Hétvégi horoszkóp (november 10–11.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikákra meglepően mozgalmas hétvége vár, az alvást és a láblógatást nyugodtan elfelejthetik. Az Ikrekre is kellemes és örömteli pillanatok várnak, minden vágyuk teljesülhet. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Az elmúlt hétvégéid nagyrészt elmaradt dolgok pótlásával teltek, mások lelkivilágát ápoltad, próbáltál haladni a házimunkával, vagy a ház körüli teendők számát igyekeztél csökkenteni. Ha unod már az egyhangúságot, és szeretnél kicsit kimozdulni a megszokásokból, akkor ez a hétvége tökéletesen alkalmas erre. A válladra rakott terheket helyezd mellékvágányra, különben nem fogod élvezni a társaságot, a jó hangulatot. Kicsit ráérezhetsz ismét annak az ízére, hogy nem érdemes állandóan másokat fókuszban tartanod saját magad helyett.

Bika

Meglepően mozgalmas hétvége vár rád, az alvást és láblógatást napold el, a házimunkák is várhatnak, készülj fel minden eshetőségre! Sportra, aktivitásra, bulira, kicsapongásra, hisz bármelyiket választod, biztosan remekül fogod magad érezni a bőrödben! Lelkileg és testileg egyaránt le leszel terhelve, de épp ez segít megszabadulni pár döcögős vagy problémás dologtól. Sokan hívnak különböző helyekre, de te csak az olyan programokra mondj igent, amelyekre nem kényszerből, hanem jókedvvel és örömmel mész el. A vasárnap délutánt és az estét hagyd meg magadnak.

Ikrek

Kellemes, örömteli pillanatokat ígérő két nap következik, minden vágyad teljesülhet, csupán tartsd szem előtt önmagadat mások helyett! Elérkezett az a pillanat, amikor olyan dolgokat is a helyükre tudsz tenni, amelyeket jó ideje halogattál, és olyanokat is, amikre mostanság egyáltalán nem jutott időd. Amit régebben szőnyeg alá söpörtél, azt vedd elő, és keress rá hathatós megoldást, ugyanis kompromisszumkész leszel, ami elősegíti a békés folyamatokat. Végre magától is megoldódik egy régi konfliktus, olyan könnyedén és gyorsan tisztázol valamit, hogy még te is meglepődsz! Légy hatékony!

Rák

Igencsak meglepheted a környezetedet azzal, ha egy a szokásosnál is kedvesebb, odaadóbb, mindenre nyitott oldaladat mutatod meg az embereknek. Tobzódik benned az energia, mintha nem is egy fárasztó héten lennél túl. Csak nehogy túlpörgesd magadat a hétvégén, találd meg az egyensúlyt a tennivalók és a pihenés között, mert az utóbbira is szükséged van! Szánj lazításra is időt, nem kell örökké száz százalékon teljesítened. Inkább rendezd soraidat, és az energiádat használd arra, hogy segítesz annak, aki nem boldogul, különösen vasárnap, amikor valaki benned látja a megmentőjét.

Oroszlán

Remek hétvége ígérete érkezik pénteken, vesd bele magadat az ismeretlenbe, próbálj ki új és különleges dolgokat, hagyd magadat inspirálni a jelen pillanat és az aktuális lehetőségek által! Lesz most minden, ami vágyaidat és reményeidet kielégítheti. Pihenés, kellemes szórakozás, tánc és eszem-iszom is férjen bele az életedbe. Azért az otthoni teendőidet se hanyagold el, találd meg az arany középutat, hisz senki nem fogja helyetted elvégezni a házimunkát, és a végén úgy feltornyosulhat a tennivaló, hogy a jövő hét minden estéjén ezt csinálhatod... légy előrelátó!

Szűz

Emelkedett hangulatú szombat és izgalmas vasárnap vár rád. Talán szombat este vagy vasárnap délelőtt adódhat némi fennakadás családi ügyekkel kapcsolatban, ám egy gyors kupaktanáccsal és őszinte kommunikációval mindent a helyére tudsz tenni. Ha van olyan dolog, ami ezen a hétvégén látványosan akadozik, azt ne is erőltesd. Legyints egyet, és lépj tovább, csak az energiádat pazarolnád, majd máskor talán könnyebb lesz. Adódnak olyan dolgok, amiket más alkalommal kell megoldanod ahhoz, hogy sikerrel járj a végükre. Vasárnap több kérdés is befut hozzád, a válaszra érdemes lesz kérni egy kis időt!

Mérleg

A szombati napon egy izgalmas témával kereshet meg valaki, és bármi legyen is a felvetés, bátran vágj bele, eszedbe se jusson nemet mondani, mert amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra és végképp ne a jövő hétre! Mindegy, hogy egy kirándulás, netán egy esti bulira szóló meghívás érkezik, ne hagyj ki semmit! Romantikus vasárnap köszönt rád, ha szingli vagy, összehoz a sors egy szintén párját kereső egyénnel. Fel vagy készülve erre? A szerelem visszavonhatatlanul ott kering körülötted, és meg is talál, ugye hagyod? Ha már elkötelezted magad, akkor végzetes döntéseket hozhattok a közös jövőtökről.

Skorpió

Ha különféle elmaradt tennivalók sokaságával akarod tölteni a hétvégét, hát felejtsd el ezt a gondolatot sürgősen! Mindenképpen lebeszélnek a munkáról az égiek, inkább mozgalmasságra és társasági életre szánd az időt és az energiát. Magát a munka szót töröld ki a fejedből, legalábbis a hétvégére feltétlenül! Se házi feladatok, se üzleti megbeszélések ne kerüljenek szóba, mert az égi konstellációk most nem kedveznek ehhez. Ha mégis belefogsz ilyen típusú tevékenységbe, teljesen feleslegesen pazarolod az energiádat, mert nem sok jóval kecsegtet a végeredmény.

Nyilas

Bár szombat reggel még kissé egysíkúnak látod a hétvégét, később mégis találhatsz benne különlegeset vagy mozgalmasat, hisz tudvalévő, hogy ami késik, nem múlik! Érkezik egy telefon, esetleg valaki bekopogtat, és örömteli hírekkel lep meg. Örülj mindennek, amit ezen a hétvégén a sors felkínál, és közben szervezd meg, hogy kimozdulhass a négy fal közül. Vasárnap egy nem várt hívásra vagy e-mailre számíthatsz, ami komolyan befolyásolhatja majd a jövő heted sikerességét. Olyan pozitív folyamatok indulhatnak el most a tudtod nélkül, amik kedvező anyagi kilátásokkal kecsegtetnek.

Bak

Elkezdődött a hétvége, itt van két egész nap, és ezeket a kedved szerint alakíthatod, kikapcsolódásra, lazításra, bulira is szánhatsz időt. Mostanában keveset pihentél, ám most mindent bepótolhatsz. Ilyenben is régen volt részed, hisz a láblógatás mellett is mindig akadt valami otthoni ügy, amit rendezned kellett. Már nagyon vártad a péntek estét, bele is vetetted magad a társasági életbe. Hagyd, hogy áramoljanak körülötted a pozitív energiák. Bárki, aki rád akar tukmálni valamit, vagy éppen önmagát a nyűgjével együtt, annak adj egyértelmű nemleges választ, hisz a dolgos munkahét után megérdemled a testi és lelki kényeztetést!

Vízöntő

Nyugalmas és csendes hétvégét terveztél magadnak? Akkor hamar rá kell jönnöd, hogy épp a vágyaiddal ellentétes dolgok történnek, a sodrás magával ránt, rengeteg esemény és történés zajlik körülötted. Ne félj a mozgalmasságtól! Könnyen lehet, hogy egy utazás is kilátásba kerül valaki meghívására, vagy önszántadból indulsz útnak, ám az biztos, hogy jól érzed majd magadat. Ha van még benned tartalékenergia, feltétlenül mondj igent, bárhova is invitáljanak meg, ugyanis akár több olyan emberi kapcsolat kialakulására is mód nyílik, amiből a jövőben valamiféle hasznod származik.

Halak

A fárasztó, ugyanakkor igen sikeres napokat egy kiváló hangulatú hétvégével tudod megkoronázni. Megérdemled a pihenést, a kikapcsolódást, nyugodtan tedd le a voksodat a semmittevés luxusa mellett! Meglepően hatékony leszel mind az otthoni, mind pedig a családodat érintő teendőkben, viszont amit célként tűzöl ki magad elé, azt teljesítsd is. Elsősorban magadért cselekedj, ne másokat tarts szem előtt. Látványos fejlődésed biztosan másoknak is elnyeri a tetszését. Vasárnap egy ismerősöd beavat valamilyen titkába, te viszont nagyszerű tanáccsal tudod ellátni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.