asztrológia havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok jobban teszik, ha ebben a hónapban nem lazsálnak: rajtuk múlik, mit hoznak ki április havából. Az Ikrekkel érdekes és váratlan dolgok történhetnek, a Szüzek számára a szerelem terén is komoly fordulat várható. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Cselekedj, ne lazsálj! Rajtad múlik, mit hozol ki április havából! Az idő telik, minden perc veszteség, amelyet nem fordítasz a javadra! Helyezd fókuszba a tanulmányaidat vagy a hivatásodat, és adj bele mindent! Emellett ne feledkezz meg szeretteidről, egyéb kötelezettségeidről sem. Meglepően sok és jó eredményt érsz el, légy merész, amikor új feladatokra bólintasz. Április végén összekuszálódhatnak a szálak, viták tarkíthatják életedet, különösen 25-én, 27-én. Ugyanakkor van jó hír is, hisz sok apró örömteli pillanat is követi egymást a hónap közepén. Pénzügyi lehetőségeid most nem túl kedvezők, ám ez ne vegye el a kedvedet semmitől, hisz ami késik, nem múlik!

Bika

Meglehetősen mozgalmas és izgalmakkal teli lesz április hava. Mosolyogj sokat, legyenek új terveid, és lépj a megvalósítás útjára. Nem tudsz egyhelyben ülni, energikusságod irigylésre méltó lesz. Hajt a tettvágy? Használd ki a fokozott tempót, azt pedig különösen, hogy sokan sietnek a segítségedre, ha elakadsz. Ezek a pozitív folyamatok nagy részben a Jupiter hatásának köszönhetők, és a hónap közepén már nagyon sok okból kifolyólag lehetsz elégedett. A Merkúr is jótékony hatását küldi feléd, támogatja a kifinomult kommunikációt. Ha új munkakörre vagy szerencsés változásokra vársz, álmaid valóra válnak! Új szerelemre, a régi felturbózására április második fele alkalmas. Anyagiakban nagy kiadásokba ne verd magadat.

Ikrek

Az igazi tavaszi idővel megérkezett a változás ideje is. Nem holmi picike módosulásról, hanem jelentős pálfordulásról van szó, mellyel végül nagyon elégedett leszel. Erre igen nagy szükséged van – lásd be! Érdekes és váratlan dolgok történnek veled és körülötted, az apró eredmények arra sarkallnak, hogy valami nagy dolgot hajts végre. Emellett a szellemi fejlődést se told háttérbe, mert tanulásra is igen kedvező április hava. Bár egy kisebb anyagi kiadás okozhat némi bosszúságot, de hamar áthidalod a problémát, főleg, ha mások véleményét is kikéred, akik hasonló helyzetben jóval tapasztaltabbak nálad. A hónap végére rendeződnek azon dolgaid, amelyek kételyeket okoztak eleinte.

Rák

Nyűgös és morcos vagy? Nem pihentél eleget mostanság? Ez érthető, hisz elég sokat tevékenykedtél az év eddigi részében, épp ezért meglehetősen fáradt vagy! Ideje, hogy pihenj, szórakozz, most van itt a lehetősége egy kis kikapcsolódásnak – ehhez hozzájárul a húsvéti hosszú hétvége is. A bolygók intenzív hatásának köszönhetően kitágul a horizontod, és olyasmit is meglátsz, ami eddig rejtve volt előtted. Mély és őszinte érzések irányítják tetteidet, ám ez semmiképpen se idézze elő azt, hogy másokon akarj uralkodni vagy másokat akarj irányítani. Kedvező változások mutatkoznak tanulmányaid és karriered terén, április utolsó napjai nagy változást hozhatnak, csak figyeld a történéseket és alkalmazkodj!

Oroszlán

Elkötelezted magadat egy párkapcsolatban? Akkor készülj fel arra, hogy kedveseddel április elején kisebb konfliktusok alakulhatnak ki, melyeket bár nem lesz nehéz rendezni, ugyanakkor tudatosság és elkötelezettség szükséges. Netán még keresed az igazit? Akkor csak a hónap második fele kedvez új kapcsolat kialakításának, hát higgy abban, hogy ami késik, az nem múlik. A hónap utolsó harmadában újult erővel veted bele magad a mindennapokba. Bátran alkalmazd kommunikációs képességed, bárkit meggyőzhetsz, sőt, akár lenyűgözhetsz! Amennyiben áprilisban nyitott leszel arra, hogy új ismeretségeket köss, azt később nem bánod meg, mert valamilyen formában hasznot hoznak neked ezek az emberi kapcsolatok.

Szűz

A tavaszi napsütés feltölt energiával, így napról napra jobban érzed magadat a bőrödben, többet mosolyogsz és nagyon jó hatással vagy környezetedre, családtagjaidra, barátaidra. Érdekes ötletekkel rukkolsz elő, emellett nagyon nyitottá válsz, mindenkire és mindenre odafigyelsz, és könnyebben megérted és átérzed az emberek gondjait, bajait. Sokan hozzád fordulnak bizalommal, és te rá is szolgálsz erre. Hab a tortán, hogy anyagilag is rád mosolyoghat a szerencse, visszakaphatsz egy kölcsönt, megemelhetik a fizetésedet, vagy akár új munkalehetőség kínálkozhat számodra, amiből jelentős anyagi gyarapodáshoz juthatsz. Szerelem terén is komoly fordulat várható április közepén vagy végén.

Mérleg

Elérkezett április hava, és nem csak a naptár mutatja ezt, hanem az időjárás is egyre kedvezőbb, kellemesebb. Igazi tavasz van, nemcsak kint, hanem a lelkedben is. Április hava nemcsak a meleg időt jelenti, hanem bizony erőteljes változásokat jelez minden Mérleg számára. Akár egy új, váratlan szerelem is betoppanhat az életedbe, vagy a meglévő fellángolásával, elmélyülésével jutalmaznak téged az égiek. Karrier terén jelentős sikereket fogsz elérni, amiért a közelmúltban dolgoztál, végre eredményt hoz. Bonyolult, összetett kérdésekben ne a hirtelen indulat vezérelje lépteidet, hanem fontold meg alaposan, kinek mit mondasz, vagy mit és hogyan teszel.

Skorpió

A nap egyre erősebben süt, ez a lelkedet is felmelegíti, ezért garantáltan kellemes időszak vár rád. Bármi megtörténhet áprilisban, váratlan, nagy jelentőségű dolgok is. Ha mód nyílik munkahelyváltásra, utazásra, költözésre, ne vesd el ezek egyikének lehetőségét sem. Amennyiben vannak bonyolult emberi kapcsolataid, úgy azok kis erőfeszítéssel megoldódnak. Légy nyitott szokatlan élethelyzetekre, merj letérni az ismert útról egy ismeretlenre. Ha viszont még keresed az igazit, akkor új szerelem is megérkezhet végre – különösen 15-ét követően. Április végétől hivatásod terén bonyodalmak adódhatnak, melyek nem legyőzhetetlenek, ha szükségét érzed, hát merj segítséget kérni!

Nyilas

Szinte minden áprilisi bolygóállás támogató hatással bír, világos lesz előtted az út, amit épp be szeretnél járni. Merj nagyot álmodni és minden valósággá válhat. Érdekes és új dolgokkal kellene foglalkoznod, muszáj lenne kilépned a megszokott közegedből. Jót tenne neked a változatosság. Emellett azért a tavaszi fáradtság is utolérhet, sokszor érzed majd azt, hogy napjaid fárasztók, és néhány feladat tovább tart, mint máskor. Új ismeretségekre vagy akár új szerelemre lelhetsz. A hónap legvégén kellemetlen hatását fejtheti ki a Mars, így vitákat generálhat. Türelemmel, toleranciával kezelhető a helyzet.

Bak

Ha úgy véled, emberi kapcsolataid sürgős átformálást igényelnek, akkor tudd, hogy április hava segítséget nyújt abban, hogy gondjaidat, zűrjeidet rendezd szeretteiddel, esetleg szerelmeddel vagy épp barátaiddal. Beszélj nyíltan a problémáról, keress megoldást a bajokra, persze az érdekeltekkel együtt – így a végeredmény mindenki számára elfogadható lesz. Váratlan anyagi bevételre is lesz mód, a hónap utolsó harmadában. Nagyon fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra, a művészetekre, és magad is alkothatsz valami látványos dolgot. Érzelmeidet, gazdag lelkivilágodat bátran oszd meg környezeteddel is. Ezért hálásak lesznek, és végül mosollyal és szeretettel hálálják meg odafigyelésedet.

Vízöntő

Remek hetek állnak előtted, amibe csak belefogsz, annak jó eredménnyel a végére is jársz. A legjobb hír az lehet, hogy tisztábban fogod látni a saját dolgaidat, megértesz néhány régi, bonyolult helyzetet, tudatosan visszafogod magadat, és ha vita lenne kibontakozóban, azt csírájában elfojtod. Április elején kisebb kellemetlenségre, nézeteltérésre kell számítanod, azonban ez odafigyeléssel és toleranciával jól kezelhető. Minden szempontból szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis a terítékre kerülő problémákat meglepő gyorsasággal tudod megoldani. Anyagiakban, szerelemben is jól alakulnak dolgaid, főleg a hónap közepétől fokozódnak az izgalmak.

Halak

Nagyon szorgalmas voltál márciusban, jóval több feladatot teljesítettél, mint amennyit elterveztél, így pedig nem csoda, ha a feszültség és a fáradtság felgyülemlett benned. Ahogy egyre szebb lesz az idő, fordul a kocka, és látványosan csökken a stressz, olyannyira, hogy érdekes fordulatokra számíthatsz. Új kapcsolatokra is szert tehetsz, és ezen emberek segítségével nemcsak baráti, hanem akár üzleti téren is sikert érhetsz el. Szerelmi életed is fellendülőben van, hisz a Vénusz támogatja céljaidat – akár keresed az igazit, akár elkötelezted már magadat! Figyeld az eseményeket, mert most minden a te javadat szolgálja.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockIlyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.