám csütörtökön kissé összekuszálódhatnak a szálak, kapkodnod kell, hogy megértsd, mi és miért történik, nehézségekbe, akadályokba ütközhetsz, s most kell elővenned a racionális, logikus énedet. Szükség lesz toleranciára és belátó képességedre, mert akad olyan helyzet, ahol teljesen más elképzelésed lesz egy feladat megoldásával kapcsolatban, mint más embereknek. Könnyen megtörténhet, hogy türelmedet valaki próbára teszi. Péntektől minden visszatér az eredeti, békés kerékvágásba.

Szűz

Végre eljött a te időd, az a pillanat, amikor magadat is meglepve jelentős dolgokat alkothatsz. Bármi, amit teszel, elsősorban téged szolgáljon, s ha minden aktuális igényed beteljesedett, jöhetnek a többiek, családtagok, rokonok és barátok vágyai. A szellemi fejlődésed most garantált, hisz mindenre nyitott leszel. Elindul életedben egy régóta áhított változás, ami nem ismer akadályokat, semmi és senki nem gátolhat meg téged a növekedésben és a gyarapodásban. Folyamatosan képes leszel energiával feltöltődni, szebbnek fogod látni környezetedet, jobbnak az embereket, és kevésbé bonyolultnak az egyes élethelyzeteket. Szenvedélyes ember vagy, szeretnéd érzelmeidet kimutatni: Tedd meg!

Mérleg

Ezen a héten gondolataid kevésbé szárnyalnak, leginkább a pénzügyek körül forognak, de végre meglátod az alagút végén a fényt, új lendületet kapsz néhány elakadt, régóta nem mozduló ügy rendezéséhez. Több terved is megvalósulatlanul hever valahol, ideje, hogy átnézd ezeket, s eldöntsd, mi aktuális, mi nem az, s mire érdemes most időt és energiát szánni. Végre kimozdulsz a holtpontról, így pedig a függő ügyekre is másképp tekintesz. A lehetőségek szinte maguktól kínálkoznak, csak ragadd magadhoz a kezdeményezést. Pénteken és a hétvégén valami új dolog kiötlésére, megvalósítására van alkalmad, s bár a hétvége a pihenésé kellene, hogy legyen, most talán ezt is feláldozhatod azért, hogy a jövőt megtervezd.

Skorpió

Ezek a napok remek teret kínálnak ahhoz, hogy jövődet, különösen tanulmányi illetve szakmai életedet építsd, új munkát vagy mellékállást keress, új üzletet köss, netán saját vállalkozást indíts, vagy fejleszd a már meglévőt. Amennyiben vannak elmaradt vizsgáid, azokat is érdemes rendezni, vagy legalábbis elkezdeni felkészülni a befejezésükre. Mindegy, mibe ölöd most az energiádat, hisz az a lényeg, hogy ne téblábolj, hanem cselekedj, mert a a Hold és a Vénusz is mindenben támogat téged. Valamilyen formában lépj előrébb, változz pozitív irányba, és ha még bírod szusszal, adj ötleteket másoknak is. Ha teheted, most ne egyedül dolgozz, hanem inkább csapatban, úgy még eredményesebb lehetsz.

Nyilas

Lendületesen indul a heted, a Jupiter segítő hátszelet ad minden tetthez, cselekedethez és ötlet megvalósításához. Ahhoz, hogy ügyeid jól és gyorsan haladjanak, s még azokat a dolgokat is lerendezed, amelyek jó ideje mozdulatlanul hevertek valamely fiókod alján. Megállíthatatlan leszel, s ha mások sóznak rád további tennivalókat, azokkal is jól boldogulsz. Ám a csütörtöki nap igencsak zűrös lehet, ugyanis szembe kell nézned valakinek az ármánykodásával. Talán sejtetted egy ideje, hogy nem tisztességes valaki veled, de nem tettél eddig róla említést, ám most mindenre fény derül. Maradj diplomatikus, lehetsz picit ravasz, és mivel már tudod, ki és mit tesz, ügyesen ki tudod kerülni a csapdákat. Végül a Jupiter megóv a problémától, és a környezetedben mozgó emberek nagy többsége továbbra is kiáll melletted

Bak

Egy roppant érdekes és izgalmas üzleti ajánlat bukkan fel látszólag a semmiből. Bárki keres meg ezzel, hallgasd meg, nem fogsz csalatkozni. Légy bátor és akkor hosszú távú anyagi döntéseket hozhatsz meg, melyek profitálni fognak neked. Az természetesen érthető, ha kissé vacillálsz, de ne tedd, mert a Hold minden ambíciódat támogatja, a Jupiter pedig különösen kreatívvá tesz ezekben a napokban. Semmiképpen se utasítsd vissza ezt az alkalmat, mert jelentős, egyben pozitív változásokat hozhat számodra. Ez az ügy tartósan alapozhatja meg a jövődet, s anyagi helyzetedet is stabilizálhatja, vagy éppen csak még inkább megerősítheti. Környezeted megpróbálhat lebeszélni róla, ne hagyd magadat!

Vízöntő

Összességében nagyon jól fogod magad érezni ezekben a napokban, bár hétfőn még nem sok kedved lesz dolgozni, illetve elvállalni azt a feladatot, amit minden áron a te nyakadba akarnak tukmálni. Ettől az átmeneti kellemetlenségtől eltekintve a hét többi napja kiemelkedően jó hangulatban telik, erőből és energiából nem lesz hiányod, hatalmas benned a tenni vágyás, meg akarod mutatni kreatív oldaladat. Alkoss valami újat, vond be ebbe a folyamatba szeretteidet is, biztosan nem fognak visszautasítani. Keddtől már nem okoz gondot beleugrani az ismeretlenbe, meg akarod mutatni mindenkinek, hogy alkalmas vagy azokra a feladatokra, melyeket végzel, vagy éppen rád akarnak bízni.

Halak

Érzelmek terén ezek a napok nagyon erős hatással lesznek rád – leszel fent és lent, sokszor kiszámíthatatlanná válsz. A Vénusz igyekszik téged rávenni arra, hogy különféle emberi kapcsolataidat újítsd meg, formáld át vagy épp zárd le, ha már nincs abban perspektíva. Bátran nyiss új fejezetet, megéri a kockázat. Hétfő és kedd még viszonylagos nyugalmat ígér neked, ám szerdától egy fura, szokatlan helyzet roppant mód felbosszanthat, s ez még a hétvégédre is kihat. Ha teheted, ne reagálj olyan helyzetekre, melyeket nem látsz át teljes egészében! Ez az egyetlen mód arra, hogy elkerüld egy komolyabb vita lehetőségét. Találj ki magadnak minden estére apró szórakoztató programot, ami teljesen eltereli a figyelmedet a mindennapi stresszről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.