asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák minden kívánsága teljesül ezen a hétvégén, elégedetten zárják majd ezt a két napot. A Szüzeknek érdemes a pihenést fókuszba helyezniük, de a Mérlegek is nyugodtan dönthetnek a láblógatás mellett. A Vízöntők azonban dönthetnek a buli mellett, ha olyan emberekkel mozdulnának ki, akik feltöltik őket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ha a szeretteiddel tervezel közös időtöltést, nagyon lényeges, hogy ne hagyj ki senkit a sorból, mert sértődés lehet a vége, ha valakit nem invitálsz meg a közös programra. A figyelmedet egyformán oszd el, sokan fogják igényelni a tanácsaidat, okos gondolataidat. Az emberi kapcsolataid ezen a hétvégén fókuszba kerülnek, nemcsak te adhatsz másoknak kedvességet és figyelmet, hanem garantált, hogy bőven kapsz is ezekből. Szeretetet, mosolyt, örömöt - hát kell ennél több? Ez mindent megér. Emellett ne feledkezz meg magadról, hisz a pihenés kijár, sokat dolgoztál a héten.

Bika

Ha házon kívüli programokat terveztél, biztos, hogy minden a kívánságaid szerint teljesül, és vasárnap este elégedett leszel. Ha a szombati napot elsősorban az otthoni tennivalók töltik ki, akkor sem kényszernek vagy kellemetlenségnek éled ezt meg, hanem élvezni fogod, ahogy szépül a környezeted. Meglehet, hogy rálelsz elveszettnek hitt dolgokra. Sok apró örömben lesz részed, ami csak a tiéd, és látványosan széles mosolyt csal az arcodra. Szombat este csak azt csináld, amire vágysz. S ha vasárnap is szeretnél menni valamerre, tedd meg bátran, hisz maradt meg benned tartalék.

Ikrek

Szombaton délelőtt valami felpaprikázhat, akár egy nagyobb vitában is részed lehet, de egy percig se bánd – ennek is megvan a maga oka! Épp ez a fura helyzet az, ami felnyitja a szemedet, és ez által megértesz valamit, ami eddig tisztázatlan volt számodra. Semmit ne tégy azon kívül, hogy hagyod a dolgokat megtörténni, így értheted meg, mit tanulhatsz meg ezzel. Fogadd be az információkat, amik most érkeznek hozzád, hisz ezek a te javadat szolgálják. Ha átmenetileg lelomboz ez a bonyolult szituáció, akkor is lesz okod később az örömre. Szerencsére már szombat kora délutánra lenyugszanak a kedélyek, és minden visszatalál az eredeti kerékvágásba, a vasárnap pedig remek lesz.

Rák

A hét dolgos-szorgos része alaposan kiszipolyozott, de ne bánd, hisz rengeteg ügyet elrendeztél. Most lesz mód arra, hogy felfrissülj, és kiélvezd a hétvége lehetőségeit. Egy kellemes és mozgalmas szombat vár rád, amit egy pihentető vasárnap követ. Sokat fogsz jönni és menni, élvezni fogod, hogy tevékenykedhetsz és alkothatsz, elintézhetsz pár magánjellegű, függő ügyet. Találd meg az arany középutat a család, az apró intéznivalók és önmagad vágyai között. Jó hír, hogy kiemelkedően kreatív leszel, mindenre találsz megoldást, és gyorsan ki tudod mondani egy-egy kérdésre, hogy igen vagy nem. Vasárnap lógasd a lábadat.

Oroszlán

Szombat reggel sietned kell, ha minden tervedet meg akarod valósítani. Nyugodtan merj nagyot álmodni, mert minden körülmény adott a sikeredhez. Házimunkák, a rokonok vagy más kedves emberek segítése, aztán a barátokkal való összejövetel mind emelhetik a hangulatot. Bármelyik legyen épp porondon, meg fogod állni a helyedet, és örömöt szerzel a szeretteidnek. Ugyanakkor élvezni fogod ezt a hétvégét, mert a rossz dolgok messzire elkerülnek, legfeljebb lesz egy-két órányi üresjárat vasárnap, ami végül is jól jön.

Szűz

Ezen a hétvégén legyen fókuszban a pihenés! Ne keress kifogásokat, hanem add át magadat a semmittevés csodás pillanatainak! Természetesen lehetnek elmaradt otthoni ügyeid, netán rég halogatott rokonlátogatások, amelyek nagyon időszerűek, ám mérlegelned kell. Fogadd el, hogy a jó munkához minőségi kikapcsolódásra van szükség! A jövő hét egyébként is leterhelő lesz, márpedig fel kell töltened az akkumulátoraidat ahhoz, hogy bírd a strapát. Jól fogod érezni magadat a különféle eseményeken, de csak akkor, ha az nem leterhel, hanem felüdít. Válassz ennek megfelelően programot!

Mérleg

Egyhangúnak tűnik a hétvége kezdete? Ne bánd! Nem kell egyik buliról a másikra vándorolnod! Épp ideje, hogy egy kicsit lógasd a lábadat, és a lehetőségekhez mérten csend vegyen körbe. Az otthonoddal való törődés örömteli pillanatokat kínál, s nem feltétlenül vágysz hangos, zajos, mozgalmas, társasági eseményekre. Semmi érdekfeszítő nem történik körülötted, viszont ez a hétvége épp ezért kedvez a tervezésnek, beszélgetéseknek, a függőben lévő magánügyek átgondolásának. Ha vállalkozást indítanál mostanság, tedd le az alapjait! A különféle emberi kapcsolataidban összhangra lelsz.

Skorpió

Szeretnéd átgondolni jelen helyzetedet? Szeretnél elmélyülni meglévő emberi kapcsolataidban? Szeretnéd ezeket alaposan átértékelni, s az egyiket javítani, a másikat esetleg végleg elengedni? Ez egy remek gondolat, viszont tudd, hogy ehhez a feladathoz minden esetben két ember kell. Beszélgetésre, megértésre, odafigyelésre lesz szükség ezen feladat teljesítéséhez, ám képes vagy ezeket megfelelő helyen és időben alkalmazni. Ezen a hétvégén biztosan megkapod a kérdéseidre a válaszokat, csak kezdeményezned kell. Tedd meg az első lépést más emberek felé, és pozitív fogadtatásban lesz részed.

Nyilas

Nem lesz maradéktalanul tökéletes a hétvégéd, ugyanis a nyakadba szakadhatnak azok a feladatok, amiket mostanában rendre a szőnyeg alá sepertél. A különféle ügyek, helyzetek szinte egymást túllicitálva követelik a figyelmedet. Hát végezd el őket itt és most, azonnal. Takarítás, mosás, vasalás... és ez csak a kezdet! Jó hír viszont, hogy a növő hold folyamatosan feltölt energiával, képes leszel újra és újra nagy lendületet venni. Összeszeded az akaratodat, és remek eredményeket érsz el. Egy idő után már te magad is élvezni fogod, hogy ilyen felfokozott hangulatban vagy. Vasárnap mozdulj ki a négy fal közül.

Bak

Ha úgy véled, hogy egy számodra fontos személy messze nem szán rád annyi időt és energiát, mint amennyit igényelnél, hát tedd azt szóvá! Nyisd ki a szádat, kezdeményezz beszélgetést, így megkapod a kérdéseidre a válaszokat. A másik fél talán észre sem veszi az igényedet, de mivel némán hallgatsz, a gondolataitok és vágyaitok nem találkoznak. A lelki egyensúlyod helyrebillentéséhez szükség van arra, hogy ápold emberi kapcsolataidat, de most neked kell megtenned az első lépést. Ennek előnye az, hogy te adod meg a beszélgetések alaphangját. Nem létezik olyan akadály, amit ne tudnál átugrani! Oldd meg a problémát ezen a hétvégén!

Vízöntő

Ugye eszedbe sem jut, hogy munkára add a fejedet a hétvégén? A tennivaló legfeljebb annyiban nyilvánulhat meg, hogy kitakarítasz otthon, kimosod a függönyöket, vagy elmész egy áruházba, és beszerzel pár szép eszközt, ami tartósan mosolyt csal az arcodra. A valódi munka, az iroda vagy épp a suli kerüljön mellékvágányra hétfő reggelig! A szombat és a vasárnap a pihenésé, a békéé, a harmóniáé, a családé, esetleg a kedvesedé. Végül persze egy buli is szóba jöhet, ha olyan emberekkel találkozol, akik által feltöltődhetsz.

Halak

Szombat délelőtt intézd el a legszükségesebb tennivalókat, aztán csak olyasmit tégy, amihez tényleg kedved van. Hívd fel vagy menj el azokhoz, akik várják a jelentkezésedet, netán ígéretet tettél, hogy besegítesz nekik. Mikor találkoztál a nagymamáddal vagy más, közeli rokonnal utoljára? Feltétlenül tegyél lépéseket azért, hogy senki ne érezze mellőzve magát. S ha már túl vagy a kötelezettségeiden, akkor kizárólag te kerülj fókuszba! Milyen terveid vannak? Tégy valami bolondos dolgot, olyasmit, amit sok év múlva is örömmel fel lehet emlegetni. Vasárnap lustálkodj bátran.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.