Így lehet 2019 a gyarapodás éve

Forrás: Shutterstock -
asztrológia gyarapodás 2019 ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje átgondolni az aktuális terveket, a megvalósítandó feladatokat, hogy a lehető legjobb eredményt érhessük el – akár egyéni, családi vagy társadalmi szinten.

Minden kilencedik év után lezárul egy szakasz, és indul egy új: életünkben ezt egy szabályos ciklus jelzi, amely egy jól követhető ismétlődést rejt magában. Aki figyel, és az adott év energiáihoz illeszkedve tervezi meg a tennivalóit, vagy épp tol mellékvágányra egy feladatot, az csakis nyertese lehet a mindennapoknak. Lehet jól taktikázni és okosan elkezdeni az új esztendőt, így könnyű a fejlődés és a gyarapodás.

Hogyan lehet megfelelően áramoltatni a 9 éves ciklusok energiáit?

A mindennapokat tudatosan tervezve egyre több sikert érünk el Forrás: Shutterstock

A legutóbbi ilyen ciklus a 2017-es esztendővel indult, és 2018 a második lépcsőfok volt. Az előttünk álló 2019-es esztendő a harmadik lépcsőfok lesz.
Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk/kezdtünk/folytatunk egy kilencéves ciklust, ha

a mindennapokat tudatosan tervezve egyre több sikert érünk el.

A tudatosságból fakadóan válunk egyre bölcsebbé, így pedig az előttünk álló élethelyzetek során mindig okosabban cselekszünk. Így válhat 2019 - harmadik lépcsőfokkal - a gyarapodás, az erősödés és a növekedés évévé.

• 1-es év: tervezés, magvetés és új alapok letétele.
• 2-es év: a lassú fejlődés periódusa, a kicsírázás és a szárba szökkenés elindítója.
• 3-as év: a hajtás, a növekedés, a rügyezés éve, nagy változásokkal.
• 4-es év: a gyors növekedés ideje, visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk.
• 5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
• 6-os év: elérkezik az aratás pillanata. Ekkor minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
• 7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és máris el kell kezdeni tervezni a jövőt.
• 8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
• 9-es év: a lezárás éve. Elengedni, ami nem megy, és máris felocsúdni, letisztulni szükséges, hogy a következő (1-es) évben a friss gondolatoknak helyük legyen.

Ha mindent megteszel a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, a jutalmad is megérkezik Forrás: Shutterstock

Amit 2019-ben megcselekszel, az köszön vissza a következő években.

Ha mindent megteszel a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, a jutalmad is megérkezik. Építsd szépen, tudatosan az életedet, nem szükséges kapkodni.

Mit rejt a 2019-es szám?


20 – a 2-es a Hold, a befogadás, az állandó változás, a víz, az érzékenység energiájával az erős érzelmeket jelzi.
1 – a Nap, az Uralkodó - tüzes bolygó, óriási erőtartalékokkal, kreativitással, tudatossággal.
9 – a Tarot-ban a Remete lapja, azaz meg kell élni a csendességet, a békét, a nyugalmat, és érdemes tudatosan picit visszahúzódni, amikor annak szükségét érezzük.

Vedd kezedbe a sorsodat, rendelkezz az életeddel, időddel, energiáddal és képességeiddel, ebben segíthet ez a kalendárium.

Így lehet 2019 a gyarapodás éve Forrás: Szatmári Nóra
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.