asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák ezen a hétvégén nyugodtan választhatják a mozgalmas programok helyett a csendet és a békét, a Rákok viszont jobban teszik, ha kimozdulnak, mert megismerkedhetnek valakivel, akivel meglepő gyorsasággal találják meg a közös hangot. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szombat reggel kissé ingerült lehetsz, ugyanakkor igyekezz a feszültséget olyan területeken levezetni, mint a sport, a főzés, a takarítás. Próbálj a jó dolgokra fókuszálni, abban bízni, hogy még sok pozitív élményben lehet részed a hétvégén. Ne csodálkozz azon, ha szeretteid mindenféle programokra akarnak elhívni, ugyanis igénylik a társaságodat. Ha nem szóltál időben, hogy felhajtás helyett inkább pihenésre vágynál, akkor ne csodálkozz, hogy folyamatosan nyaggatnak. Jogos az igényük arra, hogy velük töltsd az időd? Találj arany középutat, ami mindenki számára kielégítő.

Bika

Az év eddigi részében vajmi kevés lehetőséged adódott a pihenésre, tartalmas kikapcsolódásra, ám ez a hétvége más lesz. Teljes egészében a te kedved és terveid szerint fog alakulni. Itt az alkalom arra, hogy mozgalmas programok helyett válaszd bátran a csendet és a békét – ahogy kedved tartja. Aztán persze meglehet, hogy vasárnap talán mégis történik valami izgalmas, így elsősorban szombaton lesz mód önmagaddal és otthonoddal törődni, mert vasárnapra meginvitálnak egy társaságba, vagy váratlan vendégek toppanhatnak be hozzád. A hétvégét nyugtával dicséred, ez a lényeg!

Ikrek

Némi feszültség ütheti fel a fejét szombat reggel, ám nagyszerű bírója leszel önmagadnak és környezeted tagjainak, így bármi is a gond okozója, remekül kezeled és megoldást találsz mindenre. Békét teremtesz és mosolyt csalsz az emberek arcára, így a hétvége hátralévő része jó kedvvel és vidáman telhet. Amennyiben valakinek esetleg rossz kedve van, netán a problémáit akarná veled megosztani – nos, annak adj teret. Fogadj mindenkit tárt karokkal, hallgasd meg az emberek búját, hisz számodra is dicséret, hogy veled akarják megosztani a nyűgjeiket. Tégy meg mindent a szeretteidért, közeli barátaidért.

Rák

Szombatra rengeteg tennivalód gyűlik össze – szeretnél ezek végére járni? Az elgondolás jó, de azért ne ess túlzásba, vedd figyelembe azt, hogy hétvége van, és a pihenés előrébb való. Ne halogasd a takarítást, bevásárlást, mosást, viszont csakis a legszükségesebbeket végezd el! Emellett az is fontos, hogy ne hagyj félbe feladatokat, mert az eltereli a gondolataidat vasárnap. Egy társasági program során megismerkedhetsz valakivel, akivel meglepő gyorsasággal találjátok meg a közös hangot, és érdekes eszmecseréitek lesznek. Figyeld ennek a lehetőségét, mert akár egy tartós kapcsolatot is megalapozhatsz.

Oroszlán

Figyelj oda ezen a hétvégén mindenre, ami anyagiakkal, pénzzel, vagyonnal, befektetésekkel függ össze – mert ezen témák valahogyan fókuszba kerülhetnek. Bevásárlásnál, kirakatnézegetésnél ne engedj a heves csábításnak, azt pedig legfőképp ne hidd el, hogy minden arany, ami fénylik. Akadnak majd mézesmadzagok, és bármilyen szépet is ígérjen neked valaki, alaposan járd körbe a témát, mielőtt bólintasz rá! Ezen a hétvégén többet költhetsz, mint amennyit megengedhetsz magadnak, esetleg beleeshetsz abba a hibába, hogy olyan kiadásba vered magad, ami sosem térül meg. Józan ítélőképességed segít!

Szűz

Ezen a hétvégén ne a házimunkát helyezd fókuszba, hanem a saját igényeidet és vágyaidat! Csökkentsd a minimumra a szokásos hétvégi feladatokat, és menj szórakozni! Amennyiben adódik mód utazásra, hát tedd meg! Légy felszabadult, jókedvű, mosolygós, és merj kockáztatni! Ne érvényesítsd irányítói képességedet, hagyd, hogy most mások mutassák meg neked az utat. Ha rá mered bízni magadat a többiekre, biztos lehetsz abban, hogy jó helyre visznek. Fedezz fel ismeretlen helyeket, mert ez együtt jár új emberek vagy akár kultúrák megismerésével is. Ha muszáj, akkor vasárnapra iktasd be a kötelező házimunkát, de csak mértékkel.

Mérleg

Légy őszinte önmagadhoz! Ismerd be, hogy jóval előrébb helyezted mostanság a munkádat vagy a tanulmányaidat, mint bármi mást. A kérdés az, tényleg jó döntés volt ez? Néhány barátot vagy közeli rokont is mellőztél kissé, amin sürgősen változtatni kell. Szombat délelőtt kezdd el átgondolni azt, ki és mi fontos valójában, miről maradnál le, ha most is a szakmai vagy tanulmányi dolgokat sorolnád előre. Láss tisztán! Neked is szükséged van szeretteid társaságára, nem csak fordítva! Örömmel látnak téged, és a közös ebédek, vacsorák, séták mindenkinek jót fognak tenni – különösen neked!

Skorpió

Egy elég összetett feladatba szeretne valaki bevonni, ám elsősorban ezt a saját érdekei miatt tenné, kevésbé lényeges számára az, hogy neked vajon jót vagy kellemetlenséget okozna ez a helyzet. Talán egy bonyolult vitában kell egyértelműen állást foglalnod – erre kérhetnek téged. Nem lesz kedvedre való egyik szituáció sem, sőt, kifejezetten zavarhat az, hogy a nyugalmadat akarják megbolygatni. Ugyanakkor józan ítélőképességed segítségével képes leszel megmenteni magadat a kellemetlen helyzettől, sőt, még a békétlen feleket is a harmónia pártjára állítod. Ha túl vagy ezen az ügyön, akkor légy egy kicsit önző, és azt nézd, mi a jó neked!

Nyilas

A szombati napod lendületesen kezdődik, elsősorban azért, mert kicsattansz az erőtől, energiától, emellett jó a kedved, és minden apró nehézségen könnyedén átlendülsz. Semmi nem ronthatja el a hangulatodat, ezzel a pozitív hozzáállással pedig a környezeteden is segítesz. Sok otthoni teendőnek a végére érsz, így a délutánod már kényelmesen, kapkodás nélkül telik, kedved szerint – akár kiruccanhatsz vagy elutazhatsz valahová. Este vagy vasárnap egy érdekes, mélyenszántó beszélgetésben lesz részed, mely során izgalmas információkhoz juthatsz olyan személyekről, akiket jól ismersz.

Bak

Kellemesen alakul a hétvégéd, ám fontos, hogy ne hagyd magadat semmiről lebeszélni. Sorozatban érkeznek hozzád a jó hírek, sok öröm és mosoly vesz körül, emellett az sem mellékes, hogy érdemes kimozdulnod otthonról! Ne zárkózz be, a négy fal között semmi esélyed ismerkedni, nincs kire mosolyogni, kivel trécselni. Ugye egyetértünk? Menj a szabadba, hívj ismerősöket, barátokat, akiket szeretsz, és töltsd ezt a két napot olyan tevékenységekkel, amelyek aktívak ugyan, de mégis feltöltenek és kikapcsolnak. A munka eszedbe se jusson, ráérsz ezzel hétfőn!

Vízöntő

A munkával kapcsolatos összes gondolatodat űzd messzire. Ne helyezd ezt a témát fókuszba szombat reggel! Hétfőig ne is kerüljön szóba, ha valaki próbálkozna ezzel, azt bátran utasítsd el! Nem igaz az, hogy nem telhet el nap szakmai vagy épp tanulmányi kérdések nélkül! Szabadítsd fel a szellemi oldaladat a hétköznapok súlyos terhei alól – ez kizárólag elhatározás kérdése! Csakis rajtad múlik minden! Szeretteid és barátaid rosszul fogják viselni ezen a hétvégén, ha nélkülözniük kell téged ismét. A vasárnapot tedd teljesen szabaddá, szükséged van testi és lelki megnyugvásra, pihenésre.

Halak

Önts tiszta vizet a pohárba még szombaton minden olyan üggyel és függőben lévő témával kapcsolatban, amelyek régóta húzódnak! Lásd be, hogy nem lehet a továbbiakban is a szőnyeg alá seperni mindent. Rossz tanácsadó a harag, a kétkedés vagy a kétségbeesés – ráadásul csak energiát visz el tőled, akkor pedig még inkább hátrányos, ha szeretteidhez vagy közeli barátaidhoz kapcsolódnak ilyen érzések! Legyen merszed előállni a témával, másképp nem fognak ezek a dolgok megoldódni. A Vénusz és a Merkúr segíti a félreértések könnyed, békés rendezését, a javuló kommunikációt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.