Hétvégi horoszkóp (február 23–24.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára kellemes lehetőségeket rejt ez a hétvége, csak ne zárkózzanak el a világtól, a körforgástól. Az Ikrek napjai a kedvük szerint fognak telni, a Vízöntőknek pedig magukat kell előtérbe helyezni: ez a hétvége szóljon róluk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Tele leszel vággyal, szenvedéllyel, tobzódnak benned a hormonok ezen a hétvégén – ám ez nem baj! Egy buli jót tenne neked, ahol kitáncolhatnád magadból a feszültséget, az esetleges gondokat. Mindeközben a vágyakozás egyenesen a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt nem bírsz magaddal, olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe bonyolódhatsz, melyek nem jellemzők rád. Ne állj ellen a vonzásnak! Ha tetszik valaki, adj egy esélyt mindkettőtöknek! Most tényleg bármi megtörténhet...

Bika

Mindkét nap kellemes lehetőségeket rejt számodra, főleg akkor, ha aktív leszel, és nem zárkózol el a világtól, a körforgástól és a váratlan meghívásoktól. Egy Bika most ne vágyjon csendre és egyhangúságra! Vegyél részt társasági életben, csatlakozz akár egy ismeretlen csoporthoz, menj el egy meditációra, fogadd el a meghívásokat! Legyen szó baráti vagy épp családi találkozókról, egyszerűen csak légy jelen és érezd jól magadat. Szabadon kell engedned magadból a hét közben felgyűlt feszültséget. Olyan élményekben lehet végre részed, amiket sokat emlegetsz a közeljövőben.

Ikrek

A szombati nap jól és kedved szerint telik, csak olyasmit tégy, ami mellett tényleg el tudsz köteleződni. Ha ez esetleg a „nagy semmi”, azzal is jól jársz, hisz a pihenésre is szükséged van. Közben persze trécselj másokkal, főzz vagy süss valami finomat, ám mindenképpen kerüld a fizikai megerőltetéssel járó tevékenységeket! Ha ezt az ajándékot biztosítod saját magad számára, akkor nagy lendülettel futhatsz neki a vasárnapnak, és ez a környezetednek igencsak tetszeni fog. Menjetek olyan helyre, ami egyaránt izgalmas kicsinek és nagynak, fiatalnak és korosabbaknak.

Rák

Szombaton meg akarsz felelni a családodnak vagy épp a barátaid elvárásainak? Ez remek gondolat, ha cserébe este kirúghatsz a hámból, és a vasárnapi kötelezettségeket valaki leveszi a válladról. Azért, hogy nyugalomban teljen a hétvége, köss mindenkivel békét, nehogy veszekedésre add a fejedet. Ha elkerülhetetlen, hogy fuss pár kört aktuális teendőiddel összefüggésben vasárnap, azt akkor is tedd a saját tempódban, ne hagyd, hogy bárki siettessen. Ha valamiféle munkát vagy tanulást terveztél volna vasárnapra, azt átgondolhatnád, ugyanis különösen fontos lenne, hogy szeretett emberekkel töltsd az időt.

Oroszlán

Lényeges eleme ennek a hétvégének, hogy jó időbeosztást készíts! Még pénteken írd össze, mi mindennek kell a végére érned, hová szeretnél eljutni, kikkel találkoznál, ellenkező esetben sok dologra nem jut majd időd a nagy kapkodásban. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, annak takarítására, szépítgetésére, alakítgatására is – jó lesz úgy hazaérkezni, hogy érezheted a friss energiákat. Egy ideje talán nem foglalkoztál a lakásoddal, szobáddal? Hát tegyél a pozitívabb hangulatért! Új függöny, egy szőnyeg, ágytakaró, friss virágok...

Szűz

A szombat és a vasárnap gyökeres ellentétjei lesznek egymásnak. Az első inkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós, főzős pillanatokat tartogat – viszont jó hír, hogy összességében hasznos időt töltesz el otthon. Este ruccanj ki valahová, ahol nem a zaj, inkább a végtelen csend vesz körül. Egy késő esti séta egy folyó partján? A vasárnap teljes egészében legyen a kikapcsolódásé, egy különleges programé, így pedig a vágyaid szerint alakulnak az események. Nem kell korán kelned, nincs semmi és senki, aki bármit számon kérjen rajtad. Csak olyan dolgokat tégy, amik vonzanak!

Mérleg

A kedélyállapotod kissé ingadozó lesz, egyik pillanatban világgá mennél, a másikban pedig otthon maradnál, a melegben, és elzárkóznál, egyedüllétre és teljes csendre vágyva. Szeretnél a gondolataidba merülni, tervezni a jövőt, esetleg a nyarat. Ám szombat délre mégiscsak a kimozdulás mellett teszed le a voksodat, ugyanakkor feltétlenül olyan helyet válassz, amelynek semmi köze a munkádhoz vagy egy régebbi ígértedhez. Ne a kollégákkal töltsd az időt, hanem olyan emberekkel, akik elvárások nélkül vannak veled szívesen. Olyan programot keress, ami segít elterelni a figyelmedet a hétköznapok ridegségétől.

Skorpió

Számos tényező elvonja a figyelmedet szombaton, így az eredetileg tervezett programok egy része talán elmarad, és az összeírt feladatok töredékének sem érsz a végére. Vajon ez tényleg gond? Magad is alig tudod követni a különféle eseményeket, ám ne aggódj, nem történik semmi gond, sőt! Végre kimozdulsz a megszokott közegedből, és élvezni tudod az élet kicsi és nagy örömeit. Ha esetleg egy apró vita alakul ki környezetedben, egyet ne tégy! Ne légy döntőbíró! Ha muszáj, adj tanácsot, ha azt teljesen őszintén teszed, és igyekezz kibékíteni a feleket.

Nyilas

Egész héten tevékeny voltál, önmagadra nagyon kevés időd jutott, amit a hétvégén be kell pótolni. Hol a munka, hol pedig a családi ügyek intézése vonták el teljesen a figyelmedet – ugyanakkor látható, hogy jól végezted a dolgodat, hisz rengetegen megköszönték a segítségedet, és a feladatlistádon is majdnem mindent kipipáltál. Légy nyitott minden eshetőségre, fogadd el, amit a sors kínál! Ha hívnak valahová, menj szívesen, ha nem, hát az sem baj, otthon is jól fogod magad érezni. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzád, hogy megossza veled bánatát vagy ötletét.

Bak

Eleinte értetlenkedve figyeled a különféle eseményeket, hiszen minden éppen úgy alakul, ahogy vártad. Ez furcsának fog tűnni, de ne izgulj, érezd magadat inkább a sors kegyeltjének. Hab a tortán, hogy ezen a hétvégén csak olyan emberek vesznek körül, akik tisztelnek, szeretnek és megbecsülnek. Ez kellemes élményeket biztosít számodra, ráadásul örömmel viszonzod mindazt, amit kapsz tőlük. Szeretteidnek esze ágában sincs noszogatni vagy piszkálni téged, sem pedig időrabló feladatokat a nyakadba sózni. Egyszerűen csak érezd jól magad a hétvégén, mosolyogj, és légy hálás!

Vízöntő

Ez a hétvége legyen a tiéd, szóljon rólad, és minden körülmény a te igényeidet szolgálja ki! Ehhez a következő feltételek szükségesek: ne másokat helyezz középpontba, csakis magadat és a vágyaidat! Egy csipetnyi önzőséggel még nem teszel kárt semmiben és senkiben. Néha szükséged van arra, hogy te légy fókuszban. Kényeztesd magadat, csinálj olyan dolgokat, amik örömöt okoznak. Válassz olyan tevékenységeket, amelyek maximálisan ellazítanak, elégedetté tesznek, mosolyt csalnak az arcodra. Ha közben szeretnél a családoddal is együtt lenni, biztos lehetsz benne, hogy nem fognak ellenállni.

Halak

Sok apró meglepetést tartogat neked ez a hétvége, az lesz ebben az igazán örömteli, hogy egyáltalán nem is számítottál ilyen pozitív hírekre, kényeztetésre, kedves szavakra, jó programokra. Összességében nyugalmas napok várnak, ugyanakkor kedved szerint formálhatod a programokat, szingliként egyenesen ajánlott összehozni egy randit. Ha komoly eszmecserékbe bonyolódsz, figyeld a másik felet, nagyon sok okos gondolattal gazdagodhatsz. Ha valakinek eszébe jutna negatív kritikával illetnie téged, arra ne reagálj hevesen, inkább légy megértő.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.