asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára kiválónak ígérkezik a hétvége: minden a kedvük szerint alakul, de az Oroszlánoknak sem lesz oka a panaszra, hiszen az életük most garantáltan jó irányt vesz. A Skorpiók két napja is érdekes és mozgalmas lesz, meglepően sok dolog történik majd velük. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szombaton talán kicsit csendesebb és visszafogottabb leszel, sokat gondolkodsz, eltűnődsz a közelmúlton, eseményeken és eszmecseréken, és remekül át fogod látni a saját ügyeidet, ami ahhoz segít hozzá, hogy megfelelő döntéseket hozhass a közeli és távoli jövőddel kapcsolatban. Hol hibáztál vagy épp hol alkottál nagyot? Ezekre a kérdésekre most ösztönös válaszok érkeznek. Ezen a hétvégén nem fog vonzani a zaj, a felfordulás, a mozgalmasság, inkább visszahúzódsz a csendességbe, így pedig könnyen észreveheted a környezetedben zajló eseményeket, kianalizálhatod azokat, és ötleteket gyárthatsz arra, mit és hogyan tudsz átalakítani.

Bika

Ez a hétvége kiválónak ígérkezik, minden a kedved szerint alakul. Talán még jobban is a vártnál! A tervek, az álmok úgy valósulnak meg, ahogy azt lépésről lépésre megtervezted. Rengeteg házimunkád gyűlt össze? Legfeljebb szombaton foglalkozz ezekkel, és ne ess kétségbe, ha csak egy részének érsz a végére. A pihenés most fontosabb a mosásnál, a vasalásnál! Kedved szerint lógasd a lábaidat, menj wellnessezni vagy akár strandolni. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, szórakozz, csinálj olyasmit, amire rég nem volt alkalmad.

Ikrek

Szombaton a társasági élet kerül fókuszba, szervezz találkozókat, akár egy randit is! Jó lesz minden, bátran hagyd magadat sodortatni az árral. Ha nem nálad lesz összejövetel, akkor menj te emberek közé, fogadd el a váratlan meghívásokat, és az sem baj, ha idegenekkel ismerkedsz. Mindent egybevetve nagyon is szükséged van némi vérfrissítésre pár új barát formájában, szingliknek pedig akár egy csodás szerelem képében. Vedd észre, hogy valaki mindent meg fog azért tenni, hogy felhívja magára a figyelmedet. Nyílj meg, légy kíváncsi, figyelj rá, ha más nem, hát egy jó kis beszélgetésre mindenképp esély van, a többiről dönthetsz később.

Rák

Szombaton nem leszel tökéletesen fitt, nem minden alakul a kedved szerint, és ennek az a legfőbb oka, hogy a fáradtságot nem tudod könnyen tovaűzni. Ne hagyd magadat legyűrni némi negatív energia által! Egy frissítő zuhany, hajmosás, egy kis napfürdőzés, strandolás, találka a legjobb barátokkal garantáltan és gyorsan emeli a kedélyállapotodat. Hívd fel a legkedvesebb ismerőseidet, lepd meg őket egy remek programötlettel, és menjetek ki a szabad levegőre. Persze ha van kedvesed, ő is biztosan csatlakozik. Felejtsd el a „nincsen kedvem semmihez” hozzáállást!

Oroszlán

A szorgos és dolgos munkanapokat követően eszedbe se jusson további feladatokat vállalni! Neked is kijár a teljes értékű kikapcsolódás, amit pihenésnek hívnak. Kedved szerint strandolással, láblógatással vagy akár egy jó kirándulással telhet az idő. Ideje önmagaddal foglalkozni, ne félj attól, hogy emiatt bárki önzőnek tart! Ezen a hétvégén jól érzékelheted a magánéletedben elinduló pozitív változásokat. Szokatlan, ámde izgalmas dolgok történnek most veled és körülötted, ezek egy része meglepetést is rejthet. Az a lényeg, hogy légy befogadó mindenre! Az életed most garantáltan jó irányt vesz.

Szűz

Szombaton közvetlen környezetedben valaki nem lesz emelkedett hangulatban, és megeshet, hogy épp téged talál meg a bánatával, rád zúdítva minden baját. Ha nemet mondasz a segélykiáltásra, jó eséllyel még meg is sértődik, vagy a fejedhez vág valamit. Amennyiben békére vágysz, hallgasd őt végig türelmesen. Talán tudsz neki segíteni, hisz teljesen őszinte, segítő szándékkal fel tudod nyitni az illető szemét, rámutatva arra, hogy minden problémára létezik megoldás – akár több is. Mutasd meg, milyen bölcs vagy! Aztán gyorsan lépj tovább ezen az ügyön, mert a hétvége maradék része mindenben megfelel reményeidnek, épp ott leszel és épp úgy történnek a dolgok, ahogy tervezed.

Mérleg

Ezen a hétvégén az emberi kapcsolatok középpontba kerülnek, és ez különösen igaz azokra, amelyek bonyolultak, problémások, macerások. Lényeges, hogy légy nyitott és befogadó az új információkra, ne futamodj meg a váratlan helyzetek elől, figyelj az emberekre, kommunikálj mindenkivel, és hallgasd meg azokat, akik téged keresnek fel gondjaikkal. Ne hagyj senkit pácban, még akkor se, ha kissé jobban bele kell folynod az életébe, függő ügyének elrendezésébe. Szerencsés helyzet az, hogy remekül megmutatod a kiutat kátyúból. A vasárnap könnyebb lesz, végtelen béke ölel majd körbe.

Skorpió

A hétvége első fele érdekes és mozgalmas lesz, meglepően sok dolog történik. Ugyanakkor jó hír, hogy csakis pozitív élmények érnek, valamilyen formában gyarapodni fogsz, akár tanulhatsz is valamit, tapasztalatot gyűjthetsz vagy visszakapsz egy régi kölcsönt. Jössz-mész, intézkedsz, helyre raksz és lerendezel függő ügyeket, a környezeted tagjai pedig örömmel figyelik látványos tetteidet. Készülj fel emellett arra, hogy a szombatod el is telik pihenés nélkül, és ha otthon töltöd az időt, akkor a házimunkát is vedd számba. Ám marad még egy csodás, békés vasárnap, amikor lazsálhatsz, és nem kell aggódnod semmiért.

Nyilas

Szombaton a lelked kissé sérülékeny lesz, jobban magadra veszel különféle dolgokat, érzékenyebben érintenek az egyszerű témák, és azt sem tudod figyelmen kívül hagyni, ha másvalakit ér igazságtalanság. A kritikát rettentő nehezen viseled, és szinte senki véleményével sem fogsz egyetérteni. Szerencsére a vitahelyzeteket mégis ügyesen elkerülöd, de a lelked megsínyli a helyzetet. Sebaj, néha le kell rombolni pár falat ahhoz, hogy új dolgokat lehessen építeni, igaz? Vasárnap fordul a kocka, feltöltődsz energiával, és jobban alakul a napod, mint remélted! A társasági élet ekkor különösen jót tenne neked!

Bak

Szombat reggel remek lesz a kedélyállapotod, fittnek érzed majd magadat, megsokszorozódik a kitartásod, a végére akarsz járni számos magánjellegű témának – és szerencsére semmi sem állja majd utadat, sőt! Támogatókra lelsz, akik további ötletekkel segítenek a tisztán látásban és a függő ügyek megoldásában. Jól teszed, ha felhasználod a Merkúr segítségét, így békében és eredményesen érhetsz célba. Lesz olyan pillanat, amikor még magadat is megleped, hogy a cél érdekében mindent elviselsz és bármit megteszel – akár olyasmit is, amit eddig sosem. Környezeted ámulva figyeli, hogy még vasárnap is csodákra leszel képes.

Vízöntő

Sokszor tudsz racionális lenni – Vízöntő létedre is. Ám most biztosan elrugaszkodsz a földtől, szabadon engeded a fantáziádat, bátran módosítasz több dolgon is, beleugrasz az ismeretlenbe, ez pedig mindenképpen hasznodra lesz. Akik jól ismernek, kicsit meg is rökönyödnek, hisz ez a fajta szárnyalás, fantáziálás alapjában egyáltalán nem jellemző rád, hisz földies jelleged miatt éppen inkább két lábbal kellene állnod a földön. Ám kit érdekel, hogy milyen vagy máskor? A jelen pillanat a lényeg, és alkalmanként ki kell lépni a komfortzónából, másképp kell viszonyulni helyzetekhez, gondolkodni, és nem utolsósorban cselekedni!

Halak

Ezen a hétvégén szinte minden teljesen másképp alakul a tervezetthez képest, ám ez egy pillanatra se szegje kedvedet, bátran hagyd magadat sodortatni az árral. Szűkebb vagy épp tágabb családod, baráti köröd igényt tart rád, és neked is jól fog esni az ő figyelmük. Ne mondj nemet meghívásokra vagy értelmes eszmecserékre. Talán előkerül majd egy-két régebbi, szőnyeg alá sepert téma, amiket ideje lerendezni. Ebben az égiek segítenek, kifinomult kommunikációt biztosítanak számodra a Merkúr hátszelével. Különösen fontos, hogy ne kertelj, és ne beszélj félre, csak mondd, ami kiszalad belőled, a szívedből, a lelkedből.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockIlyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigoEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.