asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok nagyszerű hétvége előtt állnak, ha hagyják magukat sodortatni az árral. A Szüzek mozgalmas napok elé néznek, a Skorpiók hétvégéje pedig kellemes és örömteli lesz. A Nyilasok számára kellemes meglepetéseket tartogatnak a következő napok. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Az élet csupa öröm akkor, ha optimistán szemléled az aktuális pillanatokat! Hagyd magad sodortatni az árral, mert épp így történhetnek veled váratlan dolgok. Szükséged van olyasmire, ami meglepetésszerűen hat rád. Előkerülhet valaki a régmúltból, vagy akár anyagiak terén is érhet pozitív élmény, csak légy szemfüles! Bármi adódjék, ragadd magadhoz az irányítást! Kiszámíthatatlan helyen és formában talál meg téged a szerencse, melyet nem szabad elszalasztanod. Magánügyek rendezésére a vasárnap lesz megfelelő, egy békés ebéd keretében könnyen tisztázhatók a függő dolgok.

Bika

Egy szeretted vagy valamely barátod talán kihoz a sodrodból, ugyanakkor te magad sem leszel a tolerancia mintaképe, így nem csoda, ha összeakasztod a bajszodat másokkal. Készülj fel arra, hogy ha bármilyen formában összecsapsz a környezeteddel, abból könnyen lehet nagyobb konfliktus. Különösen a szombat délutáni időszak kínál teret a bonyodalmakhoz, ám ha kordában tartod az érzéseidet, emellett tudatosan figyeled az akadályokat, és végül felkészülten kikerülöd azokat, akkor el tudod kerülni a bonyodalmakat. Vasárnap minden zökkenőmentessé válik.

Ikrek

A közelmúlt különféle eseményei alaposan kifárasztottak? Sebaj, hisz itt a hétvége, és lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Mivel sokat tüsténkedtél a napokban, meglehet, hogy szombat reggel nem leszel topon, ez pedig rövid időre kedvedet szegheti, sőt, akár eltántoríthat egy házon kívüli programtól. Végül és szerencsére ismered magad annyira, hogy tudd, hibás lépés bezárkózni. Egy bőséges reggeli jó kiindulópont lehet, aztán úgyis beleveted magadat az élet sűrűjébe. Ha valaminek nem lesz pont olyan kimenetele, mint ahogyan azt reméled, azért ne csüggedj! Fogadj el mindent olyannak, amilyen.

Rák

Ezen a hétvégén különféle emberi kapcsolataid kerülnek fókuszba. Szeretnéd kibogozni az összekuszálódott szálakat vagy egyszerűen csak tovább mélyíteni azt, ami már egyébként is jól működik. Eleged volt a vitákból, és bármi áron békét akarsz teremteni? Beszélj erről és tudatosítsd ezt mindenkiben! Bátran szabadon engedheted a gondolataidat, csak a megfelelő kommunikációs formát kell megtalálnod ehhez. Ez a szombat kifejezetten alkalmas arra, hogy mindent tisztán láss és a helyén kezelj. Értékeld ki a régi dolgokat, gondold át az egymás ellen elkövetett hibákat, keresd meg az okokat, köss békét, és végül elégedett leszel.

Oroszlán

Szombat reggel úgy tűnik, minden jól halad a megfelelő irányba. Talán észre sem veszed, hogy lassan összegyűlik pár sötét felhő a fejed felett, ha és amennyiben nem teljesíted azokat a vállalásokat, amelyeket megígértél. Ha már rábólintottál ezen dolgokra, akkor ne bújj ki a felelősség alól! Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó – tartja a mondás! Nem lenne szép dolog struccpolitikát folytatni. Kerüld el a vitákat és csak olyan emberekkel beszélj vagy találkozz, akik jellemzően támogatnak ahelyett, hogy kibillentenének a lelki egyensúlyodból. Ha mégis belecsúszol egy veszekedésbe, gyorsan keresd a békülés lehetőségét.

Szűz

Remek lesz a hétvégéd, a szombati nap mozgalmasnak ígérkezik, akár új ismerősökre is szert tehetsz sőt, eljuthat hozzád egy remek információ, amit a későbbiekben kamatoztatni tudsz – hát figyelj minden szóra! Fontos lenne, hogy a munkát tedd félre, ugyanakkor, ha úgy alakul, hogy félórányi időt kell szánnod valamire, ami megalapozhat egy lényeges jövőbeli dolgot, hát tedd meg, mert a későbbi haszon garantált. A vasárnap is kellemesen és számodra minden szempontból jól telik majd. Árad belőled a lelki nyugalom és a kiegyensúlyozottság, ezt pedig élvezni fogja környezeted minden tagja.

Mérleg

Rengeteg esemény vár rád, fantasztikus hétvége veheti kezdetét. Szombaton kapd össze magadat, hogy mindenben részt tudj venni! Főképp a szerelmi életed változhat meg egy csapásra, hagyd magad sodortatni az árral, megéri kockázatot vállalni! Valaki látványosan oda fog figyelni minden mozdulatodra, és mivel régóta álmodoztál a romantika megéléséről, most itt van a lehetőség, hogy át is éld. Élvezd minden percét az életnek, akár egyedül vagy, akár elkötelezted magadat! Vasárnap egy közeli családtagod kérheti figyelmed, ne mondj nemet neki, fontos számára a véleményed!

Skorpió

Légy ügyes és tudatos, ugyanakkor bátran lógj ki a sorból! Bontakozz ki, mutasd meg, van izgalmasabb oldalad annál, amit eddig ismerhettek. Tervezd meg jól és előre a hétvége mindkét napját, így garantáltan sikerül mindenből a lehető legtöbbet kihozni. Szombat délutántól csak a saját vágyaid kielégítésén dolgozz! Esetleges kötelezettségeidet tudd le gyorsan, így a szombati nap jelentős része, majd a vasárnap is kedved szerint alakul. Összességében egy kellemes és örömteli hétvége ez a mostani, amiért légy hálás. Rád fér már egy alapos pihenés.

Nyilas

A szombati nap érdekes, egyben kellemes meglepetéseket tartogat számodra, adj teret a váratlan lehetőségeknek, a spontán helyzeteknek. Kapkodhatod is a fejedet, hogy mindenre időben reagálj. Eredetileg nem tervezted, hogy nagy társasági életet élj, aztán végül magával ragad az ár, és jól érzed magad, bárhol köss is ki. Mindenkihez legyen egy jó szavad, és legyél empatikus! A figyelmedet folyamatosan meg kell majd osztanod az emberek között, erre fel kell készülnöd. Számos jó dolog történik veled és körülötted, ami bizony az elégedettség érzését is magával hozza. Vasárnap a dolgok ismétlődnek, minden nagyszerűen alakul, és jó kedvvel teli leszel.

Bak

Igényled a mozgalmasságot és a változatosságot? Ezzel minden rendben van! Ezen a két napon meg is kapod a lehetőséget arra, hogy kedved szerint alakuljanak a dolgok. Több arcodat is megmutatod a világ felé, sokakat meg is lepsz azzal, hogy Bakként szívesen alkalmazkodsz másokhoz, emellett elfogadod a családod vagy épp a barátaid javaslatait. Hagyd magad sodortatni az árral, és ha döntéshelyzetbe kerülsz, biztosan jó helyre teszed a voksodat. Ne kételkedj semmiben és senkiben, és ne akard magadhoz ragadni az irányítást. Igen, te bizony az átváltozás nagymestere vagy és ezt a környezeted sokra becsüli majd.

Vízöntő

A hétvége egy picit megvisel, egyik pillanatban fent, a másikban könnyen lent lehetsz. Sok fura élethelyzetet kell megértened, sőt elfogadnod! Különböző információk is eljutnak hozzád, egy részük jó hír, és pozitív élményeket jelez, ugyanakkor akadnak olyanok, amelyek megingatnak, elgondolkodtatnak vagy épp hatalmas kérdőjeleket képeznek a fejedbe. Bárhogy alakuljanak is a dolgok, kerüld el azt, hogy lehangolódj! Ha valaki vitázni akar veled, azt kerüld ki bátran. Oldd meg, hogy egészségesen táplálkozhass, jót aludhass, teremts csendet, hogy gondolkodhass, és a közeli jövőt tervezgethesd.

Halak

A szombati nap csendesen telik, jó a hangulatod, emellett látszik, hogy mindent megteszel a csend és béke folyamatos fenntartásáért. Megtörténhet, hogy ebben a harmonikus állapotban már-már vihar előtti csend érzeted támad, ám ne fess ördögöt a falra! Egyszerűen csak örülj annak, hogy minden jól alakul. Használd ki ezt a kellemes idillt arra, hogy rendezd a gondolataidat, és beszélj azokkal, akik fontosak neked. Ha ígéreteket tettél különböző feladatok elvégzésére, akkor ideje azoknak is nekilátni, akár késlekedve is. Vasárnap még pótolhatod a hiányosságokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.