asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára ez a hét a romantikus kapcsolatoknak kedvez: az egyedülállók életében eljöhet a várva várt szerelem. Az Oroszlánok is szép napok elé néznek, minden lehetőségük meglesz arra, hogy sikert sikerre halmozzanak. A Skorpiók előtt is sok kecsegtető lehetőség tárul fel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Hétfőn és kedden úgy tűnhet, egyáltalán nem találod a helyedet, valahogy semmi nem lesz elég jó, elég nagy vagy éppen kicsi – egyáltalán olyan, amilyenre vágynál. Valószínűleg a fogyó hold miatt nem érzed jól magadat maradéktalanul a bőrödben, akár fizikai problémákkal – fejfájással, emésztési gondokkal – is meg kell birkóznod. Szerdán és csütörtökön feltétlenül figyelj arra, hogy sok külső impulzusnak – akár támadásoknak, bántásoknak – leszel kitéve, mely együtt járhat a megtévesztés és a becsapás lehetőségével. Péntektől viszont nem lesz mitől félni. Hirtelen képes leszel helyén kezelni mindent, átlátni a nehéz, zűrös helyzeteket, sőt, akár másoknak is tudsz jó tanácsokat osztogatni.

Bika

Hurrá! A Nap megérkezett hozzád, a te jegyedbe, és ez a következő hetekben jó hatással lesz munkára, kapcsolatokra, mindennapi teendőkre. Egyszerűen gördülékenyebben alakulnak az ügyeid. A Merkúr sem tétlenkedik, elkezdi éreztetni pozitív hatásait, így főleg érzelmek terén történhetnek érdemi változások, és ezek kifejezetten jó irányba mutatnak. Az egyébként is jól működő kapcsolataid elmélyülhetnek, fontos időt szánni barátaidra, családodra, kedvesedre. Ha jelenleg még keresed életed párját, akkor a hét második fele meghozhatja a várt szerelmet. Összességében minden jó irányba halad, ismerkedj, alapozz meg új barátságokat, légy nyitott az üzleti lehetőségekre. Mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül.

Ikrek

A Nap lassan, de biztosan egyre közelebb jut az Ikrek házhoz, viszont addig is a Bika Nap stabil talajt kínál a jó döntésekhez és az okos lépésekhez. Emellett úgy érzed, képtelen vagy kiszabadulni a mókuskerékből, ami nem csoda, ám azt nem engedheted meg magadnak, hogy lehangolttá válj. Mindig akad újabb tennivaló? Érthető, ha az újabb és újabb feladatokat a hátad közepére sem kívánod, ám ugyanakkor mégis azt javasolják az égiek, hogy erőd és energiád jelentős részét fektesd továbbra is munkádba, tanulásodba, szakmai előmeneteledbe. Kitartásod és maximalizmusod irigylésre méltó, és ezeket még az átmeneti fáradtság sem tudja derékba törni. Sok elismerésben fogsz részesülni péntekig.

Rák

A Nyilasban járó Jupiter, emellett pedig a Merkúr is egész héten nagyon aktív segítőid lesznek: munkában, magánéletben, pénzügyi téren és kifinomult kommunikációban egyaránt. Ezekben a napokban fokozottabban igényled a szellemi fejlődést, igyekszel bizonyos dolgokat más szemszögből megközelíteni, ez pedig nagyon sokat segít a megértésben, illetve a másokkal való együttműködésben. Hirtelen teljesen és tisztán átlátod, hogy egy-egy dolog miért úgy alakult ahogy, és arra is rájössz, hogy azt, ami látszólag negatívan záródott, miképp tudod mégis a magad javára fordítani. Sikert sikerre halmozhatsz, ugyanakkor óvakodj attól, hogy túlhajszold magadat, ne vegyél több terhet a válladra, mint amennyit elbírsz.

Oroszlán

Jól érzed magadat a bőrödben? Helyes, ennek épp így kell lennie, ugyanis az égiek minden pozitív energiát megkétszereznek, ezáltal pedig kimagasló eredményeket érhetsz el. Ezt a kiváló tendenciát az egész hét folyamán megfigyelheted, tartsd ezt a dolgot egy varázsszőnyegnek, amire felülve bárhová eljuthatsz. Rajtad múlik, mit hozol ki ebből az egészből. Javul a koncentrációképességed, meglepően határozott és eltökélt leszel, emellett jó ötleteid másokat is elkápráztatnak. Légy bátran kreatív, vágj bele olyan tervek megvalósításába, amelyeket rég sutba dobtál. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy sikert sikerre halmozz, és hosszú távra megalapozd a jövődet.

Szűz

Aktivitásod ezen a héten némileg csökken, ami teljesen helyénvaló, amennyiben reálisan szemléled a saját helyzetedet. Tudatosítsd magadban azt, hogy nem kell örökké 100 százalékon teljesítened, túlórákat vállalnod, mások dolgait elrendezned. Ugye? Inkább örülj annak, hogy a heti csillagállás biztosítja a nyugalmat és a harmóniát, így alkalmanként akár egy kis láblógatás is beleférhet a napjaidba. Figyeld meg, hogy ezt senki nem fogja a szemedre vetni. Szakma és tanulás terén nem fog ez a visszafogott állapot gondot okozni, sőt, inkább ez ad módot arra, hogy eltűnődj a jövőn, megtervezd a közeljövőd főbb irányvonalait. Optimista életfelfogásod nem csökken, végül ez másokat is inspirál.

Mérleg

A következő napokban jelentős segítséget kapsz az égiektől, melyet elsősorban szakmai téren tudsz a javadra fordítani. Ahhoz, hogy jelentősebb sikereket tudj bezsebelni ezen a héten, szükség lehet extra felvállalásokra, túlórákra, kreatív ötletekre, viszont azt is észre fogod venni, hogy sokan támogatják a törekvéseidet. Csütörtöktől szombatig kimondottan szerencsés periódusod lesz, bármibe fogj ekkor, az garantáltan jó véget ér, ezért érdemes a régebbi, még függőben lévő ügyeidet is elővenni, átgondolni, majd lezárni. Komoly lehetőségek kerülhetnek utadba munka vagy akár tanulás terén. Legyen bátorságod megvalósítani mindazt, amit elterveztél.

Skorpió

Ezekben a napokban sok kecsegtető lehetőség tárul fel előtted, ugyanakkor most különösen igaz lesz az, hogy nem minden arany, ami fénylik! Minden esetben áss a dolgok mélyére – a saját érdekedben! Bármibe is akarsz kezdeni, azt elemezd ki alaposan. Nézz utána a tényeknek, a szükséges eszközöknek, tedd fel bátran a kérdéseidet. Alaposságra és megfontoltságra lesz szükséged, ha hosszú távra tervezel, emellett pedig nem akarsz elcsúszni egy banánhéjon. Ne dőlj be semmilyen túlzó ígéretnek, amellyel ezekben a napokban kecsegtetnek. Új munkalehetőség? Mellékállás? Befektetés? Költözés? Most egyáltalán nem kedveznek a csillagok a drasztikus döntéseknek. Lassan járj, tovább érsz!

Nyilas

Tele vagy erővel és energiával? Jól érezd magadat a bőrödben? Akkor ezeket a pozitív tényezőket fordítsd a magad javára. Tegyél valami szokatlant, olyat, amit mostanában nem vagy csak különösen ritkán. Ez lehet, hogy sokakat meglep, ám a heti csillagállás épp a formabontó dolgok megvalósításának kedvez. A pillanatnyi bolygómozgások hozzásegítenek a látványos sikerekhez és az elégedettség érzéséhez. Ha vannak elmaradt vizsgáid, gyorsan intézkedj ezek ügyében is. Most minden lehetőséged megvan arra, hogy remek irányba tereld az életedet, megvalósíts pár régi álmot, és lezárj függőben lévő ügyeket. Ezek a napok kedveznek azoknak, akik szeretnék párkapcsolatukat befejezni, és továbblépni.

Bak

Hétfőtől szerdáig tele leszel energiával, jössz és mész, intézkedsz, megválaszolsz minden kérdést és semmit nem hagysz függőben. Hab a tortán, hogy örömmel és szívesen besegítesz másoknak is, amennyiben ilyesmire lenne szükség. Mindenre jut elegendő időd, pihenni viszont nem lesz mód – és ezt nem fogod bánni. Csütörtöktől azonban eleged lesz a túlzásokból, ösztönösen csökkented a tempót, ám biztasson a tudat, hogy meg is teheted ezt. Találhatsz magadnak egy új hobbit vagy olyan időtöltést, amelybe bevonhatod a barátaidat, családodat is.

Vízöntő

A tavaszi fáradtság ezekben a napokban téged is utolér, ráadásul a fogyó hold miatt nagyon nehezen tudsz töltődni. Csütörtökre úgy érezheted, még a maradék energiádat is elszívták. A kérdés az, vajon tehetsz-e ez ellene bármit is. Igen! Az esetleges fásultság és kedvetlenség ellenére is próbálj olyan feladatokat teljesíteni, amik felvidítanak. A kötelező rutinok mellett minden este keress frissítő kikapcsolódási lehetőségeket, legyen az masszázs, meditáció, jóga – bármi! Találkozz olyan emberekkel, akikről tudod, hogy feltöltenek és felvidítanak. Ha lehet, kerüld a nehéz válaszutakat, könnyen hozhatsz hibás döntést. Mégis szerencsésnek érezheted magad, ugyanis a Merkúr megment több kellemetlen helyzettől.

Halak

A bolygók jótékony energiákat biztosítanak egész héten ahhoz, hogy aktuális feladatlistádon mindent kipipálj. Remek hír lehet az, hogy látványosan kreatívabbá, ötletesebbé válsz, emellett megnő a szeretet és a béke iránti igényed, amit környezeted irányába is közvetítesz. Visszatalálsz régi, kedves, odaadó önmagadhoz, ahhoz a Halakhoz, aki tud szellemes lenni, figyelmes, odaadó, emellett kellően bölcs is. Olyanná válsz, akivel elégedett leszel. Ha netán új munkalehetőséget keresel, vagy valamilyen befektetésen, saját vállalkozás indításán töröd a fejedet, akkor ennél kiválóbb időszakot nem is találhatnál a változások megkezdéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.