házasság párkapcsolat szerelem szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lássuk be: nős pasi szeretőjének lenni nem könnyű. Mert épp annyira lehet izgalmas és szenvedélyes, mint amennyire felemésztő. Hölgyolvasónk szenvedett, majd tollat ragadott. Szívhez szóló levelére Franco Marco válaszolt. Meghatódottság nélkül.

"Szia!
Nem vagyunk összeillő pár a férjemmel, ezt meg is beszéltük. Idén megismerkedtem valakivel. Lefeküdtem vele, nem is egyszer. A szép az benne, hogy házas. Többször próbáltunk meglenni egymás nélkül, de nem ment. Tudom, hogy küszködik, fél, hogy belém szeret, harcot vív saját magával. Először azt mondta, hogy ezt ne csináljuk, majd felhívott azzal, hogy többet érez annál, hogy pusztán a szeretője legyek. A múltkor is mondta, hogy imád, és hogy nemrég volt a családjával egy gyönyörű helyen, s ha én lettem volna ott, teljesen máshogy viselkedtem volna, mint a neje. Szeret, érzem. De miért olyan nehéz elszakadnia? Miért nem határozott? Ez lassan tönkretesz. Ami közöttünk van, az több puszta alkalmi szexnél. Tudom, hogy imádja a kislányát, lehet, hogy miatta van még otthon? Vagy szeretheti még a feleségét? Saját magát teszi tönkre. Nekem kell erősnek lennem, de... mindig ott van a de. Bántott az is, amikor közölte, hogy otthon is van szex, de az nem olyan, mint velem... nem hiszem, hogy csak ARRA kellek neki.
Kérlek, segíts!
Mari "

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Mari kedves!

Nem csak neked mondom. Házas férfiakkal üzekedő nők figyelem! Kérem, véssetek fel a falra néhány fontos tézist örök tanulságul:
1. A nős férfi soha nem küszködik azzal, hogy szerelembe essen a másodiknak kiválasztottal, sokkal inkább azért tartja meg szeretőjét, hogy üres óráiban, mikor rátör a szükség - s rá is ér -, kulturált körülmények között szépen belehatolhasson. Még egyszer: nem szerelem, ürítés. Fontos ezzel tisztában lenni. (Néha persze valós érzelmekké érnek a légyottok, de akkor meg úgyis borul a bili, jő a válás, a nős férfi státusz és a szeretői viszony megszűnik, mindenki megkapja a magáét és él boldogan, míg rá nem un a másikra.)

2. A nős férfi minden esetben képes kissé elmerengve, elcsukló hangon beszélni otthoni viszontagságairól, elhanyagolt létéről, az elmaradó vacsorákról, a végigszenvedett nyaralásokról, meg a padlásról, ahova már rég nem őt viszi fel asszonya némán, hanem a levetett síbakancsokat vagy a kerékpárt, s ez a férfinak nagyon fáj. Nos, kedves szerető pozícióba ragadt hölgyek, lássátok be, mindez hazugság, átverés, baromság. Sokkal inkább tény: kap vacsorát a férfi (hideget, meleget, lehet választani), sört is, korsóban, a nyaralás, telelés meg a családi programok szerveződnek, az asszony ráadásul mos és takarít, szóval a pasi nagyon is jól érzi magát a leszólt otthonában. Ami kinyalt seggére való tekintettel teljességgel érthető is.

3. A nős férfi szeretője értelmes és kívánatos, az asszonya otthon rusnya és semmiképpen nem intelligens. Ez is tétel, igazságtartalma nem ismert, de senkit nem is érdekel. Viszont simán ágynak esik (hanyatt persze) a szerető, ha hallja, hogy minden szempontból ő a tökéletes fajta. A férfi verbálisan kántál: pont ez az arcél, mell és hátsó, amire gyerekkora óta gondol, amit érez, amire maszturbál. S most itt áll előtte. Kész csoda. A nő pedig tankönyvszerűen elalél a szép szóra, elterül, és elmerül a boldogságban.

4. A nős férfi szeretője minden esetben átütőbben szexel, mint a felesége. Még akkor is, ha nem. Ráadásul váltig állítja a férfi: ha van is otthon szex, az sem olyan. Igazából csak maszatolás folyik a hitvesi ágyon. Gyakran előjátékot kiváltó mondás ez. Mert utána a nő megnyugszik, és simán hagyja magát agyonszeretni. Nyelvvel, szájjal, öllel, kézzel, lábbal. Na, például ezért jó szeretőnek lenni. Másért nem.

5. A nős férfi akár évekig, évtizedekig képes elhitetni szeretőjével, hogy most már tényleg lépni fog. Ki a házasságából. De soha nem teszi. Inkább még többet ígér. Egyre többet. Ha nem elég a tét, simán rálicitál. Határ a csillagos ég. De valójában csak az időt meg az életed húzza. Ez sem vitás.

6. A nős férfit nem lehet sarokba szorítani klasszikus érzelmi zsarolással. Mert ha már nagyon szorul a hurok - a szerető nem bírja tovább titokban, fényt akar, meg elismerést, sétálni kézen fogva a körúton, mint mindenki más - előkerül a végső ellenérv, a kivédhetetlen spirituális találat: a gyerek."Nem megy, értsd meg, a gyerek miatt nem lehet, maradnom kell otthon!" - begyakorolt szavak. (Ha meg nincs gyerek, jön az évek óta fennálló szétbonthatatlan gazdasági szövetség, a "Tudod szívem, nagyon sokat vesztenék, ha most válnék" frázis, mely általában szintén betalál.) Szeretőből tehát nem lesz soha szalonna, se más, mindig csak szerető marad. Ezt ne felejtsétek el asszonyok, immár.

Kedves Mari, lásd be, nem vagy kivételezett te sem. Nem téged vár az a férfi, nem (csak) rád vágyik, és semmiképpen nem akarja beléd helyezni életét. Jól érzed, nagyjából csak ARRA kellesz neki. De most, hogy a lét és az erkölcs elviselhetetlenül könnyűvé vált errefelé, nem is olyan nagy para ez. Panaszkodni egyébként sincs okod. Te megcsalsz, ő félrelép, ha meg kiderül, még az is lehet, hogy együtt estek pofára. Na bumm, van ilyen néha.

Üdv.,
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcoval a Facebookon és az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.