asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek hétvégéje épp úgy alakul, ahogyan azt eltervezték és remélték, a Bakoké pedig izgalmas és mozgalmas lesz, összességében eredményes napoknak néznek elébe. A Halaknak rengeteg lesz a tennivalójuk, nem fognak unatkozni. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Engedned kell a szorításból, mert túl kemény tempót diktálsz magadnak. Erre a hétvégére ne vállalj további tennivalókat, és főleg ne ígérgess semmit meggondolatlanul. Nem dolgozhatsz örökké, nem lehetsz mindenki lelki szemetesládája, s nem vállalhatsz több feladatot. Ezen a hétvégén adj lejjebb a görcsösségből - ez csakis jót tehet neked. Akadhat olyan ember, aki bizonyos túlzásokat már kevésbé fog tolerálni, ne akard összeakasztani a bajuszodat senkivel. Nem kell akaratosan ragaszkodni dolgokhoz, főleg, ha már elavultak.

Bika

Mostanság nem alakultak a hétvégék úgy, ahogyan azokat eltervezted? Talán unatkoztál, vagy épp túlzásokba estél? Mellékes! Kérdezd meg önmagadtól, mire vágysz igazán, és mit akarsz a most következő napokban feltétlenül másképp csinálni! Te egy belevaló, kitartó Bika vagy, hát vedd a kezedbe a gyeplőt, irányítsd te a dolgokat! Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy örömteli és mozgalmas legyen ez a hétvége, akkor ne várj csodákat. A sült galamb nem létezik, és nem is repül. Keress új szórakozási formákat, és ne feledd az adventet sem!

Ikrek

Ez a hétvége épp úgy alakul, ahogyan azt eltervezted és reméled. Csendet és békességet szerettél volna, harmóniával és aprócska örömökkel? Ezt most meg is kapod! A nagy hétvégi nyugalomban talán egy isteni szikra is kipattan a kobakodból, és alig bírsz magaddal, mert legszívesebben azonnal cselekednél és megvalósítanád. Ne tedd! Ez a tennivaló megvár, különben sem tudnál hétfő reggel előtt látványosan haladni, hát pihenj előtte! Majd a jövő héten sziporkázol. Ha feleslegesen túlhajtod magadat, nem lesz időd elmélkedni.

Rák

Erő, energia, jókedv? Igen! Épp ezek kellenek a jó hétvégéhez! Emelkedett kedélyállapotod azt eredményezi, hogy sokan csatlakoznak hozzád, hátha nekik is jut ebből a pozitív életérzésből. Bátran adj tanácsokat másoknak! Mosolyogni, útbaigazítani az embereket, aki bizalmat szavaz neked – nem kerül semmibe. Örülj, ha a középpontban lehetsz, mert senki nem akar kihasználni, csupán táplálkozni a benned lévő jó gondolatokból és segítőkészségből. Már szombat reggel érezheted, hogy lendületben vagy, rendezgeted kicsit az otthonodat, de ha elutaznál valahová, ott is minden rendben lesz.

Oroszlán

Már nagyon vártad ezt a hétvégét? Nos, minden adott ahhoz, hogy jó legyen, és minden terved megvalósuljon. Örülj annak, hogy a kedvedben akarnak járni mások, és te is tehetsz valamit a környezetedért. Használd ki azokat a pozitív energiákat, amelyek szerelmi életedben kezdenek megmutatkozni. Ha elkötelezett vagy, lényeges döntést hozhattok. Ne azt nézd, hogy az adott pillanatban mit érzel, hanem elemezz ki minden részletet, mert a helyzet vége mindenképp neked kedvez! Ha keresed az igazit, tudd, hogy ott somfordál körülötted! Tilos a munka, legfeljebb a tanulás az, amire időt szánhatsz.

Szűz

Talán hideg van odakint, ám ez nem jelentheti azt, hogy bezárkózhatsz a négy fal közé, csak azért, mert ott van meleg. Öltözz fel, keress szabadidős programot házon kívül! Az egészségednek biztosan jót tesz egy kis friss levegő, ezt te is tudod! Ha az ad aggodalomra okot, hogy nincs hozzá partnered, hát keress egy családtagot vagy barátot a kifogások helyett! A szombati napod feltétlenül legyen mozgalmas, a vasárnapot tervezheted kicsit békésebbre, csendesebbre. Ügyelj arra, hogy aludj eleget, mert a jövő héten nagy kalandok várnak rád.

Mérleg

Légy kellően türelmes a szeretteiddel, barátaiddal, sőt még a szomszédaiddal is, ellenkező esetben ezen a hétvégén heves konfliktust generálhatsz – kapkodás, morgolódás miatt. Adj lehetőséget mindenkinek arra, hogy szabadon engedhesse a gondolatait, hisz minden éremnek két oldala van. Ha kell, hát a békesség kedvéért nyeld le a békát, fogd vissza magadat, ne erőltesd rá senkire a véleményedet. Talán jót tenne neked az egyedüllét, így csendben gondolkodhatnál, és talán arra is rájönnél, hogy itt-ott hibáztál. Ha ezt belátod, sok minden könnyebbé válik.

Skorpió

Végre hétvége van! Amint mód adódik arra, hogy eltávolodj a munka vagy a tanulás mókuskerekétől, hát tedd meg ezt gyorsan! Már péntek este ereszd el magadat, fantáziálj bátran, szervezz jó programot, szombaton pedig szabadulj meg a gőztől. Nem baj, ha a környezeted meglepődik azon, hogy eltérsz a megszokott rutintól. Az a lényeg, hogy te jól érezd magadat, ne törődj mások véleményével. Ezen a hétvégén semmiképpen se! Mindenki mondandóját hallgasd meg, de nem kell azonnal ugrani, és megfelelni az elvárásoknak. Fogadj be minden új információt, szűrd le a lényeget, a többi nem számít!

Nyilas

A pénteki nap zűrzavarossága pár órára elveheti a kedvedet mindentől. Ez úgy mutatkozhat meg, hogy fáradt vagy, esetleg még nyűgös is. Ezért a hétvégén fel kell töltened az elemeidet. A szombat eleinte kuszának tűnik majd, és már reggel érzed, hogy feszültség van a levegőben, ám eleinte nem teszel ellene semmit, pedig talán kellene! Ha nem beszéled meg az érintettekkel a kételyeidet, gondjaidat, előbb-utóbb összecsaphatnak a fejed felett a hullámok. Járj utána a függőben lévő magánügyeidnek. Ezzel magadnak teszel jót, ezt ne feledd!

Bak

Készülj fel egy olyan hétvégére, ahol lesz bőven mozgalmasság, izgalom, sőt néha drámai gyorsasággal változnak majd a körülmények. Összességében eredményes napok jönnek, kiélvezheted az élet apró örömeit. Boldoggá tesz az is, ha egyszerű élvezetekben lehet részed. Emellett azt is észreveszed, hogy sokan téged találnak meg kéréseikkel, igényeikkel, vagy akár bánatukkal. Ez elismerő, de azt ne hagyd, hogy valaki rád tukmálja a bajait. Elsősorban a saját terveidet valósítsd meg. Adhatsz tanácsokat, de ne a saját időd feláldozásával.

Vízöntő

A felelősség és az ígéret bizony komoly dolgok, Vízöntőként pedig meg kell felelned nekik. Nem leszel könnyű helyzetben, ugyanis valamivel kapcsolatban a szavadat adtad, de már nem fűlik hozzá a fogad – igaz? Ha kedvetlenül is, de ezt a problémát pedig át kell hidalni. Igent mondtál valamire? Akkor tartsd be a szavadat, ha nem akarsz másoknak csalódást okozni. Sokan bíznak benned, ne rombold le mindazt, amit eddig felépítettél. Lódulj neki a tennivalóknak, és vasárnap reggelre tiszta lelkiismerettel adhatsz magadnak egy nap szünetet.

Halak

A pénteki nap után nem kívánsz további zsúfoltságot, vagy programokkal teli hétvégét. Ám nagyon úgy tűnik, hogy a szombatod mégis mozgalmasra sikeredik majd. Rengeteg lesz a tennivalód, ráadásul pár elfelejtett családi ügy is eszedbe juthat, amelyeket gyorsan rendezni kell. Aztán az is bevillan, hogy indul az advent, közeleg a karácsony. Mivel mostanság igen sok félbehagyott dolog gyűlt fel, jobban teszed, ha sürgősen nekikezdesz ezeknek, ha nem akarsz elúszni. A hétvége munkás részét zsúfold össze szombatra, a vasárnap pedig legyen a békéé, a csendé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.