Hétvégi horoszkóp (március 23–24.)

2019.03.22. 08:00

A Szüzek számára mozgalmas és izgalmas lesz ez a két nap, vágyaik meglepő gyorsasággal teljesülhetnek. A Skorpiók lelke igényli a csendet, így végre meghallhatják a belső üzeneteit is. A Nyilasok pedig merjenek nagyot álmodni, és ne utasítsák vissza az ismeretlenek közeledését. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

 

Kos
Fura érzés lesz úrrá rajtad, viszont egyáltalán nem tudod, hogy valami jónak vagy kellemetlennek az előjele mindez... Mintha nem lenne minden a helyén, igaz? Tökéletesen ráéreztél arra, hogy szombaton lehet egy-két kisebb összezördülésed a környezetedben élő emberekkel, ugyanakkor ne másokat hibáztass, hiszen te is részese voltál a dolgoknak. Inkább okulj a történésekből, hisz a friss tapasztalatokkal legközelebb ugyanezen helyzetek elkerülhetők. Mivel nagyon érzékeny leszel ezen a két napon, próbálj meg uralkodni az indulataidon, nyeld le a békát, ha épp arra lenne szükség ahhoz, hogy a békét fenntarthasd.
Bika
Sokakat meglepsz azzal, hogy tüzes és akaratos leszel ezen a hétvégén. Többször is megesik, hogy hamar kimondod a véleményedet, és azon már módosítani utólag nem lehet. Ez ritkán esik meg veled, épp ezért nagyon vigyázz a gesztikulációdra, a kiejtett szavakra, a stílusra, mert a hirtelenkedés, az elhibázott szófordulatok könnyen konfliktust robbanthatnak ki. Megbánthatod egy szerettedet vagy barátodat, akit később nehéz lesz kiengesztelni. Ám semmi sem lehetetlen! Tudatossággal, visszafogottsággal mindkét nap képes leszel jobb irányba terelni a dolgokat. Vedd elő ellenállhatatlan mosolyodat!
Ikrek
Az elmúlt napokban volt részed mindenféle élményben, ugyanakkor az biztos, hogy nem kellett nélkülöznöd az örömöt és a sikert, így ezek pozitív hatásai egész hétvégén érezhetők lesznek. A hangulatod emelkedett, másokat is felvidítasz. Mosolyogj sokat, mondj igent ötletes vagy akár bolondos dologra is, a bátortalanság nem lehet ennek akadálya. Remek érzés lesz elrugaszkodni a földtől, és bátran élvezni az életet. A környezetedet is örömmel tölti el, hogy így láthatnak: felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak. Kényeztesd szeretteidet most te, vesd be azokat a dolgokat, amiket nagyon élveznek.
Rák
Vannak fenntartásaid egy közeli baráttal vagy családtaggal összefüggésben? Ezek biztosan nem voltak alaptalanok, ám kételyeid szombaton egy csapásra tovatűnnek, választ kapsz a függőben lévő kérdésekre, és végül megérted, mi és miért történt mostanság. Ezek a folyamatok segítik a megnyugvást és lelked is megbékél. Egyértelművé válik, hogy a bizalom megmarad közted és a másik személy között. Akár együtt is tölthetnétek a szombat estét, ünnepeljétek meg a kötelék fennmaradását. Vasárnap keresd a csend és a béke lehetőségét, hogy elmélyülhess a gondolataidban. Jót tesz, ha megtervezed a jövő hetet.
Oroszlán
Nincs abban semmi különös, hogy nem vonz az otthoni feladatok halmaza. Mégis muszáj lesz nekikezdened, különben a fejed fölé fognak tornyosulni a különféle mosatlan, vasalatlan és egyéb jelzőkkel ellátható tárgyak. Lépj a tettek mezejére, szabadítsd fel magadat a kupacok alól. Talán csak pár óráról van szó, utána kényelmesen megpihenhetsz a harmónia közegében. Ne halogasd tovább ház körüli teendőidet! Kapd össze magadat! Képes vagy kétszer annyi munkát elvégezni, mint bárki más. Tiszta lesz a lelkiismereted, a szombat estéd pedig már kedved szerint telhet ott, ahol csak akarod.
Szűz
Mozgalmas és izgalmas lesz ez a két nap, engedd, hogy sodorjon egy kicsit az ár, hisz pont oda jutsz, ahol jól fogod magadat érezni. Éld boldogan az életedet, örülj annak, ami megadatik, vágyaid meglepő gyorsasággal teljesülhetnek. Lesz mindenféle élményben részed, amibe akár egy-két hevesebb vita is belefér. Amennyiben jó ideje hadban állsz valakivel, ez a pillanat lehetőséget teremt a béküléshez. Fura élethelyzetek sokaságára van kilátás, ne fogd menekülőre, ha valami nem tetszik, mert mindenből okulhatsz valamit. Magad is meglepődsz majd azon, hogy minden esetben könnyedén megoldod a hirtelen adódó helyzeteket.
Mérleg
Sok pozitív eredménnyel zártad a hét szorgosabb részét, már csak a megkoronázás hiányzik, azaz egy remek hangulatú hétvége, jó programokkal. Jöhet a megérdemelt pihenés, úgy, ahogy és ahol csak szeretnéd. Eszedbe se jusson a munkádba temetkezni, mert könnyen kivívhatod szeretteid látványos ellenállását. Csakis két választási lehetőséged van! Vagy valamiféle csendes közeget teremtesz magadnak, mert a hétköznapok zaja eltelítette a fejedet, vagy kitombolod az összes felgyülemlett frusztrációt magadból egy hangos bulin. Bármi mellett dönts, a lényeg, hogy te jól érezd magadat.
Skorpió
Ez a hétvége remek körülményeket kínál ahhoz, hogy alaposan kitakaríts a fejedben és a környezetedben egyaránt. Szabadulj meg minden felesleges tehertől, ne korlátozd magadat, hisz pontosan tudod, hogy a lelked igényli a csendet, így végül végre meghallod a belső hangod üzeneteit is. Nem kell titkolni azt, hogy némi kupleráj van odabent. Épp az a lényeg, hogy ezt felismerd, és ha ez megtörténik, akkor a rendezés is könnyebben megy. Emellett hab a tortán, ha a környezetedet is átmozgatod, új energiákat engedsz az otthonodba – talán nagyon is aktuális egy szelektálás. Igaz?
Nyilas
Ne foglalkozz banális apróságokkal, merj nagyot álmodni! Ezen a hétvégén csakis nagy dolgokra fókuszálj! Ha ezt meg tudod tenni, akkor az energiád jelentős része jó helyen kerül felhasználásra. Ne törődj az időjárással, ne gátoljon meg téged semmiben! Ha nem tudsz kültéri programot szervezni, akad légy aktív otthon. A lényeg, hogy szórakozz, találkozz ismerősökkel, csapj egy kis mulatságot, emellett ne utasítsd vissza az ismeretlenek közeledését sem. Talán a legkedvesebb barátod nem ér rá? Hát hívj valaki mást, aki az adott pillanatban biztos a legjobb partner lesz az öröm megélésében.
Bak
Szombaton könnyen kibontakozhat egy kis bonyodalom körülötted, de összességében rádöbbensz majd arra, hogy az égiek csupán így szeretnék felhívni a figyelmedet pár régóta halogatott ügy meglétére. Ezek most megoldás után kiáltanak, hát ne dugd a fejedet a homokba. Rendezd a függő ügyeket, ne húzd az időt! Leginkább az otthonoddal kapcsolatos tennivalók gyűltek fel nagy számban, most vedd sorba ezeket, és kezdd el helyére rakni a dolgokat. Takarítás, mosás, szelektálás, apróbb javítgatások... Hidd el, ahogy belemerülsz ezekbe, a lelked megnyugszik, és hab a tortán, hogy jó érzés lesz, ahogy folyamatosan rendezettebbé válik a környezeted. Vasárnap az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly.
Vízöntő
A szombat délelőttöd könnyen torkollhat káoszba, igen sietősen kell kapkodnod a lábaidat, ha minden téren utol akarod érni magadat. Vásárlás, pakolás, takarítás? Bőven van otthon dolgod, amire talán fel is készültél. Cselekedj! Cserébe az égiek garantáltan békés és harmonikus délutánt biztosítanak neked. Vasárnap a baráti kapcsolatok kerülnek fókuszba, egy komolyabb beszélgetésre is sor kerülhet, amiben jó, ha részt veszel, még akkor is, ha eleinte inkább kifogást keresnél. Jelentős dolgok kerülnek terítékre, és te nem szereted az érzéseidet szavakba önteni. Most azonban szükség lesz erre!
Halak
A hétvégi égi konstellációk megtöbbszörözik az ismerkedések lehetőségeit, továbbá a régebb óta fennálló, vitás helyzetek tisztázásához is békés közeget biztosítanak. Jól tudod alkalmazni a diplomáciai készségedet, a Merkúr támogat abban, hogy kimondd, mivel vagy elégedetlen. A saját ügyeid mellett akár mások dolgait is helyre tudod tenni, különösebb erőlködés nélkül. Nagyon könnyen megtalálod az emberekkel a közös hullámhosszt. Adódnak olyan pillanatok, amikor szinte kényszert érzel arra, hogy elmondd őszinte véleményedet, vagy épp beolvass valakinek – hát tedd meg! Bőven van mit megbeszélned a rokonokkal, barátokkal!
ezotériahoroszkópasztrológiahétvégi