asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek elégedettek lehetnek a hétvégéjükkel, minden összejön, amit elterveztek. A Vízöntők számára minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy jól érezhessék magukat, a Halak pedig tele lesznek energiával, majd kicsattannak az erőtől. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Egy megfoghatatlan, fura érzés bujkál benned? Vajon mi történik körülötted, ami zavart okoz, és kuszának tűnhet körülötted minden? Szerencsére a gond nem nagy, csupán ki kell nyitnod a szemedet! Vedd észre, hogy változnak a dolgok, és cserélődnek körülötted az emberek! A megoldás ott van az orrod előtt, csupán hajlamos vagy átsiklani apró részletek felett, ami hiba. Légy alapos, mindent fontolj meg, így elkerülheted a nagyobb bonyodalmakat. Ezen a hétvégén épp az érdektelennek tűnő témákban rejlenek a legjobb lehetőségek! Használd ki, ami adódik! Közben esetleg azt látod, hogy a családtagjaid vagy néhány barátod elkerül? Kezdeményezz te egy közös programot, ami mindenkinek a kedvére lehet.

Bika

Szombaton valaki egy igen érdekes, üzleti jellegű gondolatot oszt meg veled, ami bizony nagyon jónak tűnik, bár tény, hogy te azonnal meglátod a téma számos gyenge pontját, és fel is tárod a kételyeidet a másik fél előtt. Viszont mégiscsak egy reális Bika rejtőzik benned, aki titkon szereti az izgalmakat, valamint meri vállalni a kockázatot, igaz? Jusson eszedbe, hogy mostanában pár jó lehetőséget azért szalasztottál el, mert féltél az ismeretlentől és a kockázatoktól. Most ne tedd, jót hozhat neked. S ha már túl vagy a hétvége bonyolultabb részén, akkor irány egy olyan hely, ahol a leginkább szabad lehetsz – vasárnap.

Ikrek

A szombati nap kellemes és jó lesz, a nyugalom és az elégedettség érzése folyamatosan jelen lesz, emellett minden, amit erre a napra tervezel, garantáltan összejön és örömöt szerez, ráadásul nemcsak önmagadnak, hanem szeretteidnek is élményekkel teli pillanatokat nyújtasz. Vasárnap viszont adódhat egy kis galiba, némi kellemetlenségre kell felkészülnöd, könnyen megeshet, hogy nem keresed a bajt, hanem jön magától, akár egy vita vagy komolyabb félreértés formájában. Egy ismerős vagy egy barát elégedetlenségének adhat hangot, amit kellő türelemmel, remekül fogsz tudni kezelni.

Rák

Igyekezz minél többet pihenni ezen a hétvégén! Ez a felhívás nemcsak a testedre, hanem a szellemedre is igaz – tényleg muszáj csendes és békés körülményeket teremtened ahhoz, hogy feltöltődhess. Ne terheld túl magadat, ne akarj feltétlenül mindenben részt venni, emellett új információkat bevonzani. Le vagy terhelve, ráadásul épp elég feladatot meg kellett oldanod a napokban, ismerd be! Szerencsére környezeted tagjai végtelen türelmükről biztosítanak téged, így lesz mód és lehetőség a harmónia megteremtésére. A régebben megszervezett programot ne mondd le, viszont időben menj haza. Sok pozitív élményt ígér számodra ez a két nap.

Oroszlán

Kisebb családi vagy baráti vita van kibontakozóban, amit eleinte észre sem veszel, amikor pedig már igen, akkor meg nem fogod érteni az okát. Egy igen összetett, ám mégis kissé banális téma miatt alakulhat ki ez a látszólag véget nem érő helyzet, és még a Mars is rátesz egy lapáttal, hogy növelje a feszültséget! Ugyanakkor mégis meglesz a pozitív eredménye a hétvégének, ugyanis sok félreértés okára derülhet fény, különösen akkor, ha mindenki őszintén és nyíltan elmondja, mi nyomja a lelkét, miért morog, mivel nem ért egyet. Légy te ennek a kezdeményezője! Az eleinte megfigyelhető összevisszaságból béke lesz, és mindenki megtalálja a közös hangot a másik féllel vasárnap estére.

Szűz

Szűzként talán meglepően mozgalmas hét áll mögötted, és ezzel teljes ellentétben a hétvégét nyugalomban, csendben töltheted – no, persze, ha akarod! Vonz annak a lehetősége, hogy otthonod négy fala között tartózkodj, és elsősorban apróságokkal töltsd az idődet. Ugyanakkor néhányan másképp szeretnék a hétvégéjüket szervezni, és rád is számítanak. Talán átgondolhatnád az elképzeléseidet, és mozgalmasságot, barátokat, bulit iktathatnál be az életedbe legalább egy este erejéig. Számos lehetőség közül választhatsz, és bizony jó alaposan gondold végig, melyik az, mely tényleg ínyedre való. Amire igent mondasz, az ki is fog fárasztani, de ezt ne bánd, majd vasárnap lógatod a lábadat.

Mérleg

A szombati napon elég sok idő elmegy majd a különféle otthoni és családi ügyek rendezésére – de tudod, hogy sok időszerű közülük. Észre fogod venni, hogy a ház körüli munkák is feltorlódtak kissé, és talán ideje komolyabb beszélgetéseket is kezdeményezned. Cserébe viszont a vasárnap csak a tiéd, úgy formálod, ahogy szeretnéd. Ennek egy feltétele van: semmit ne halassz el a következő hétvégére. Még Mérlegként is képes vagy összeszedett lenni, és ha nekidurálod magadat a tennivalóidnak, akkor bizony gyorsan a végére érsz mindnek. Ha bármilyen kínos, függőben lévő ügyed van, akkor ne félj szembenézni a valósággal.

Skorpió

Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál a visszavonulásra. Távolodj el bátran a világ zajától. Iktasd ki az életedből két napra a hangoskodást, a mozgalmasságot, a pörgést, a túlzott tempót és a stresszt. Hogyan kell csinálni? Ne kapcsold be feleslegesen a számítógépet, és ne nézegesd folyamatosan a telefonodat. Kerüld el a tömeget és az olyan helyeket, amelyekről tudod, hogy sok a feszültség, esetleg könnyen alakul ki ott vita. A legjobb lesz neked most otthon, ez a béke szigetét kínálja számodra. Ha ezt választod, akkor semmi sem zavarja majd meg a harmóniát, így összpontosíthatsz arra, amire csak akarsz - kiváló ez a hétvége különféle hosszú távú tervek szövögetésére.

Nyilas

Kedvet kaphatsz a takarításhoz, szelektáláshoz, otthonod átformálásához, összességében hasznosan akarod majd tölteni legalább az egyik hétvégi napot. A Holdtól megkapod a kellő inspirációt és energiát ahhoz, hogy a terveidet könnyen és gyorsan kivitelezhesd. Még téged is meglep, milyen gyorsan és hathatósan végzel minden házimunkával, emellett segítőid is akadnak. Szerencsére alkalmad adódik rendbe tenni egy régóta húzódó konfliktust is, csak békejobbot kell nyújtanod a másik félnek, aki örömmel fogadja ezt. Az, hogy pontot tudsz-e tenni a végére, természetesen nem csak rajtad múlik, viszont ha kezdeményezel, nyert ügyed van.

Bak

Légy körültekintő, nyugodt és visszafogott, ne kapkodj, és legfőképpen ne bólints semmire gyorsan, ha nem ismered annak a részleteit. Miért? Mert egy kellemetlen szituáció alaposan kihozhat a béketűrésből szombat délelőtt, olyannyira, hogy Bak létedre szívesen visszavágnál, de ne tedd! Jobb a békesség, hidd el! Általában tudod, mi a dolgod, ám alkalmanként veled is megesik, hogy halogatsz bizonyos tennivalókat, és épp egy ilyet számon kérhet valaki rajtad. Nézd a helyzet jó oldalát! Ez nem rosszindulatú piszkálódás, hanem jó szándékkal övezett és szeretetből jövő törődés. Mosolyogj, köszönd meg a figyelmeztetést, és hozd be a lemaradást, hogy a hétvége hátralévő része örömmel teljen.

Vízöntő

Örömteli hétvége áll előtted, minden körülmény adott ahhoz, hogy jól érezhesd magadat, és azt tehesd, amihez csak kedved van. Legyen ez a két nap munkától és stressztől mentes, és a házimunkát se vidd túlzásba. Kellemes meglepetésben is részed lehet, ami olyasvalakitől fog érkezni, akire nem is számítottál. Fogadj örömmel és nyitottan minden javaslatot és ötletet, most bármi a hasznodra lehet. A nem szócskát felejtsd el, légy bátor, és vállalj kockázatot! Minden a te hasznodra lesz, viszont csak rajtad múlik, befogadod-e a változást. Nem fogod megbánni, ha merész leszel!

Halak

A hétköznapok nem fárasztottak ki, sőt inkább feltöltöttek – ez jó hír! Egyenesen zsongsz, mozgalmasságra vágysz. Tele vagy energiával, majd kicsattansz az erőtől, tenni szeretnél valami különleges dolgot, és nem is hagyod magad lebeszélni arról, hogy hasznos feladatokkal töltsd az idődet. Több függőben lévő ügyet is kipipálhatsz vasárnap este, emellett élvezni fogod, ahogy hullanak le a válladról a különféle terhek. Nemcsak az otthonod körül kellene rendet tenni, hanem régi, vitás kérdéseket is tisztázni! Kedvező kilátásaidnak hála, most érdemes békejobbot nyújtanod, a Vénusz és a Merkúr könnyeddé teszik a kommunikációt.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoIlyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.