asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A páros Kosok számára a boldogság, az öröm, a szenvedély ingyen megadatnak áprilisban, az egyedülálló Kosoknak pedig ki kell lépniük a négy fal közül, ha rá akarnak találni az igazira. A páratlan Bikák esetében pedig a bátorság lehet a siker kulcsa. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Páros: Elégedetlen vagy? Hát tárd fel az igazságot, és megoldásra lelsz azonnal. A boldogság, az öröm, a szenvedély ingyen megadatnak neked áprilisban, csak kívánnod kell őket. Az aktuális célokat együtt érdemes meghatározni, aztán megcselekedni.
Páratlan: A régi, negatív tapasztalatok gátolnak abban, hogy befogadj egy új szerelmet a szívedbe. Muszáj lesz kilépned az otthonod négy fala közül, és igent mondani egy randira, különben hónapokra bebetonozod magadat ebbe a semmitmondó helyzetbe. Mostanság mindig a kétkedést engedted előtérbe a bátor igenek helyett. Menj el randizni vagy egy szingliklubba!

Bika

Páros: sok megbeszélnivalótok van? Add át a fontos információkat kedvesednek tervezetten és kifinomultan. Ha nem így teszel, akkor partnered félreértheti mondandódat, ami vitát robbanthat ki. A struccpolitika hibás megoldás, de most mégis jobb választás lehet – a békesség kedvéért.
Páratlan: lépj a tettek mezejére! Változz át kívül és belül, légy bátor, s ha randira hív valaki, mondj igent! Biztosan kényelmes a négy fal közt ülni, ám vágyaidra a válasz házon kívül keresendő. Ne félj az elutasítástól, te is bátran hívj meg valakit egy italra! A bátorság a sikered kulcsa.

Ikrek

Páros: Válaszút elé kerülsz, döntened kell, miként folytassátok a kapcsolatotokat. Feltétlenül kérdezd meg partneredet, ő mit szeretne, merre menne tovább. Amennyiben bizonytalan vagy, hát bátran lépj tovább! Ha maradnál, akkor sok energiát fog igényelni a kapcsolat felturbózása.
Páratlan: Szingliként a szerelem a legváratlanabb körülmények közt érhet utol. Megeshet, hogy egyszerre két udvarlód is akad. Figyelj, gondolkodj, és kerüld el az elhamarkodott döntéseket – mindeközben adj egyenlő esélyt az érdeklődőknek. A szív és a józan ész együttesen döntsön!

Rák

Páros: Légy kedves és mosolygós! Nyűgözd le partneredet természetességgel és odaadással. Emellett szabad új utat felfedezni, így magasba szökhetnek a szenvedély lángjai. Kevés akadály gátol a szerelmi fejlődésben, ám összefogva ti ketten mindent megoldotok.
Páratlan: április a szelek hava, így jó hír lehet, hogy szívügyek terén is tornádóra van kilátás, szép befejezéssel. Minden körülmény adott a boldogság megérkezéséhez. A kisugárzásod vonzó lesz a másik nem számára. Megtörténik a nagy találkozás valakivel, aki megdobogtatja a szívedet.

Oroszlán

Páros: ugyanaz a probléma ütheti fel ismét a fejét, a kérdés az, vajon miért nem tudjátok ezt megbeszélni, kipipálni, végül továbblépni? Talán többet vártok egymástól, mint amit kölcsönösen adtok? Túlzók az elvárások? Legyetek képesek jónak látni a másikat, ez megoldás lehet.
Páratlan: magasra helyezted a mércét, ez pedig egyértelmű akadálya annak, hogy a szerelem kopoghasson az ajtódon. Ideje módosítani eddigi stratégiádon! Mondj igent minden randimeghívásra, akkor is, ha az illető nem az ideálod. Gyorsan kiderül, hogy bizony mégis lehet az...

Szűz

Páros: ne kételkedj kedvesedben, hidd el, oda van érted. Amennyiben a dolgok kicsit döcögnek áprilisban, az normális, nem kell mindig 100 százalékon pörögni. Adódhatnak viták, amelyek során hallgassátok meg egymást, és törekedjetek a békére. Szőjetek közös terveket!
Páratlan: sok tennivalód akad áprilisban, ám ez nem ok arra, hogy elutasíts egy-egy randimeghívást. Szükséged van pozitív visszaigazolásokra, miszerint csinos vagy, és érdeklődnek irántad. Legyél szép és vonzó, s engedd, hogy valaki végre szeressen. A Vénusz mindent biztosít ehhez.

Mérleg

Páros: Mondd ki végre bátran, mi bánt, mivel vagy elégedetlen. Nem folytathatod tovább a struccpolitikát, tenned kell azért, hogy partnered tudja, miért vagy bizonytalan. Kezdeményezd a változást, a kapcsolat jobbá tételét. Add partnered tudtára, mit szeretnél!
Páratlan: többen is feltűnnek a színen, szó szerint megkörnyékeznek téged, és ez egyértelmű jele annak, hogy kelendő vagy. Nem leszel könnyű helyzetben, hisz sok impulzus ér, és nehéz lesz választani az udvarlók közül. Ne siess, nem kell kapkodni! Randizz, tesztelj mindenkit!

Skorpió

Páros: Ne rohanj fejjel a falnak! Lassan, apró lépésekkel kezdj neki kapcsolatod átalakításának, rendezésének. Csak így kerülhet minden puzzle-darabka a helyére, és így érezheted magadat biztonságban. Kedvesed vevő lesz az instrukcióidra. Tervezzétek a közös jövőt.
Páratlan: meglepően sok randimeghívás fut be hozzád. Fogadj minden lehetőséget hálával, hisz jól fog esni mások figyelme. Fizesd meg az árát a szerelemnek, azaz flörtölj, nyílj meg, menj új helyekre, így minden esélyt megkapsz arra, hogy felfedezd az igazit.

Nyilas

Páros: április hava izgalmakkal lesz teli. Változatosság, szenvedély, megértő figyelem jellemzi a mindennapokat, mindkét fél maximális megelégedésére. Minden kérdésed válaszra talál, élvezd ki az összes pillanatot, amit kedveseddel tölthetsz. Mélyüljetek el az érzelmekben!
Páratlan: április ismeretlen ajtókat nyit ki előtted, egy fontos dolgot kell tudnod. A szerelmet nem a múltban kell keresned, hanem itt, a jelen pillanatban. Ne bonyolódj kapcsolatba olyannal, aki miatt egyszer már megégetted magad. Előre nézz, mert keresztezi Ő az utadat.

Bak

Páros: lényeges döntéseket kell meghoznod áprilisban, tilos Pató Pállá válni. Mész vagy maradsz? Mi a jobb választás? Miként lehet módosítani a jelenlegi helyzeten? Dönts mihamarabb! Ajánlott a meglévő kötelék átformálása, szépítgetése, hisz sok közös élményetek van.
Páratlan: tesztelj új dolgokat, fedezz fel ismeretlen helyeket, vegyél részt mozgalmas programokon, mert váratlan körülmények közt lelsz rá arra, akit keresel. Válts stílust, vállald be a vakrandikat, és mondj igent olyan embernek is, ahol a meghívó nem épp az ideálod...

Vízöntő

Páros: békére vágysz? Ez érthető, hisz az elmúlt időszakban volt ok arra, hogy vitázzatok különféle okok miatt. Április hava nyugalmat ígér, a Merkúr pedig segíti a köztetek zajlódó kommunikációt. Romantikázzatok, bújjatok össze, és szeressétek egymás jobban, mint valaha.
Páratlan: munkád vagy tanulmányaid eléggé szűkre szabják azt az időmennységet, amelyet szerelmi életedre szánhatsz. Ám most végre fordul a kocka, izgalmas impulzusok érkeznek a másik nem tagjaitól, amelyek lendületbe hozzák a fantáziádat. Többen is hívnak randira, mondj igent!

Halak

Páros: kételkedsz a kapcsolatodban? Úgy véled, valami nagyon nincs rendben? Akkor sürgősen közöld ezt a partnereddel, hátha gyorsan válaszokat kínál az aggodalmaidra. Közösen minden könnyebb. Érdeklődj, mit szeretne csinálni, mik a tervei veled és a kapcsolatotokkal.
Páratlan: a sors útjai kifürkészhetetlenek – ezt már régóta tudjuk! Keresztezheti végre utadat egy kellemes, egyben vonzó személy, akit eleinte talán észre sem veszel, vagy nem akarod elhinni, hogy ebből a találkozásból lehet valami. Légy nyitott, mert az elvetett mag gyorsan kicsírázhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.