asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára a hétvége első fele kellemesen fog telni, az eredeti terveik szerint alakul majd a programjuk. A Bikák maradandó élményekkel gyarapodnak majd, az Ikreknek pedig új utat mutatnak az égiek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hétvége első fele – mindent egybevetve – kellemesen telik, minden az eredeti tervek szerint halad, végzel a szükséges feladatokkal, és amikor azon törnéd a fejedet, mi legyen az esti program, hirtelen még egy érdekes meghívás is érkezhet. Elfogadod, vagy inkább otthon maradsz? Mindenképpen jót tesz, ha kimozdulsz otthonról, és társaságba mész. A Hold kellemetlenkedhet veled vasárnap, adódhatnak bonyodalmak, amelyek azonnali orvoslást kívánnak - elsősorban a családi kapcsolatok terén. Kapd össze magadat, és minden hirtelen adódó élethelyzetre azonnal keress megoldást, semmit ne halassz el a jövő hétre.

Bika

Szombaton sok eltérő dolgot kell teljesítened vagy épp megoldanod otthon, amelyek nem tűrnek semmiféle halogatást. Épp ezért fontos lenne, hogy jól oszd be az idődet, így már kora délutánra megleszel minden lényeges tennivalóval, és jöhet a hétvége kellemesebb, örömtelibb része. Feltétlenül menj emberek közé szórakozni, táncolni, hisz neked is jár a kellemes kikapcsolódás. Légy egészségesen önző, és a saját igényeidet helyezd előtérbe. Csak olyan helyre menj, olyan emberek társaságát keresd, akikkel jól tudod érezni magadat. Vasárnap maradandó élményekkel gyarapodsz, főleg akkor, ha gyermekek körében töltöd az időt.

Ikrek

Szereted a megszokott dolgokat a változások helyett? A módosulások elkerülhetetlenek, az égi konstellációk pedig épp ezen a hétvégén állítanak komoly kihívások elé. Fogadd el, hogy az égiek új utakat mutatnak neked, és felkeltik a figyelmedet az újdonságok iránt. Percről percre jobban kívánod, hogy történjen valami merőben új, izgalmas, szokatlan dolog veled, lehet az akár formabontó vagy extrém. Szombaton még hajlandó vagy behódolni környezeted elvárásainak, ám este és vasárnap ellenállsz a külvilág igényeinek, s keresed az ismeretlent, a felfedezhetőt. Találj magadnak egy különleges elfoglaltságot!

Rák

Talán több óra is eltelik a szombati napból úgy, hogy szinte semmi lényeges dolgot nem teszel. Persze jó az, ha pihensz, így pedig nem erőlteted meg magadat, de ez nem lehet egyenlő a semmittevéssel. Kapd össze magadat, eszelj ki valami igazán jó dolgot, keress a neten programötletet, és ha tudod, merre szeretnél indulni, hát invitáld meg a barátaidat vagy a családodat is. Hidd el, jót fog tenni, ha kimozdulsz a megszokott közegedből, és élvezed a tavasziasodó idő megnyilvánulásait. Messzire kerüld el a hétvége egész folyamán a konfliktusokat, inkább harmóniában teljen az idő. Figyelj oda minden előjelre, mert az égiek segítenek felismerni az esetleges hiányosságokat, a javítanivalókat.

Oroszlán

Lásd be végre, hogy túlvállaltad magadat az elmúlt napokban, így egyáltalán ne csodálkozz azon, hogy elgyötört vagy. Nem sok mindenhez lesz kedved, és a gond akkor éri el tetőpontját, amikor rádöbbensz, még a hétvégére is beígértél pár dolgot, és nem fogsz tudni kibújni alóluk. Mindent te akarsz elintézni mások helyett? Persze ez kedves tőled, de egy nap neked is csak 24 órából áll. Jó, hogy mentesíteni próbálsz másokat a terhek alól, de önmagadra mikor gondolsz? Nincs más hátra, mint előre... hát fuss neki a tennivalóknak turbó fokozatra kapcsolva, hogy miután mások kívánságait teljesítetted, saját magadra is figyelmet fordíthass.

Szűz

Bizony úgy alakulhat, hogy egyáltalán nem lesz mód az örömteli pihenésre ezen a hétvégén. Annál inkább számíthatsz mozgalmasságra, jövés-menésre, izgalmas eseményekre, új emberek megismerésére. Eleinte talán nem, de végül nagyon fogod élvezni a helyzetet, és rájössz, nincs is szükséged láblógatásra, az aktív programok is pihentetők lesznek számodra, mert ki tudod iktatni a munkát és az esetleges problémákat két napra az életedből. Kifejezetten jót tesz, ha a hétvégét mozgalmasan töltöd, így mondj igent a családi, vagy baráti összejövetelekre.

Mérleg

Pontos elképzeléseid vannak erről a hétvégéről? Programok, helyszínek, emberek – lépésről lépésre tervezett teendők? Mivel eredetileg azt szeretted volna, hogy minden a te elképzelésed szerint alakuljon, így nehezedre esik elfogadni azt, hogy szeretteid meglepetést tartogatnak neked, és szembemennek a reményeiddel. Ez egy bonyolult helyzet, de próbálj kompromisszumra jutni velük, és ha a vágyaid meghiúsulása kissé felpaprikáz, azon is tedd túl magad, és találd meg az örömöt az aktuális szituációkban. Ha elfogadod a kialakult körülményeket, végül békére lelsz. Fogadd tárt karokkal a neked szánt meglepetéseket és a szeretetet, amit mellé kapsz!

Skorpió

Kellően előrelátó voltál, és időben megkezdted a hétvégi programok előkészületeit - így pedig hab a tortán, hogy minden épp úgy alakul, ahogy reméled, azaz jól és elégedetten zárod majd a hetet. A bevásárlás elrendezve, a menü előkészítve, ha főzésre adod a fejedet, azt gyorsabban oldod meg, mint reméled. Minden a helyén lesz ahhoz, hogy remekül érezd magadat. Bárhová készülj, fogadd be mindenhol az izgalmas impulzusokat, mert inspiráló hatással lesz szinte minden rád. Feltétlenül menj társaságba, beszélgess a barátaiddal, a rokonaiddal, mindenkinek jót fog tenni, ha elmondhatja, milyen örömök, esetleg bosszúságok érték.

Nyilas

Fárasztó napok vannak a hátad mögött, ám javadra legyen mondva, te bizony mindent megtettél azért, hogy eredményeket érj el, épp ezért most megérdemled, hogy kedved szerint alakuljon a hétvége. Lustálkodj mindkét reggel, bátran hajítsd félre a kötelező otthoni teendőket, kicsit később megoldod őket. Neked is jár a nagy semmittevés, a tétlennek tűnő láblógatás! Szombaton elsősorban a különféle személyes ügyek tisztázására szánj időt, ha valakivel békétlenségben vagy, kezdeményezz beszélgetést, hátha dűlőre juttok. Így tiszta lelkiismerettel térhetsz nyugovóra, és várhatod a vasárnapot, ami örömöt és nyugalmat hoz neked.

Bak

A szombati napod tele lesz mindenféle teendővel, ám meg kell találnod az arany középutat a szórakozás, kikapcsolódás és a különféle otthoni feladatok közt. Legyen ebben a két napban aktivitás és passzivitás egyaránt, így később semmit nem fogsz megbánni. Jössz, mész, teszed a dolgodat, így meglehetősen hamar véget ér a szombati nap, szinte észre sem veszed, úgy elrepül az idő. Ám ne bánd, legalább végére jársz a halogatott ügyeknek, és a vasárnap kedved szerint alakulhat. Minden, amit szombaton teszel, így vagy úgy, de megtérül. Vasárnap egy kicsit érzékenyebb hangulat ölel körbe, szívesen beszélgetsz, és el tudsz mélyülni az olvasásban, vagy egy tárlat megtekintésében.

Vízöntő

Az elmúlt napok eredményesen és viszonylag békésen zajlottak, jöhet a szórakozás, baráti találkozók, családi kupaktanács - amire csak időt szánsz, az jól fog sikerülni, és hasznot hoz neked. Ha nem szerveztél kétnapos, házon kívüli programot, akkor szombaton elég sok otthoni teendőd akad, és aligha jut majd idő láblógatásra. Viszont teljesen biztos, hogy élvezni fogod a sürgés-forgást, különösen akkor, ha a hagyományos feladatokon túl a barkácseszközök vagy a hobbidhoz szükséges dolgok is előkerülhetnek. Vasárnap feltétlenül házon kívül töltsd az időt, új embereket ismerhetsz meg.

Halak

Ezen a két napon meglehetősen sok olyan helyzet adódik, ahol bizonyíthatod jó szándékodat, kedvességedet, empátiádat. Ha arra van szükség, hogy segíts másokon, esetleg adakozni kellene, mondj igent! Megteheted, hogy kihúzz valakit a bajból - ugyanakkor nagyon fontos, hogy szabj határt a segítő szándéknak! Nem kell túlzott terheket cipelned, emellett ne hagyd, hogy bárki kihasználjon. Nézz utána a tényeknek, ennek megfelelően a támogatásod milyenségéről vagy mértékéről okosan tudsz dönteni, így utólag biztos semmit nem fogsz megbánni. Szombat este egy bulival vezesd le a feszültséget, vasárnap pedig lógasd a lábadat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.