asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Bikák számára a kockázat hozhat sikert, de ehhez bátorságra lesz szükségük: merjék izgalmasabbá tenni a hétköznapokat. Az egyedülálló Ikreknek ki kell mozdulniuk, ha szerelmet keresnek: komoly esély egy ismeretlen társaságban vár rájuk. A Skorpiók számára a január a szerelem titkos ösvényeihez nyit kaput. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Bármilyen vita adódjék, az rendezést követel. Ne halassz semmit későbbre, még elharapódzik a harag kettőtök között. Az őszinteség jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Mondd el, mi bánt, és mire vágysz. Kiderülhet, hogy miből van kevés vagy éppen túl sok.
Páratlan: Minden körülmény adott ahhoz, hogy rálelj a szerelemre. Lépj a tettek mezejére, menj randizni, utazz el egy wellnesshétvégére, hagyd, hogy a másik nem meglássa benned a különleges és egyedi dolgokat. Kosként a bátorságod babért, azaz szerelmet terem.

Bika

Páros: a kockázat sikert hoz neked, ehhez bátorságra van szükség! Merd izgalmasabbá tenni a mindennapokat, legyen az átlagos hétköznap is ünnepi pillanat! Vigyél haza új ötleteket, próbálj ki ismeretlen trükköket és praktikákat! Kerüld messzire a szerelmi háromszögeket.
Páratlan: érthető, hogy egy tökéletes és kifogástalan partnerre vágysz, aki a tenyerén hordoz téged, figyel rád és tisztel. Ám mostanság ez a típus kihaltnak tűnik? Netán picit magasra tetted a mércét? Ereszd lejjebb, és azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Ikrek

Páros: óvatosan kell bánnod a semmiből felbukkanó fura érzésekkel és izgalmat keltő vágyakkal. Még szerencse, hogy remek gondolatok tobzódnak benned, ezeket jóságra és kedvességre használd, a féltékenységet kerüld el. Légy szenvedélyes, ám ne máshol keress magadnak örömforrást!
Páratlan: januárban mozdulj ki otthonról, a szerelmet nem lehet házhoz rendelni. Neked kell új utakat és helyeket felfedezned, ez hoz sikert. Vállald nyíltan, kit és mit keresel! Adj teret az extrém helyzeteknek, ugyanis komoly esély egy ismeretlen társaságban vár rád. Sok sikert!

Rák

Páros: az új esztendő friss energiái rákényszerítenek arra, hogy tisztázd az érzéseidet, a félelmeidet vagy az esetleges nézeteltéréseidet rendezd gyorsan. Ha ezt te nem kezdeményezed, akkor a sors zúdíthat rád lavinát. Fontos, hogy átgondold, mi jó neked, és mi nem az. Mondd ki, mit szeretnél a másiktól!
Páratlan: a párkereső Rák komoly esélyt kap a sorstól januárban. Legyen bátorságod ismeretlen terepre lépni, azt felfedezni, és így a sikered garantált. Regisztrálj társkeresőbe, próbálkozz vakrandin, csatlakozz új baráti társasághoz, ezzel új világ nyílik meg előtted.

Oroszlán

Páros: jó dolog a szókimondás, amin a partnered egy kissé meghökkenhet, ám végül épp ezzel érheted el a célodat. Akár konfliktus is kirobbanhat köztetek, ám tiszta vizet önthettek a pohárba, ami segíti a továbblépést. Az őszinteség mindenre gyógyír lesz, vállald fel.
Páratlan: nem leled a szerelmet, pedig jó ideje keresed? Vágysz már erre az érzésre, az őszinte viszonzásra és elköteleződésre? Állj! Épp az lehet a gond, hogy túlpörgeted magadat, közben irreális álmokat kergetsz. Ne viselj szemellenzőt, légy nyitott mindenre, és ez meghozza az igazit.

Szűz

Páros: vággyal keveredő heves szenvedély? Netán inkább tömény romantika? Szeretnél hozzábújni partneredhez, és olyasmit tenni, amit eddig sosem? Ehhez megértés és figyelem kell, szeresd őt őszintén, így viszont fog szeretni. Kedvesed sokat tesz azért, hogy elbűvöljön.
Páratlan: többen is megkörnyékeznek januárban, szeretnének behálózni, és elnyerni a szívedet. 16-áig mindenkinek kiadod az útját, és csak január második felében engedsz szabad utat valakinek, aki hevesen kopogtat nálad. Ő gyorsan lenyűgöz, a szerelem pedig magával ragad.

Mérleg

Páros: jelentős döntések, drámai változások jellemzik a januári napokat, akkor is, ha ezeknek nyomuk sem volt decemberben. Ne álld útját a különféle történéseknek, hagyd, hogy a sors megmutassa, mi a színtiszta valóság. Ha kell, mondd ki, hogy vége! Ha pedig módosítani kell, fogj neki.
Páratlan: Valahogy nem haladnak a szerelmi ügyeid? Szerencsére csak 10-éig kell várnod, hogy a Vénusz és a Merkúr összefogásának köszönhetően valaki meglássa benned azt, amit régóta keres. Meglehet, hogy több ember is kopogtat majd a szíved ajtaján. Hallgass bátran a szívedre!

Skorpió

Páros: hozd tudtára kedvesednek, mennyire szereted, így, ha volt is némi kétsége vagy hiányérzete a közelmúltban, az most a szavaiddal szertefoszlik. A saját vágyaidat és reményeidet összhangba tudod hozni a partnered céljaival, és amit adsz, azt most kétszeresen kapod vissza.
Páratlan: 2019 első hónapjában sok dolog megváltozhat. Január hava a szerelem titkos ösvényeihez nyit kaput. Sokan megtalálnak bókjaikkal, szeretnék elnyerni a kegyeidet, és a Vénusz meghozhatja a nagy áttörést. Akkor győzedelmeskedhetsz, ha nyílt lapokkal játszol!

Nyilas

Páros: januárban remek körülmények lesznek ahhoz, hogy az esetleges gondokat gyorsan megold, és utána örömteli pillanatokat élj meg. A szerelem és az elégedettség egyaránt jelen lesznek az életedben. A kapcsolatod jó irányba és jó ütemben halad, lesz ok a boldogságra.
Páratlan: váratlanul tűnhet fel a színen egy kedves személy, meglehet, hogy a régmúltból érkezik, sőt akár egy jó barátból is válhat remek partner. Engedd, hogy a dolgok a maguk útját járják, így megérinthet a szerelem illata, íze, hagyd, hogy valaki a tenyerén hordozzon.

Bak

Páros: január elején összekuszálódhatnak a szálak, bonyodalmak nehezíthetik a napjaidat, mintha teljesen elbeszélnétek egymás mellett a kedveseddel. Ezt csak megértő figyelemmel és kellő toleranciával tudod helyrehozni, ne kételkedj a másikban, viszont bízz a megérzéseidben.
Páratlan: az év elején egy kissé lelassulsz a szerelem terén, mert a munkád vagy a tanulás teljesen lefoglal. Jó lenne hozzábújni valakihez? Keresve sem találod a vágyott kedvest? Ami késik, nem múlik! A hónap utolsó napjaiban gyorsan fordulhat a kocka, egy flörtből hirtelen szerelem válhat.

Vízöntő

Páros: összességében kellemes energiák jellemzik január havát. Vegyülhet ebbe némi monotonitás, ugyanakkor nincs szükség felhajtásra és csélcsapságra. Egyszerűen csak bújj oda a kedvesedhez, öleld át őt, és mondd el, mit tervezel 2019-re, biztosan örömmel csatlakozik hozzád!
Páratlan: hevesen keresed a partneredet, nem hagysz fel a párkereséssel, nagyon szeretnéd a boldogságot mindennap megélni. Egyéjszakás kalandok adódhatnak, ám nem erre vágysz, igaz? 15-e után hirtelen fordul a kocka, a nagy ő meglepően közel van, nézz körbe...

Halak

Páros: A szenvedély ott tobzódik benned, imádni fogod január havát, mert a kinti hideggel ellentétben az otthonodon belül forróság uralkodik. Ez a lángolás viszont másoknak is feltűnik, és egy harmadik személy érdeklődését is felkeltheted. Engedsz vajon a csábításnak?
Páratlan: Mázlid van, mert nemcsak te keresed őt, a nagy ő is keres téged, és ennek a találkozásnak a létrejöttét a Vénusz is támogatja. Menj bele minden fura helyzetbe, mondj igent a meghívásokra, hisz az egyetlen dolog, amiben hibázhatsz, ha nemet mondasz valakinek.

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.