Buktató rúzsnyomok- félrelépés pasiszemmel

szex férfi szerelem félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Conita nevű hölgyolvasónk a minap arról panaszkodott kedvenc férfi írónknak, Marcónak, hogy hűségesnek vélt kedvese bizony durván félrelép. Teszi mindezt a békés családi idill és az újabb babatervezés ellenére. Az esetet a szókimondó igazságosztó sem hagyhatta komment nélkül: néhány velős mondatban elárulta nekünk, hogy mit tehet a nő, ha a pasi máshol keresi a boldogságot.

"Szeretném, ha segítenél megérteni a férfiakat szexuális téren (is)! Négy éve vagyunk együtt a párommal. Van egy közös csemeténk, de sajnos a boldogságunkat beárnyékolja az ő folyamatos félretekingetése. Kicsivel több mint egy éve kezdődött. Lebukott, hogy titokban máshoz jár. Aztán persze visszakönyörögte magát. Pár hónap múlva megint lelépett, mert kereste a boldogságot, aztán megint visszajött. Újra rendszeres és jó volt a házaséletünk. Egyre sűrűbben tervezett nekünk közös programokat, szó esett az újabb csemete tervezésről is. Nem vagyok csúnya, elhanyagolt anyuka! Sőt! Aztán megint lebukott: kiderült, továbbra is félrelép. Most kérném a segítségedet! Mondd, miért csinálja ezt? Itthon minden rendben van: tisztaság, forró ebéd, kávé várja minden nap. Mit csinálok rosszul? Egy 30 éves ember miért nem tud magán uralkodni? Ha másért nem, a gyermekéért?" (Conita)

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Kedves Conita!

Ne reménykedj semmiképpen! A pasidnak nem rád van szüksége. Sokkal inkább arra, hogy bebizonyítsa: férfi ő akkor is, amikor épp nem vagy a közelben. Ennek számos oka lehet. Péniszprobléma. Önismerethiány. Parahalmaz hímköntösben. Apától öröklött vagy apától látott tévelygési láz. Választhatsz. Igazából tök mindegy. Hülye játék ez. Nem leszel nyertes benne soha, ha eddig egy pillanatig is gondoltál rá talán. A szabályokat nem te írod, használnak, ennyi az egész. A teljesség illúziójához van rád szükség. A férfiasság máshol landol, belőled a gőzölgő étkek ízessége, az illatosra mosott ruhák lehetősége, a szép arcú gyerek mosolya kell csupán. (Persze, persze, akár jöhet még egy baba is. Mert mosolyból soha nem elég...). Hülye játék ez, melyben az igazi hülye te magad maradsz. Elhatalmasodik majd a kétség. A "hol rontottam el", a "mindent megadok, mégis mit csinálok rosszul" bizonytalan érzése. Éveken át folyó szorongás. Aztán a nagy bizonytalanságban még bizonytalanabb leszel, s egyszer csak azt veszed észre: már csak azt tudod biztosan, hogy bizonytalan vagy. Értened kell: a lakás rendje, a forró ebéd, a lefőzött kávé nem számít. A 30 év sem. A lényeg a férfi léte, mely nem feléd fordul. Megértem persze őt is. Nem tanulta sehol, nem akarta és nem kérte senki, hogy vigyázzon a lehetőségre, amit kapott. A lelke nem tiszta, fogalma sincs, hova tart. Sodródik veled meg a nőkkel, akikkel csal, akik mellett igazi macsó lehet, akik felnéznek rá, s többet hisznek róla, mint a valóság, akik nem látják azt a kétkedő embert, akivé valójában vált. Részéről ne várd a csodát.!Magadra figyelj! Tisztességgel megvívtad a csatád. Most már emeld ki a fejed a homokból, viseld, hogy emelkedik a tét, hogy ígéretekből többet kapsz mindig: újrarajzolt boldogság, családi béke, elmélyült szex és lélek veled. Na ja, nő a veszteség, kell egy újabb adu ász minden lebukás után. Természetes ez. Nagy ígéretlufi, nagy élvezet, nagy pukkanás. Ez is világos. A jövőd meg mehet a "kukába", efelől sincs kétség. Légy nő végre! Állj a tűsarkadra, és mutasd az utat! Te. Neki. A kapun kifelé. Ne forró vacsorával küzdj érte, mert azt elfogadja, de a falra hányja. Engedd el! Ha kinyitod az ajtót előtte, az több liter feleslegesen lefőzött presszónál többet ér. (S így tán visszasomfordál majd egykoron a hátsó kapun át, tudva, mit akar; ez is lehet, vannak még csodák). Vagy szenvedj tovább, s fogadd el, hogy véletlen az a sok botlás. De akkor ne lepődj meg, ha a nagy botladozások közepette egyszer te fogsz zuhanni. A fenekeddel le a földre. Jobb, ha ezt a kényelmes a karosszékedben ülve még most átgondolod. (Marco)

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcoval a Facebookon és az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.