Íme a leghűségesebb és leghűtlenebb csillagjegyek!

csillagjegy horoszkóp hűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden ember más, sajnos akadnak olyanok, akik hajlamosabbak félrelépni. Több tényezőtől is függ, kezdve a neveltetéstől, gyerekkortól egészen az aktuális párkapcsolati problémákig. Azonban sok asztrológus hisz abban, hogy mindezek múlhatnak csillagjegyeinken is.

1. Bika

Minden Bika fő személyiségjegye a makacsság és a határozott döntésképesség. Nem olyan emberek, akik egyszerűen feladják, ha valakit megszeretnek és megszereznek, akkor hozzájuk hűségesek lesznek rendkívül hosszú ideig.

2. Rák

Ha partnerednek rák a csillagjegye akkor gratulálunk, mert megütötted a főnyereményt. Szinte száz százalékban biztos lehetsz benne, hogy semmilyen módon nem fognak megcsalni téged, mivel a rák minden bizonnyal az egyik leghűségesebb horoszkóp mind közül.

Forrás: Shutterstock

3. Skorpió

Váratlan, ám a skorpió emberek is meglehetősen hűségesek. Róluk tudni lehet, hogy féltékenyek és birtokolni vágyó személyek. Skorpiók ezen kívül lojális barátok és alkalmazottak is.

És íme a hűtlenek listája...

1. Nyilas

A nyilasok mindig az izgalmat keresik és nem tudnak sokáig egy helyben maradni. Ugyanez vonatkozik azokra az emberekre is, akikhez ragaszkodnak, ugyanis a nyilas gyorsan elveszíti érdeklődését, ha valaki nem azt nyújta, amit ő elvár. Szabad szellemük irányítása alatt élnek, ami arra készteti őket, hogy folyamatosan üldözzék az új tapasztalatokat és embereket - írja a Herway.

2. Halak

Az érzelgős halak... Hát velük éppen ez a baj. A halak ember általában szerelmes a szeretet gondolatába, és ez okozza a legnagyobb problémát számukra lojalitás szempontjából. Nem tudják elfogadni, hogy a kapcsolat kezdetén megélt izgalmak nem tartanak örökké. Elkezdenek unatkozni, ezt követően pedig ki akarnak lépni a viszonyból.

3. Vízöntő

A legkevésbé hűséges csillagjegy címet pedig határozottan a vízöntő nyeri el. Ők folyamatosan attól tartanak, hogy feltárják valódi énjüket, ezzel megmutatva gyenge oldalukat. Nem szeretnek túlzottan nyitni és ismerkedni, megragadnak a szokásos baráti körnél. Náluk rendkívül fontos, hogy méltónak érezzék a másik felet, majd komoly nehézségek árán képesek lesznek megnyílni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.