asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok előtt harmonikus napok állnak, erő és ambíció jellemzi a hétköznapokat. Az Ikrek napjaiban sok lesz a kettősség: nyugalmas, mégis energiával teli, kellemes, ugyanakkor dinamikus napok követik egymást. A Halakat kellemes hatások segítik majd, kedvükre szárnyalhatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Kiemelkedően jó lelki és testi állapot jellemez ezen a héten. A harmónia körülölel, a hétvégén kellőképpen feltöltődtél energiával, ami egész héten kellő lendületet biztosít neked. Erő és ambíció jellemzi a hétköznapokat, temperamentumod hozzásegít új sikerek eléréséhez. Merd a fantáziádat tervekké formálni, majd az első lépéseket tedd is meg. Ha munkahelyváltást tervezel, vállalkozást indítanál, befektetnél, esetleg költözés vagy nagyobb utazás jár a fejedben, vágj bele bármelyikbe! Akadályok nélkül haladsz előre, támogatókat is találsz, amennyiben szükséged lenne ilyesfajta segítségre. Ezekben a napokban az eszedet használd, ne erővel próbálj túllendülni bizonyos élethelyzeteken.

Bika

Fura érzések sokasága kerít hatalmába. Egyszer mennél előre, akár egy buldózer, máskor meg kettőt hátra lépsz, hogy csak szemlélődhess. Vannak dolgok, amiket nem akarsz megtenni, ezért inkább struccpolitikát folytatsz. Akár több nap is eltelhet, mire észreveszed, mit teszel és változtatni akarsz majd. Alkalmanként jóval keményebb és szigorúbb leszel önmagadhoz, megkritizálod a saját tetteidet. Ám hamar kiderül, ez bizony jó! Épp így láthatod meg a saját hibáidat, és kezelheted is azokat gyorsan. Ezt a hozzáállásodat még tettekkel is bizonyítod, tudatosan próbálsz elkerülni olyan helyzeteket, amelyek régen galibát okoztak. Ez a tudatosság komoly előrelépést hoz neked.

Ikrek

Érdekes kettősség jellemzi a következő napokat. Nyugalmas, mégis energiával teli, kellemes, ugyanakkor dinamikus napok követik egymást. Élvezd ki ezt a periódust, minden adott a sikerhez. Külső kényszer hatása nélkül tudsz előre haladni, és jó eredményeket elérni. Most úgy fog megmutatkozni erős egyéniséged, hogy a bonyolult és összetett feladatokat is gyorsan átlátod, és könnyedén meg is oldod azokat. Szerdán vagy csütörtökön új lehetőség nyílhat meg számodra szakmai vagy tanulmányi téren, szilárd támaszt és érdekes tapasztalatszerzési alkalmat kínálva neked. Mivel nagyon határozott és céltudatos leszel, belevághatsz bármibe!

Rák

Nagyszerű hét ez a mostani, hangulatod fokozódik, sokkal többet nevetsz a megszokottnál, képes vagy az apróságoknak is nagyon örülni – sokan csodálkoznak majd a kedvességed és figyelmességed miatt. A Hold feltölt energiával, így minden könnyebben fog menni, és másokat is képes leszel inspirálni. Komoly lehetőségek tárulkoznak fel előtted szakmai és magánéleti téren. Életedet akár gyökerestül felforgathatod, kedved szerint alakíthatod az eseményeket és az eredmények is megérkeznek. Olyasfajta boldogságérzet öleli át a lelkedet, melyre régóta nem volt példa. Végre úgy érezheted, megérkeztél a vágyott célszalaghoz, amit érdemes átszakítani, hogy egy következő lépcsőfokra emelkedhess.

Oroszlán

A heti csillagállás kiemelkedően jó lehetőségeket kínál számodra. Mindenféle életterületen újat tudsz alkotni, csupán fel kell vállalnod, min szeretnél változtatni. Mi az, ami zavar, elavult vagy épp sehová sem vezet? Nagyrészt önmagad miatt ismerd be ezeket, és figyeld meg, milyen sokan támogatnak majd a változás folyamataiban. Meglehet, hogy más optimista gondolkodású emberek hatására ki mered mondani a legvadabb álmaidat is, így pedig bátorságot gyűjthetsz ezek megvalósításához. Kamatoztathatod eddig összegyűjtött tapasztalataidat, utat mutathatsz az embereknek, ám adódik olyan helyzet, amikor valaki neked segít a továbblépésben. Hallgasd meg azokat, akik támaszaid szeretnének lenni.

Szűz

Ezen a héten még a megszokottól is aktívabbnak kell lenned, figyelmed nem lankadhat, ugyanis akadnak majd olyan emberek közvetlen környezetedben, akik nehezen viselik a látványos sikereidet, emellett alkalmanként megpróbálnak akadályokat állítani eléd. Légy résen, ne hagyd, hogy bárki elvegye a kedved terveid megvalósításától. Ha kitűztél egy célt, ahhoz tartsd magad – bármi áron! Minden körülmény adott ahhoz, hogy a sikereken túl dicséreteket is magadénak tudhass péntekre. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor pontosan tudod és látod, mik gátoltak mostanság, így ezen problémákat könnyen tudod javítani, viszont az is igaz, hogy szerencsés helyzetben vagy, mert össze tudod egyeztetni saját céljaidat környezeted és családod elképzeléseivel.

Mérleg

Hétfőn alaposan le leszel terhelve, ám ez cseppet sem zavar, hisz tudod, fontos feladatokat kell megoldanod, melyek közül több is segíti a boldogulásodat, emellett sok új tapasztalattal is gazdagodni fogsz. Kedden akadályok állják utadat, nem leled a helyedet, ezért kibillensz a harmónia állapotából. Akad majd a környezetedben néhány olyan személy, akik megpróbálnak kellemetlenkedni, tévútra vihetnek vagy épp a saját feladataikat a te nyakadba akarják aggatni. Konfliktus helyett légy résen, s igyekezz elütni ezen helyzeteket humorral! Adj okos ötletet ezeknek az embereknek, miként tudják rendezni a saját ügyeiket nélküled. Szerencsére szerdától minden visszatér a békés, normális kerékvágásba.

Skorpió

Új dolgokat szeretnél felfedezni? Változtatnál a megszokott dolgokon és körülményeken, ugyanakkor van benned némi félsz, hogy zsákutcába futsz? Ne hagyd, hogy a félelem erősebb legyen a bátorságnál! Az utóbbit engedd szabadon és merj kockáztatni a saját érdekedben. Ha nem módosítasz semmin, akkor minden marad a régiben, és később megbánhatod, hogy Pató Pált játszottál. A monotonitás hibás választás. A hét elején még inkább ragaszkodnál a „biztos kevés” állapotához, de minden esély megvan arra, hogy szerdán vagy legkésőbb csütörtökön találkozol valakivel, aki kimozdít jelen helyzetedből, és rávesz arra, hogy tégy valamit, ami eltér minden eddigi tettedtől, gondolatodtól. Megéri kockázatot vállalni!

Nyilas

Feltöltődtél a hétvégén, így pozitív hangulatban és kipihenten futsz neki a heti teendőknek, és ebben jelentős támogatást ad a növő hold, dupla energiával segít cselekedni, dönteni, új dolgokba kezdeni. Megnyílik végre előtted egy olyan kapu, amin már elég régóta dörömböltél. Késlekedve most tárul fel előtted valami olyan dolog, ami arra sarkall, hogy nagyobb tempóra kapcsolj, bátrabb légy, összedolgozz másokkal. Ami késik, nem múlik! Most nem lehet okod panaszra, a lehető legjobbkor adatik meg a lehetőség arra, hogy egy régi álmodat megvalósítsd – akár egyedül, akár csapatban. Ez leginkább karrierrel, szakmai dolgokkal függ össze, de a befektetések is gyors megtérülést ígérnek.

Bak

Már egy ideje szólongat a belső hangod, amit alkalmanként meghallasz, máskor egyáltalán nem figyelsz rá. Egy kósza gondolat végre remekbe szabott ötletté kezd összeállni, és most adott minden körülmény ahhoz, hogy ezt megvalósítsd. Vajon lesz bátorságod pontos tervet alkotni és megtenni az első lépést? A Jupiter erős hátszelet biztosít a látványos tettekhez, emellett garantálja, hogy könnyen és gyorsan fogsz tudni célba érni, babérokat learatni. Hab a tortán, hogy a kreativitásodat is bevetheted, csak a kellő elszántságra van szükséged! Legyen szó munkáról vagy akár otthonodról, magánéletedről – cselekedj! Lesz elég kockáztatási vágy benned, ne hagyd magadat lebeszélni semmiről!

Vízöntő

Ezen a héten az égi hatások igen erősek, emellett pedig vegyesek lesznek, többször is azt érezheted, hogy láthatatlan erők visszahúznak, gátolnak a kockázatvállalásban, vagy épp elhomályosítanak előtted dolgokat. Mintha nem lenne időszerű szembesülni bizonyos tényekkel... Néha makacs, máskor egyenesen önfejű leszel, és akadnak olyan pillanatok, amikor adakozol, erődön felül adsz másoknak. A szélsőségesség lesz jellemző rád egészen csütörtök estig, az arany középút pedig csak vágy marad. Elsősorban arra kell ügyelned, hogy ne bánts meg másokat, illetve ne tégy felelőtlen ígéreteket, mert ezeket sorban számon kérik rajtad. Tartsd szem előtt, hogy egy nap neked is csak 24 órából áll, tehát ennek megfelelően cselekedj.

Halak

Kellemes hatások segítik utadat ezekben a napokban, szárnyalhatsz kedvedre, belevághatsz merész dolgokba, vállalhatsz kockázatot – és ezért megkapod a jutalmadat! Kedvező időszak áll előtted, bármibe kezdesz most, azt gond nélkül befejezheted. Azt is észreveszed majd, hogy gyorsabb leszel, javul a kommunikációd, akár szavak nélkül is tudod, mit akarnak mások. Intuícióid nagyon erősek lesznek, hallgass az ösztöneidre, amikor fontos döntések elé kerülsz. Ugyanakkor a gyorsan jött sikerek ne vakítsanak el, mindent kezelj a helyén. Ha valaki segítséget nyújtott neked az elért eredményhez, azt köszönd meg! Mindig egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét – ilyen szempontból is.

Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.