asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok hétvégéje remek hangulatúnak ígérkezik, azzal foglalkozzanak, ami igazán jólesik nekik. Az Szüzek két napjába sok minden belefér: emelkedett hangulat, öröm, mosoly, mámor, és némi szenvedély is. A Nyilasok pedig remekül érzik majd magukat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Teljen a szombati napod minden egyes perce a könnyed lazítás jegyében! Ugye még véletlenül sem terveztél be munkát vagy ígértél komoly dolgot senkinek? Mindenképpen a pihenés kerüljön fókuszba, jól fog esni a könnyed semmittevés. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, eszmét cserélj, és nem utolsósorban irányt mutass a rászorulóknak. A vasárnap délutánt töltsd csendben, gondolkozz a közeli jövődről, és szőj pár tervet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt, megérdemlik!

Bika

Felejtsd el a korán kelést, nem kell sehová se rohannod, nem muszáj mások kedvéért feladatokat felvállalnod. Kizárólag a saját elvárásaidnak felelj meg! Tedd azt, ami neked jólesik! Aludj eleget, lazíts, menj sétálni vagy edzőterembe. Tartsd szem előtt, hogy a munkahét során sok feszültség gyűlt fel benned, amitől ezen a két napon könnyedén megszabadulhatsz. Tégy meg mindent azért, hogy mentesítsd magadat a nyomás alól, ne bólints semmire meggondolatlanul. Lásd tisztán a helyzetedet, emellett a saját vágyaidat elégítsd ki.

Ikrek

Mellőzd a struccpolitikát, lásd be, hogy sokkal több feladatot vállaltál fel az elmúlt időszakban, mint ami ténylegesen belefért az idődbe. Ezen teendők miatt pedig az otthonod körül sem feltétlenül volt módod maradéktalanul elvégezni mindent, sőt akár a családi és baráti kapcsolataid is némi kárát látták ennek a helyzetnek. Nézz szembe ezzel a ténnyel, aztán sürgősen cselekedj – otthon és a társas kapcsolatokat illetően is. Ez a hétvége kiváló lehetőséget kínál arra, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet. Hab a tortán, hogy a sérelmeidre is lelsz gyógyírt.

Rák

Elígérkeztél valahová? Lemondanád a programot? Ne tedd! Eszedbe se jusson visszavonni az ígéretedet, hisz sokan számítanak rád. Kizárólag akkor visszakozz, ha valamilyen fura, kellemetlen, netán egyenesen rossz érzésed van, legutolsósorban beteg lennél. Összességében minden rendben lesz, ne félj semmitől, a jó élmények garantáltak! A házon kívüli programok mellett mindenképpen ügyelj a családi békére, különösen szombaton, amikor kisebb vita alakulhat ki egy apró félreértés miatt. Képes vagy nagyszerűen kommunikálni és mindenkit megbékíteni.

Oroszlán

A szombati nap nagyon kellemesen indul, és a további része is remek hangulatúnak ígérkezik. Foglalkozz azzal, ami igazán jólesik neked, amiben megleled az örömödet, vagy választ kaphatsz a kérdéseidre. Ha a ház körüli munkák hívogatnak, akkor vedd sorba őket, de ne áldozd fel miattuk mindkét napot! Ha viszont lazsálnál, annak sem lesznek ellene az égiek. Vasárnap magával ragadhat a szenvedély, ezért ügyelj vágyaid kordában tartására, nehogy elcsábulj egy olyan dologgal kapcsolatosan, amire nincs is szükséged.

Szűz

Mozgalmas, izgalmas hétvége lesz a mostani, különösen akkor, ha hagyod, hogy a Hold által kínált pozitív energiák jó irányba tereljenek. Engedd magadat egy kicsit sodortatni az árral. Lesz ebben a két napban emelkedett hangulat, öröm, mosoly, mámor, és némi szenvedély is. Minden pillanatban érhetnek jó élmények és meglepetések. Élvezd az élet által felkínált lehetőségeket, és ne bonyolíts túl semmit. Másokkal is oszd meg a sikereidet, mert úgy igazi a jókedv. A vasárnap kedvez annak, hogy nálad jóval idősebb emberekkel találkozz, beszélgess, és ezáltal érdekes tapasztalatokat gyűjts.

Mérleg

Ne húzd az időt, és még szombat délelőtt intézz el minden lényeges családi, otthoni, esetleg függőben lévő hivatalos jellegű kötelezettséget. Ami halaszthatatlan, azt vedd komolyan, és járj annak a végére. Amint kész vagy, pihenj meg, mert a délutáni órák egy nem várt meghívást hozhatnak neked, és tilos arra nemet mondani! Minden helyzetben az "igen" az egyetlen jó válasz, később ezt nem fogod megbánni! Elemedben vagy, jó a hangulatod, azonnal bólints a különféle javaslatokra, nagyszerűen fogod magad érezni! Olyan társaságba invitálhatnak, ahol új barátokra lelhetsz.

Skorpió

A szombati nap teljes nyugalomban telik, kevés a fontos tennivaló, így bátran lehet a pihenésé a főszerep, vagy akár a hobbidnak is szentelheted az idődet. Jól fogod magadat érezni, a komoly feszültség messzire kerüli a házad táját. Légy vasárnap könnyed és nyitott, menj társaságba, találkozz emberekkel, mert ez a nap egy olyan kapcsolat kialakulásának kedvez, amely eleinte izgalmat hoz az életedbe, ám később akár egy mély barátság vagy egy prosperáló üzleti kötelék is kialakulhat belőle. Légy szemfüles, vedd észre azokat a jeleket, amelyek segítségével dönthetsz, érdemes, vagy sem tovább építeni az induló kapcsolatot.

Nyilas

Remekül érzed magadat, gondolataid és kimondott szavaid optimizmusról árulkodnak, másokat is képes leszel felvidítani, jó útra terelni, jó iránymutatásokkal ellátni. Ezen a hétvégén mindenre tudod a feleletet, bárki kérjen támogatást, nem fogsz nemet mondani. Módod lesz arra, hogy a családoddal is elmélyülten foglalkozz, vagy olyan emberekkel, akiket nagyon kedvelsz, esetleg izgalmasak, vonzók számodra. Mostanság némileg elhanyagoltad az emberi kapcsolataidat, ám most behozhatod a lemaradásodat, elhalmozhatod a szeretteidet minden földi jóval.

Bak

Hessegesd el azokat a gondolatokat, amelyek arra biztatnak, hogy a zsúfolt és fárasztó munkanapok után még a hétvégére is vállalj el némi extra feladatot! Vagy maradj otthon, és hagyd, hogy körbevegyen a béke, vagy vedd célba az egyik wellness hotelt, és a pihentető alvás mellett kényeztesd magadat kedved szerint. Erre szükséged van! Így előrelátóan felkészülsz a jövő hét új és izgalmas kihívásaira, mert akad azokból bőven. Azt se hagyd számításon kívül, hogy vasárnap délután egy váratlan programra invitálhatnak, amire érdemes lesz igent mondani.

Vízöntő

Ha az volt az eredeti terv, hogy a hétvégén dolgoznod kell, netán az otthoni, feltornyosult feladatokat akarod elvégezni, akkor... vegyél egy nagy levegőt, és duráld neki magad a tennivalók elvégzésének mihamarabb – még szombaton reggel. Ne húzd az időt, minden perc veszteség lehet! Tedd, amit tenned kell, így a nap további részében a magad örömére formálhatod a programokat, találkozókat. Vasárnap a gondolataidat tereld teljesen ellentétes irányba, zárd ki a munkát, a szakmai kérdéseket, csakis a pihenésre, szórakozásra, kikapcsolódásra fókuszálj. Ha valaki régóta győzköd arról, hogy találkozz vele, mondj igent!

Halak

Úgy kezdődik a hétvégéd, ahogy azt megtervezted. Kifejezetten jó, ha merész leszel és nem utasítasz vissza semmilyen meghívást, randit, vagy egy bolondosnak tűnő programajánlatot. Tedd félre a kötelező tennivalóidat, főleg azokat, amelyek az otthonodhoz kötődnek, a munkát pedig végképp felejtsd el. Űzd messzire azt a gondolatot, hogy valamit nem csináltál meg. Ha úgy is van, mit számít? Csak az számít, hogy jól érezd magadat, ehhez pedig ki kell mozdulnod a négy fal közül. Pihenés, henyélés, láblógatás, és persze némi szórakozás családdal vagy a barátokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.