Heti horoszkóp (február 25. – március 3.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiók remekelni fognak nemcsak a munkahelyen, de otthon is, aminek a családjuk kifejezetten örül majd. A Bakoknak élniük kell a kínálkozó lehetőségekkel, a Vízöntőket pedig a heti csillagállás arra ösztönözi, hogy rejtett képességeiket, értékeiket a felszínre hozzák. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A fogyó hold miatt ingerlékenység uralkodhat el rajtad egészen csütörtökig, csak ekkor enyhül benned a feszültség, így pedig kissé nehéz lesz veled tartósan egy légtérben maradni. Nem fogod túl jól érezni magad a bőrödben, többször is úgy érezheted, hogy az alkalmazkodóképességed lecsökken, az idegeid pattanásig feszülnek. Erre a helyzetre egyetlen gyógyír létezik... maradj bölcs, azaz maradj csendben, ne akaszkodj össze senkivel. Csak hagyd, hogy a dolgok a saját tempójukban haladjanak. A hét második része már sokkal békésebben telik, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége.

Bika

Ha tanulsz valamit, netán épp ezzel összefüggő terveket szövögetsz, akkor tedd is meg a szükséges lépéseket! Ne halogasd a kezdést, ugyanis ezekben a napokban meglepően fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes a tudást elsajátítani. Szerdán vagy csütörtökön megvalósíthatsz egy olyan régi elképzelést, amely jelentős mértékben megváltoztathatja anyagi körülményeidet, így pedig akár az erkölcsi megítélésedet is. Ne ereszd el ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló alkalom. Ráadásul hamar rájössz arra is, hogy másokon is segíthetsz, ami csak további eltökéltségre ösztönöz.

Ikrek

Javulást és pozitív irányú változásokat észlelhetsz – ezt kínálják neked a heti konstellációk. Minden téren komoly segítséget kapsz, hát használd is ki! Többek közt régóta mozdulatlanságra ítélt ügyek is végre megmozdulnak és lezárhatók. Az se aggasszon, ha egyik-másik ilyen függő dolog látszólag kellemetlenül végződik, de legalább megnyugodhatsz, és ez a lényeg! Ez töltsön el örömteli érzésekkel, hisz ezeknek a problémáknak nem cipeled tovább a súlyát. Csütörtöktől az önbizalmad is sokat javul, tele leszel új ötletekkel, és nem hagysz nyugtot a környezetednek. A rutinfeladatokba is új inspirációkat viszel. A hétvége felé pedig egyenesen felvillanyozódsz.

Rák

Az előtted álló napok kiemelkedően jónak ígérkeznek, kedvezők a test és a lélek megtisztulásához, ennek eredményeképpen pedig egy új dolog elindításához. Az ilyesfajta takarítást sokféleképpen elvégezheted, akár méregtelenítő kúrák vagy lomtalanítás segítségével. Ahhoz, hogy minden a terveidnek megfelelően alakuljon, szükség lesz bátorságra, hisz a megvalósítandó feladat bizony lemondásokkal jár együtt. Légy észszerű, és ha kell, kérj másoktól segítséget. Meditálj, csökkentsd a bevitt étel mennyiségét, igyál több folyadékot. Ez a hét az eleresztés időszaka a fogyó holdnak köszönhetően, amikor számos függőben lévő ügyes-bajos dolgot is lerendezhetsz. Hozd helyre emberi kapcsolataidat is!

Oroszlán

Ezen a héten kellemetlen hatással lehet rád a Mars, kifejezetten megnehezíti a dolgodat, így akár az is megeshet, hogy néhányszor szabadon engeded az indulataidat. Ez egy Oroszlántól nem idegen, ám általában kordában tudod tartani az érzelmeidet... ám nem most! Szokatlan megnyilvánulásaid lesznek, és páran átmenetileg eltávolodhatnak tőled. Olyan váratlan kitöréseket produkálhatsz, ami a környezeted mellett még akár téged is megrémíthet. Ez az egész a Mars műve, és – a fogyó hold hatásaival együtt – arra is rákényszeríthet, hogy lemondj bizonyos dolgokról, kötöttségekről, esetleg valamely emberi kapcsolatodról is. Fizikai állapotodban is felléphet némi zűrzavar, például gyomor- vagy épp emésztési problémák. Próbálj tudatos lenni, kerüld az összetűzéseket!

Szűz

Az elmúlt időszakban bizony nem kíméltek téged az égiek, volt részed mindenféle élményben és hatásban, és akadtak problémák és megoldandó feladatok is. Ugyanakkor tudod, hogy mindent, ami lényeges teendő volt, azt letudtad, és tiszta lappal indulhatsz. Végre ismét elevenebb, határozottabb, no és persze eltökéltebb lehetsz, jól érzed magadat, önbizalmad és önbecsülésed sokat javul ezekben a napokban, és olyan lépések megtételére is veszed a bátorságot, amelyeknek még egy hete sem mertél volna nekifutni! A heti konstellációk kedveznek a kreativitásnak és az alkotásnak – bármiről legyen is szó, de csak akkor van értelmük a pozitív energiáknak, ha nemcsak álmodozol, hanem cselekszel is!

Mérleg

Kiemelkedően jó lehetőségek nyílnak meg előtted a napokban, habár hétfőn és kedden ennek még nem lesz látványos előszele, ám szerda és csütörtök igazán mozgalmasra sikeredik majd, bátran kezdj valami új dologba. Kedvező kilátásokkal kecsegtet ez az időszak ahhoz, hogy egzisztenciális helyzetedet megszilárdítsd, vagy jobbíts rajta. Elkerülhetetlen, hogy extra energiákat kell befektetni a siker érdekében, de minden perc, minden tett és jó ötlet kamatozni fog! Használd ki azt a kellemes és hasznos égi segítséget, amellyel szinte bárkit bármiről képes leszel meggyőzni. Ha viszont csak a mindennapi problémáidat szeretnéd orvosolni, akkor légy előrelátó! Bármilyen terved is legyen, annak alapjait le tudod tenni.

Skorpió

Nagyon sok feladat halmozódik fel hétfőre, így nincs más irány, mint előre! Szerencsére extra energiatartalékaidat mozgósítani tudod, és nem csupán elvégzed, amit muszáj, hanem akár másoknak is szívesen besegítesz egy-egy jó cselekedettel vagy ötlettel. Ráadásul nemcsak munkahelyeden vagy az iskolában, hanem bizony otthon is remekelsz, aminek a családod, vagy épp a partnered nagyon fog örülni! Csütörtökre kissé elfáradsz, emiatt pedig ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, sokan megnehezítik az életedet. No, ezt felejtsd el, bírd ki péntekig, utána pedig tiéd az egész hétvége, és azt csinálsz, amit csak akarsz. Esetleges nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben rendezd az érintettekkel!

Nyilas

Az előtted álló napokban sok szerencsés helyzet alakul ki körülötted, bár a Jupiter helyett inkább a Vénusz támogatja majd a megnövekvő ambícióidat, a Merkúr pedig formálja a kommunikációdat. Különösen az új és extrém elképzelések megvalósítása terén tudsz nagyot alkotni, szokatlan ideáid megvalósításának semmi és senki nem állja útját. Bátran tervezgesd a közeli és távoli jövődet, gondold át a fontos lépéseket, fókuszálj az új és ismeretlen lehetőségekre – bármiben meglelheted az örömöt. A most életedbe lépő emberek sok jó tanáccsal látnak el, támogatják szellemi és anyagi fejlődésedet. Egészen péntekig teljes erőbedobással haladj előre az utadon, a hétvégén azonban csendesítsd le az elmédet!

Bak

Fordulópontot hozhat ez a hét számodra, és – mint máskor – most is csak rajtad múlik, hogy szembenézel-e az elkerülhetetlen változásokkal, vagy tovább halogatod a jó dolgok életedbe invitálását. Késleltethetsz pár dolgot, ám végül a sorsnak sikerül egy jelentős döntésre rákényszerítenie. Élj a lehetőséggel, hallgass a belső hangodra, emellett pedig hagyd a szádon kicsúszni az igen szócskát – mindegy, mi legyen az ajánlat, amivel megkeresnek. Fogadd el, amit az élet felkínál, dobd félre a racionalitás gondolatokat, légy merész, így végül minden összhangba kerül. Hidd el, jó irányba terelheted a sorsodat. A lehetőségek a hét közepén megsokszorozódnak, tégy valamit önmagadért!

Vízöntő

Ez a hét jelentős hatással lesz az érzelmi életedre. Megmagyarázhatatlan dolgok történnek, ugyanakkor meglátod az apróságokat, a finomságokat, és szívesen adsz másoknak olyasmit, amiből neked bőven van. Láthatatlan erők fogják jó irányba terelgetni a gondolataidat, a cselekedeteidet dicsfény fogja övezni. Különböző emberi kapcsolataid minősége sokat fog javulni, emellett pedig szakmai előmeneteled vagy tanulmányaid terén is jóval többre leszel képes, mint máskor. A heti csillagállás arra ösztönöz, hogy rejtett képességeidet, értékeidet a felszínre hozd. Merd szabadjára engedni a fantáziádat, beszélj is az ötleteidről. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, kimondottan szerencsés, pozitív irányú fordulatot hozhatnak.

Halak

A hét első felét uraló bolygóállások váratlan gondokat okozhatnak kommunikáció vagy közlekedés terén, ezért könnyen előfordulhatnak kisebb súrlódások, nézeteltérések, vagy egyszerűen összeakasztod a bajuszodat valakivel út közben. Uralkodj magadon és az esetleges indulataidon. Hegyezd mindig a füledet, és ha valamit nem hallottál vagy értettél tisztán, kérdezz vissza felcsattanás helyett! Ez a bonyolult helyzet intenzívvé válhat az otthonodban, családi vagy baráti közegben – épp ott, ahol nem szeretnél konfliktusokat. A váratlanul felbukkanó viták kiindulópontja nyilvánvalóan a látványos véleménykülönbségek sokasága lesz. Vajon képes leszel kompromisszumokat kötni? Igen, hát cselekedj ennek megfelelően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.