Egyáltalán nem szép dolog vőlegényként más nőkkel flörtölni, az meg aztán végképp nem helyénvaló, ha a férfi boldog párkapcsolatban randivonalakon keresi az izgalmakat. Két hölgyolvasónk megrendült levelekben tájékoztatták Franco Marcót sérelmeikről, akinek több sem kellett: mellébeszélés nélkül válaszolt!

1. Vőlegény, de mással flörtöl!

"Szia!
Szerinted helyes-e, ha a férfi - aki egyébként el van jegyezve - más nőkkel flörtöl? Ez nyilvánvalóan olyan kérdés, ami a nőket halálra bosszantja, de a férfiaknak természetes. Szeretném megtudni, hogy vajon én túlzom el a problémát, vagy a pasim egy bunkó? A történetem: egyik nap a vőlegényem közölte velem, hogy van egy lány a munkahelyén, akinek ő tetszik, mire én megkérdeztem, hogy ezt honnan gondolja? Ő erre azt válaszolta, hogy megkérdezte a lányt! Nyilvánvaló, hogy előtte sokáig kellett flörtölniük, hogy idáig fajult a beszélgetés. Megkérdeztem, hogy neki is tetszik-e a lány, erre azt felelte, hogy igen. Majd miután kellően kiakadtam, azt mondta, hogy ő engem választ, meg hogy szeret. Nem tudom, hogy higgyek-e neki, főleg úgy, hogy tudom, hogy a munkahelyén ott van az a csaj és bármikor flörtölhetnek, vagy egyéb is történhet.
Köszi a választ.
Kitty"

Kedves Kitty,

Tennivalók:
1.    Felhívni a vőlegényt.
2.    Röviden érdeklődni hogyléte felől.
3.    Intelligensen, tömören tájékoztatni arról, hogy ki van rúgva.
4.    Telefon le.
5.    Örülni a házassági procedúra elmaradása miatt kialakult jelentős pénzügyi megtakarításnak.
6.    Örülni a házassági procedúra elmaradása miatt kialakult jelentős érzelmi kiegyensúlyozottságnak.

Forrás: [origo]2. Randivonalra vágyik a pasim!

Kedves Marco!
Több mint 2 éve van egy nagyon jól működő kapcsolatom, veszekedés- és zördülésmentes. Szexuálisan is nagyon jól megértjük egymást. Átlagban heti 5-ször éljük meg a gyönyör pillanatait. A baj az, hogy minden jól működő kapcsolatban van valami bibi, ami nem odavaló! Nálunk például a társkereső oldalak, ahol a párom jelen van, ismerkedik, levelezik, telefonszámokat cserél! Bizonyítottan, fogadja is a telefonokat, randikat beszél meg, és találkozgat is. (Nekem persze mindent tagad.) Legutóbb a barátnőm tette próbára, levelet írt, telefonált neki, és a pasim bevallotta, már találkozott néhány nővel, de a szexig még nem jutott el senkivel. Barátnőm kérdésére engem is bevallott, bár úgy tűnt, zavarban volt, és megbeszélték, hogy nyélbe ütnek egy randit. Amire természetesen én fogok elmenni! Kérdéseim: Mit tegyek, ha látom, hogy a megbeszélt helyen áll és vár? Essek neki? Mondjam, hogy vége, betelt a pohár, tovább már nem vagyok hajlandó birka lenni? Vagy maradjak vele, hátha ezek után a tenyeremből eszik? Tudom, semmiképpen se akar szakítani velem, egyszer már az ismerkedései miatt elhagytam röpke 1 hétre. Visszakönyörgött, akkor 2 hónapig nem volt gond, mindent törölt. Mi a biztosítékom, hogy most teljesen leáll? Mi velem a baj? Válaszodat előre is nagyon köszönöm,
Kisvirág

Kisvirág kedves,

Válaszaim:
1.    "Mit tegyek, ha látom, hogy a megbeszélt helyen áll és vár?" - Köszönj, két puszi, aztán nézz várakozón. Ha kreatív, mond valami hülyeséget arról, miért van pont ott, ha nem, még azt sem. Nagyjából ennyi.
2.    "Essek neki?" - Ha az "essek neki" fizikai bántalmazást jelent, azt nem kéne, a verbális nekieséssel nincs baj, ha átgondolt és tartalmas. Erre törekedj.
3.    "Mondjam, hogy vége, betelt a pohár, tovább már nem vagyok hajlandó birka lenni?" -  A birka hasonlat helytálló. A betelt pohár is. Mehet mind a kettő.
4.    "Vagy maradjak vele, hátha ezek után a tenyeremből eszik?" - Tenyérből nem fog enni.  Ezért ne maradj. Az irigylésre méltó heti öt orgazmusért sokkal inkább.
5.    "Mi a biztosítékom, hogy most teljesen leáll?" - Semmi. Abban azonban szinte teljesen biztos lehetsz, hogy nem áll le.
6.    "Mi velem a baj?" -  Élsz egy kapcsolatban, amelyben a pasidnak hiánya van. Nem a testének, az kielégül rendesen, hanem a lelkének, ami viszont egyáltalán nem. Nézz magadba, vagy belé, mindegy, mivel kezded, csak nyisd ki végre a szemed és vedd észre, hol a hiba, hol van rés a pajzson. Csukott szemmel maradnak a vakrandik. Melyet a barátnőd szervez. A saját pasiddal. Neked.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!

Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Barátkozz Marcóval az Iwiwen is!