asztrológia horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára a január meglehetősen változékony lesz, a Szüzeknek pedig rengeteg lehetőséget kínál ez a hónap. A bakok régi, dédelgetett álma teljesülhet, a Halakra pedig sok mozgalom, sok izgalom vár. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

2019 friss energiákat és meglepően sok újdonságot kínál számodra. Január hava meglehetősen változékony lesz. Összességében mégis inkább pozitív, jó eredményeket hozó időszak veszi kezdetét, lesz benne elégedettség, öröm és egy csipetnyi kellemetlen élmény egyaránt. Bár elmondható, hogy emberi kapcsolataid jól működnek, ugyanakkor egy pár figyelmetlenség vagy késés, esetleges be nem tartott ígéret mégis negatív hatással lehet ezekre. Hajlamos leszel arra, hogy magadba fojtsd a problémáidat, pedig szeretteid biztosan támogatnának ezek megoldásában. A karriered is hangsúlyos szerepet kap januárban, ám sok időt kell szánnod a szellemi fejlődésre.

Bika

Ne támassz túl magas elvárásokat az év első hónapjával szemben, és ez igaz a családtagjaidra, valamint más szeretteidre egyaránt. Közvetlen környezeted tagjai nagyon sokat hajlandók azért tenni, hogy a kedvedben járhassanak, mégis, az ő buzgóságuk vezethet némi elégedetlenkedéshez és sértődéshez. A megoldás az, ha minden téma és ügy esetében megállapodásra törekszel, és elmondod, neked mi az elképzelésed. Ha valaki előtt ezt eltitkolod, akkor abból adódhat vitás helyzet. Fogadd el, hogy szeretnek! Egy váratlan hír kihozhat a béketűrésből 16-a és 27-e között, ezért szükség lesz az átlagosnál több türelemre az évkezdet során.

Ikrek

Ismét egy új évkezdet, kiemelkedően jó lehetőségekkel, álomszerű kezdéssel! Már január legelső napjaiban előtérbe helyezheted ismert és rejtett képességeidet, felhívhatod magadra a figyelmet azzal, hogy sok nehéz és bonyolult feladattal is megbirkózol. Ezek többsége nagyfokú kreativitást igényel, így pedig az elismerés is megérkezik hozzád. Számíts arra, hogy az elvárások magasak lesznek veled szemben, és ha eleinte nem lesz túl sok kedved a hajtáshoz, a január hónap által kínált kecsegtető lehetőségek miatt mégis érdemes lesz összekapnod magadat. Ha hagyod magad inspirálni mások által, meglepődsz a pozitív eredményeken.

Rák

2019 januárjában meglehetősen sokat kell majd improvizálnod ahhoz, hogy felül tudj kerekedni a pillanatnyi, egyben sürgősen megoldandó függő ügyeken, és még így sem garantált, hogy megtalálod mindenre a lehető legjobb megoldást. Most, hogy vége a hosszas ünnepi felhajtásnak, végre lenyugodhatsz és fellélegezhetsz, megpihenhetsz, és nem utolsósorban bátran szabadjára engedheted a fantáziádat. Komoly tervek fogalmazódnak meg benned, és nemcsak tanulmányaidat vagy a munkádat, hanem a családodat és egyéb emberi kapcsolataidat illetően is. Kezdeményezz olyan változásokat, amelyek többeket is érintenek rajtad kívül.

Oroszlán

Az új év első napjai leterhelők lesznek, részben mert nem pihented ki magadat maradéktalanul, másodsorban adódhat pár kellemetlen helyzet. Egy barát vagy ismerős, kolléga nehéz helyzetbe sodorhat – talán akaratlanul. Ezért muszáj lesz határozottnak lenned, és távol tartanod magadat akár közeli ismerősöktől is, ha érzed a bonyodalom előszelét. Ne engedd, hogy mások belerángassanak olyasmibe, amihez nincs is közöd. Tartósan rányomhatja a bélyegét az életedre mások hibája. Törekedj az individuumod kihasználására, így távol maradhatsz a problémáktól. 7-e után a nehéz terhek lehullanak a válladról.

Szűz

A 2019-es esztendő rengeteg lehetőséget kínál fel számodra már januárban. Ugyanakkor figyelj oda arra, hogy semmi se maradjon elvégezetlenül, ha ez mégis megtörténik, akkor február elejére látványosan feltorlódnak a tennivalóid. Otthon is meg kell birkóznod néhány bonyodalommal, a családodra pedig nem számíthatsz. Nem azért, mert nem akarnak segíteni, hanem mindenkinek akad bőven teendője. Már a hónap első napjaiban kiváló lehetőség nyílik meg előtted tanulmányi téren, vagy akár szakmai előmenetellel összefüggésben. Ehhez a fejlődéshez különösen nagy segítségedre lesz a Hold és a jó kommunikációt biztosító Merkúr.

Mérleg

A december nyugalma után január hava meglepően szélsőséges érzelmekkel ruház fel – ami a Mars és a Plútó igen erőteljes hatásának tudható be. Ez az igen kusza és leterhelő időszak számos kellemetlen helyzetet idézhet elő. Mit tehetsz ezek ellen? Nézz szembe azzal a ténnyel, hogy nagyon sok minden megváltozott körülötted, sőt benned is! A módosulások különösen igazak emberi kapcsolataidat illetően. Talán akkor cselekszel helyesen, ha új barátok után nézel. Szerezz be pár új könyvet, menj el pár napos képzésekre, amelyek hozzájárulnak tudás- és ismeretanyagod bővítéséhez. Légy nyitott mindenre, mert komoly fordulópont jöhet februárban, de az alapokat most kell letenned.

Skorpió

A bolygók együttes és jótékony hatásának köszönhetően remek lesz január hava. Szinte folyamatosan azt érezheted, hogy emelkedsz, jó dolgokat alkotsz, és a függő ügyek lezárása mellett végre fellélegezhetsz. Problémáid jelentős része a múlt homályába vész, és napról napra energikusabb, így pedig eredményesebb leszel. Bár ismét terítékre kerülhet egy nyomasztó családi gond, okos tervezéssel, apró léptekkel ezt is le tudod rendezni január végére. Utoljára, de nem utolsósorban tudd, hogy valaki jövője nagyban függ tőled, és az ő számára te jelentheted a legfőbb kapaszkodót. Ugye önzetlenül irányt mutatsz neki?

Nyilas

Ahogy beköszönt az új év, hirtelen megszaporodnak a tennivalóid – otthon, a suliban vagy a munkahelyen egyaránt. Lényeges, hogy kiemelten nagy figyelmet fordíts mindennapos dolgaidra, illetve a munkahelyeden, vállalkozásodban, esetleg egyéb helyen betöltött szerepeidre. Ha önkéntes munkában veszel részt, biztos nagy szükség lesz rád. Hosszú távra előremutató beszélgetések lesznek, bátran mondd meg másoknak, ha valami nem érdekel. Olyasmiben vegyél részt, amit tényleg örömmel csinálsz, ami leköt, és nem utolsósorban hasznot hoz. Ügyelj arra, hogy ne kerülje el semmi a figyelmedet.

Bak

Csukd be a 2018-as esztendő kapuját, és bátran lépd át a 2019-es év küszöbét. Valósíts meg valami különleges dolgot, egy régi, eddig dédelgetett álmod könnyen teljesülhet. Áldozz időt és energiát nagy dolgok létrehozására! Egy tavalyi tevékenységért megkaphatod a méltó elismerést januárban, ami nem feltétlenül pénzben mérhető, ám megbecsülésben és kiemelkedő hírnévben biztosan. Előléptetésre, új ajánlatra, remek szerződéskötésre számíthatsz. Látványos változások várhatóak januárban, szerencsére túlnyomórészt pozitív irányban. Minden lehetőséget fogadj tárt karokkal, légy bátor és kitartó!

Vízöntő

Meglepő, egyben téged nagyban támogató információk kerülnek a birtokodba január elején. Olyan dolgokra lesz rálátásod, amelyek nem feltétlenül tartoznak rád, és ezekkel nem is szabad visszaélned! Ám ha már így alakult, okosan és taktikusan a magad javára fordíthatsz pár dolgot. Érdemes szövetkezned másokkal, a csapatmunka kiemelkedő eredményt hoz. Fordíts elegendő időt és energiát a családi ügyek rendezésére, különösen akkor, ha gyermekeid képzéséről, szüleiddel való kapcsolatodról van szó. Vannak olyanok a közvetlen környezetedben, akinek előrejutása rajtad is múlhat. Mennyire tudsz ösztönözni másokat?

Halak

Sok mozgalom, sok izgalom vár rád januárban. Kellő alapossággal, felkészültséggel fuss neki ennek az esztendőnek és az aktuális teendőknek. Ne kapkodj, és ne viselkedj meggondolatlanul vagy felelőtlenül. Csak olyasmit tégy és mondj, aminek örülnél, ha más is megtenné vagy kimondaná veled kapcsolatban. A nagy döntések előtt kivételesen aludj bátran egyet! A felelősségvállalás kiemelten fontos részévé válik a mindennapjaidnak, ha hibázol, azt ismerd be. Légy okos, és inkább lassabban haladj, így csökken a hibalehetőségek száma. Nyugodtan ragaszkodj ahhoz a szerephez, amely eddig megfelelőnek bizonyult az életedben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.