asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páratlan Ikrek számára most elérkezhet a mindent elsöprő vágy és szerelem, de az Oroszlánoknak is a február hozhatja el az igazit. A páros Szüzek napjait szenvedéllyel fűti fel a Mars, a páratlan Mérlegek pedig meglelhetik az igazit. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: szenvedélyed meglepetésként éri a partneredet, ám nehogy visszafogd magadat. Mi lehet szebb annál egy kapcsolatban, ha a két fél épp ugyanazt akarja? Kedvesed vevő a testiségre, a lelkiségre és a remek eszmecserékre. Mutasd meg, milyen rejtett tartalékokkal rendelkezel.
Páratlan: január nem hozott áttörést? Akkor február fog! Ismeretlen terepeken kell próbálkoznod, ne félj olyan útra tévedni, ami kissé veszélyesnek tűnik. Ne a kollégák közt keresd a vágyott személyt, inkább nagy társaságokban kutass, menj színházba, bálba, ismerkedős estre.

Bika

Páros: februárban szenvedélyes és lendületes leszel, tele ismeretlen eredetű vágyakkal, és ezeknek bátran adj teret vagy akár hangot is. Megmozgatod idegen emberek fantáziáját, amire partnered némi féltékenységgel válaszolhat. Inkább otthon keress válaszokat a kérdéseidre...
Páratlan: párkeresőként úgy érezheted, most már bárki szóba jöhet, aki hajlandó lenne a társad lenni, ám te is tudod, ez nem megoldás! Légy türelmes akkor is, ha régóta vagy már egyedül. Kell egy mérce, de ne helyezd a lécet túl magasra vagy alacsonyra. Vedd komolyan a randik lehetőségét.

Ikrek

Páros: januárban inkább a fantáziádat engedted szabadon, ám februárban a cselekvés ideje érkezik el. A tetteid és odaadó figyelmed mutatják meg, mennyire tiszteled és szereted a partneredet, és milyen áldozatot vagy hajlandó hozni a közös jövőért. Kápráztasd el őt!
Páratlan: felejtsd el a magányt, jöhet a mindent elsöprő vágy és szerelem! Dolgozz, túlzások nélkül. Tanulj, de ne temetkezz bele abba! Így végre jut időd a flörtökre és randikra. A rengeteg feladat nem fogja beteljesíteni a reményeidet, az önmagaddal törődés viszont igen.

Rák

Páros: akár van kézzel fogható ok, akár nincs, egyszer csak kételyeid támadhatnak, a féltékenység pedig csak kárt okoz a kapcsolatodnak. Persze jó az, ha kimondod, mi bánt, de tedd ezt okosan és diplomatikusan, így együtt találtok az átmeneti gondra megoldást.
Páratlan: sok flörtben, randiban és akár egyéjszakás kalandban lehet részed februárban. Fontos, hogy ne bűnként, hanem felüdülésként tekints ezen helyzetekre. Bátran mozdulj ki a megszokások szűk határvonalai közül, mert csak ez hozhatja meg számodra a boldogságot.

Oroszlán

Páros: ketten erősek vagytok, hát fektessetek időt a kapcsolatotokba, és beszéljétek át a közeljövő terveit és eseményeit. Csak így tudjátok kihozni a maximumot a kapcsolatotokból, és végül így lesznek az átlagos hétköznapokból felemelők és szenvedélyesek.
Páratlan: február lehet a szerelem hónapja, jóval előbb érzed a tavasz előszelét, mint más jegyek. A Vénusz inspirál, izgalmas és érdekes embereket sodor az utadba, hát fogadd el a meghívásokat, és az egyik jelölt meghozhatja a várva várt szerelmet.

Szűz

Páros: a Vénusz eltelít pozitív érzelmekkel, a Mars szenvedéllyel fűti fel a mindennapokat, és amikor szabadon engeded a vágyaidat, azt kedvesed nagyra fogja értékelni. Izgalmas időszak február hava, heves, tüzes leszel, ami jó, hisz igencsak élménydússá teszed a mindennapokat.
Páratlan: a Vénusz egyértelműen megmutatja azt az utat, amelyet végigjárva módosíthatsz párkeresési szokásaidon. Menj ismeretlen helyekre, vállalj be egy vakrandit, utazz messzire. Ha nem teszed, ismét eltelhet egy hónap eredmény nélkül. Ugye ez nem cél nálad?

Mérleg

Páros: rengeteg energia feszül benned, ami kitart tavaszig, és egyben új lendületet ad a kapcsolatodnak. Szívügyek terén odafigyelsz a részletekre, így a maximumot tudod nyújtani. Légy szenvedélyes, mondd és add ki magadból mindazt, ami régóta kikívánkozik.
Páratlan: keresed a vágyott partnert? Az esélyeid februárban megtöbbszöröződnek, úgyhogy rajta, menj buliba, flörtölj, élj! Meglelheted végre az igazit, ehhez mozdulj ki többet a megszokott közegedből. Jó eséllyel egy rokon vagy közeli barát mutatja be neked az illetőt.

Skorpió

Páros: február havában jelennek meg az első hóvirágok, és te ezekkel együtt kivirágzol, öröm lesz veled az élet. Mosolyogj sokat, mutasd ki az érzelmeidet, beszélj a terveidről. Lendületed és remek ötleteid lenyűgözik kedvesedet. A békés napok meggyőznek arról, hogy jó helyed van mellette.
Páratlan: végleges elkötelezettségre vágysz? Most rálelhetsz arra, amit oly régóta keresel. A vágyott partner ott lehet a munkahelyeden, a suliban vagy talán ott lakik a szomszédban. Váratlanul derülhet ki, hogy ez a személy ott van jó ideje a környezetedben.

Nyilas

Páros: a Szaturnusz az önfejlesztésre helyezi most a hangsúlyt, és ráébreszt arra, hogy amivel elégedetlen vagy a partnereddel összefüggésben, az talán benned sincsen teljesen rendben. Igyekezz megérteni jobban a partneredet, csökkentsd a viták számát, így hamarabb megértitek egymást.
Páratlan: sok izgalmas impulzus ér el a tél legutolsó hónapjában, és ha figyelsz, nagy nyereségre tehetsz szert. Kerüld a túl kockázatos helyzeteket. Ne hagyd, hogy bárki játszadozzon veled, és csupán csak strigula váljék belőled. Légy szemfüles, így jó helyen köthetsz ki.

Bak

Páros: a Vénusz meglepetést tartogat számodra, valami különleges élményben lehet részed. Hagyd magad sodortatni az árral, és kedvesed jót fog tenni veled. Az áhított romantikázást, örömteli összebújásokat minden nap megejthetitek, és a szerelmetek stabil marad.
Páratlan: ha magad sem tudod konkrétan meghatározni, kire és mire vágysz, akkor mi alapján fogsz dönteni? Tartósságot remélsz? Akkor ne bonyolódj egyéjszakás kalandokba. Elköteleződnél? Akkor járd körbe a kiszemelt áldozatot, és apró léptekkel add át magad az élményeknek.

Vízöntő

Páros: Csupa izgalmas impulzus talál meg téged februárban, a monotonitás most máshol keresi a helyét. Sok pozitív pillanatnak leszel részese, és együtt új jövőképet alkottok magatoknak – mindenki megelégedésére. Ha adódik vita, az semmin nem változtat, sőt, édes lesz a kibékülés.
Páratlan: a társasági életed felpörög, bulik, randik, flörtök adják egymásnak a kilincset. Ne ücsörögj otthon vagy az irodában, mert az esély ismeretlen helyen vár rád. Fontos, hogy ne várakoztass meg senkit, kerek-perec mondd meg, ha nem érdekel.

Halak

Páros: kevés energiabefektetés is elégséges ahhoz, hogy kedvesed jól érezze magát veled. Csábító leszel, ez pedig épp elég neki. Amit februárban elterveztek, gyorsan és könnyedén megvalósíthatjátok, csak okosan és közösen kell a lépéseket megterveznetek.
Páratlan: hibás döntés az, ha februárban a munkának és a tanulásnak adsz csak teret. Tévúton jársz, mert elsétálhatsz valaki mellett, aki épp rád vágyik, és ennek egyértelmű jelét is adja. Hagyd magad meghódítani, hidd el, jó az, ha valaki kiveti rád a hálóját és körberajong.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.