asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák tele lesznek energiával, életkedvvel és tenni akarással, a Nyilasok számára pedig kellemes, vidám hangulatú hétvége van kilátásban, folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hosszú hétvége hátralévő része mozgalmas lesz, folyamatosan azt érzed, hogy láthatatlan erők cselekvésre ösztönöznek! Jössz és mész, elrendezel függő ügyeket és nagy benned a tettvágy, mindegy, mit és mennyit csinálsz. Lényeges, hogy hasznos legyen és valamilyen pozitív eredménnyel járjon minden tetted. Ha szombat reggel még bizonytalan vagy azzal összefüggésben, hogy mit kezdj az energiáddal, akkor kérj tanácsot környezetedtől, biztosan lesznek ötletek. A saját dolgaid mellett hívd fel a szüleidet vagy a barátaidat, és kérdezd meg, tudsz-e nekik segíteni valamiben.

Bika

Egy Bikától egyáltalán nem meglepő, hogy képes keményen és szorgalmasan végigdolgozni egy munkahetet, és végül szombat reggel úgy ébred, mintha semmi sem történt volna. Ez jó hír! Tele vagy energiával, életkedvvel, tenni akarással, hát sürgősen láss munkához, akár otthon, akár a szüleidnek vagy barátoknak besegítve. A jótékony bolygóhatásokat egész hétvégén érezni fogod, ennek köszönhetően folyamatosan emelkedett hangulatban leszel. Vasárnap sem bírsz megülni a fenekeden, csinálj valami szokatlant, formabontót!

Ikrek

Szombaton igen fura körülmények várhatók, egy kellemetlen vita árnyékolhatja be a délelőtti órákat. Szerencsére a történet legvége jól sül el, mert rájöhetsz valamire, ami eddig rejtve volt előtted. Gondolkodj el az ügyön! A jó kedved délután ismét magasba szökik, minden a helyére kerül, csak kitartás, optimizmus meg mosoly kell ehhez. Mindenben lásd meg a jót és a lehetőséget, így te boldog tudsz lenni. A vasárnapod örömteli eseményekkel telik, mindegy, kikkel töltöd az idődet, elégedett leszel. A függőben lévő ügyeket beszéld át az érintettekkel, a Merkúr segíti a hasznos kommunikációt.

Rák

Remek hétvége vár rád, felhőtlen boldogság és jókedv lesz jelen az életedben, bármerre is mégy, megtalálod a számításaidat, ráadásul olyan emberekkel töltheted az idődet, akikkel jó hatással lesztek egymásra. Amennyiben kellően szemfüles vagy, akkor észreveszed, hogy ez a pozitív közeg valójában a pénteki nap folytatása, így pedig a vasárnappal sem lesz semmi gond! Pozitív hangulatod mindenkire jó hatással lesz, így ne lepődj meg azon, hogy sokan keresik a társaságodat, tanácsot kérnek, vagy csak beszélgetnének veled teljesen általános dolgokról. Valld be nyugodtan, hogy vágysz is már arra, hogy nyüzsögjenek körülötted a szeretteid.

Oroszlán

A szombati napodon a szálak összekuszálódhatnak, mert olyan feladatot kell gyorsan megoldanod, ami hirtelen szakad a nyakadba – leginkább a családod elvárásai nőnek meg irányodba hirtelen. Ám – mint mindennek – rendelt ideje van, úgyhogy ne siránkozz, és semmit se bánj, mert a végén minden jóra fordul, és elégedettségre és békére lelsz. Ne arra fókuszálj, hogy mi nem sikerült, hanem arra, miként tudsz a pillanatnyi helyzetből sokat kihozni. Légy szorgalmas és figyelmes, oldd meg a feladatokat, hogy vasárnap már a nyugalom óráiban lehessen részed.

Szűz

Jól telt a hétnek a dolgos része, és most folytatódhat a hosszú hétvége. Ideje lazítani! Egyenesen sziporkázol, és ez csak tovább fokozódik. Határtalan jókedved elé senki nem gördít akadályt, bár az feltűnhet, hogy valaki szeretne kicsit kisajátítani magának, de most ezt az élethelyzetet is remekül fogod kezelni. Vedd észre, hogy az illető hiányolt téged, a tanácsaidat, a figyelmedet, de elzárkózás vagy morgolódás helyett inkább vond be őt is a programjaidba! Így még kellemesebben telhet a hétvégéd. Vasárnap még valamilyen meglepetésben is részed lehet.

Mérleg

Számos fura, érdekes, látványos, netán épp elgondolkodtató esemény zajlik körülötted a következő két napon. Kapkodhatod a fejedet, hogy mindent követni tudj, megérts, kielemezz, aztán pedig a hasznodra is fordíts. Akadnak olyan pillanatok, amikor azt sem tudod, mire mondj igent vagy mi ellen tiltakozz. Az egyetlen igazi gondod az lehet, hogy több jó programlehetőség közül nehezen döntesz. Vajon melyik kecsegtet a legjobb lehetőséggel? Hasonló helyzet már régóta nem adatott meg neked, ezért lehet, hogy megpróbálnál mindenhol ott lenni, legalább egy kicsit...

Skorpió

Friss levegő, fény, szabadság? Igen, mind megadatik, hát használd ki! Ötvözd a legalapvetőbb dolgokat, menj a szabadba, keress olyan programot, ami aktívvá tesz, örömteli és élményt is biztosít. A négy fal bambulásáról nem lehet hétfőn beszámolót tartani! Mars hatása miatt szombaton kissé feszültebb lehetsz, ám ha figyelsz, a vitákat elkerülheted. Azt érzed majd, hogy mehetnéked van, társaságra vágysz, egyszerűen csak nem bírsz megülni egyhelyben. Irány a természet, amit spékelj meg egy koktélos, táncos estével, vasárnap pedig jöhet egy kis semmittevés.

Nyilas

Kellemes, vidám hangulatú hétvége van kilátásban, folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája. Ami adódik, annak örülj, ha hívnak, menj, ha ismerkedne veled valaki, légy nyitott. Élvezd a hosszú hétvége nyugalmas pillanatait, és kedved szerint mondj igent vagy épp nemet a különféle programokra. Ezeken a napokon nemcsak a családodra juthat időd, hanem a barátokra is tudsz figyelni. Lesz mód arra, hogy meghallgasd őket, jó tanácsokat adj, amit megfogadnak majd. Ezek az apró élmények bearanyozhatják a napjaidat. Ha a magánéleted gondokkal tűzdelt, akkor most megértheted a probléma valódi okát.

Bak

Megmagyarázhatatlan, heves késztetést érzel némi pénzköltésre, programozásra és jövés-menésre a hosszú hétvége további részében? Ez nem baj, ám a vásárlótúrád során alaposan fontold meg, mit veszel, honnan származik az a valami, emellett rendben van-e a vétellel minden! Most könnyen galiba adódhat abból, ha nem a megfelelő dolgot választod, és csak a külsőségek alapján ítélsz. Ritka pillanat, hogy vehemens vagy, de most megeshet. Szombaton az égi hatások miatt előfordulhat, hogy hagyod magad félreinformálni, csőbe húzni. Figyelj a részletekre, így vasárnap nem fogsz bosszankodni.

Vízöntő

Nem tudod pontosan meghatározni, mi, de valami hiányzik nagyon az életedből. Talán a választ nem nagy dolgokban, hanem apróságokban kell felkutatnod. Fontos, hogy vegyél egy kis természetes vitamint magadhoz, mert a szervezetednek szüksége van friss energiaforrásokra. Napfényből is kevés jutott neked a télen, úgyhogy töltsd ezt a két napot pihenéssel, lazsálással, láblógatással, menj ki a természetbe, a munkát pedig végképp felejtsd el. Ne vállalj el semmit, még a segítségnyújtást is napold el, ha az nem létkérdés. Egyszerűen csak pihentesd a testedet és a szellemedet!

Halak

Figyelj oda a hosszú hétvége további részében a táplálkozásodra, a folyadékbevitelre, mert ez a két tényező alapvető ahhoz, hogy jól érezd magadat a bőrödben. Az alkoholt, a nehéz és túlzottan cukros, zsíros vagy épp fűszeres ételeket inkább kerüld el. Kényszerből ne kötelezd el magadat másoknak, ne ígérd meg, hogy elmész valahová, ha nincs ehhez kedved. Bátran válaszd a csendet és a békét partnernek, így végre adódik mód elgondolkodni mindenféle dolgokon, esetleg a jövő hétre megtervezhetnéd a heti menüt – egészségesen, felesleges szénhidrátok nélkül. Az otthoni munkákra szombaton szánj időt, a kedvteléseidre pedig vasárnap.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.