párkapcsolat szex férfi szerelem féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös hajszál a párnán, DVD női név felirattal - csak kettő az árulkodó bűnjelek közül, ami alapján a nő joggal hiszi: csúnyán átverik. Hölgy olvasónk segítségért a kegyetlenül őszinte Franco Marcóhoz fordult.

"Szia Marco,
Tíz hónappal ezelőtt összejöttem egy olyan férfival, akivel már kb. 10 éve szimpatizálunk. Nagyon kedves, odaadó, van pénze, és kegyetlenül jóképű, szóval minden tökéletes vele, csak az a problémám, hogy a jelekből ítélve nem én vagyok neki az egyetlen. Amikor először találtam vörös hajszálakat az ágyában - én barna vagyok -, szakítani akartam vele, de akkor nagyon hajtott, hogy ne legyen vége. (Azóta nem találtam hajszálakat, kivéve a legutóbbi randinknál, de nem szóltam neki, mert félek az igazságtól.) Mindennel elhalmoz, amit egy nő kívánhat. Azt mondja, ilyen nő még nem volt az életében, akivel ennyire jól érzi magát. Akkor miért kell neki más, és miért kell kétségek között tartania engem? Nagyon szeretem, nem szívesen veszíteném el. Leplezzem le? Találtam nála DVD-ket is, női név feliratokkal. Szerinted elhozzam tőle és nézzem meg, vagy hagyjam? És a pasival mi legyen? Megleckéztessem? De hogyan? Kérlek, segíts! El vagyok keseredve és bizonytalanodva.
Egy barna"

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Szia,
Hogy mi van? Néhány elszórt hajszálon múlna minden? Ha pár napig nincs vörös haj a lepedőn, mindjárt heuréka, ha meg becsúszik egy szál a párna alá, mindennek vége?! Na ne. Hagyjuk már ezt a szőrbizniszt. Nagy baromság. Hidd el, nincs okod aggodalomra, elbizonytalanodni is butaság. Az igazságtól meg végképp ne félj! Felesleges parázni, teljesen biztos lehetsz a dolgodban. Át vagy verve. Ennyi. Hablatyol a kegyetlenül jóképű, hogy te vagy az igazi, folyik a szerelem a csapból is, te meg érthetően elalélsz, hogy neked jutott a tökéletes hím. Semmi kétség, neked jutott. Pontosabban neked is. Ma te kapod, holnap más. Kényezteti néha a vöröset, meg a feketét, de ne lepődj meg, ha egyszer majd a szőke hullajtja el haját az ágyában. A DVD-ügy külön tetszik. Pofátlan, meg kell hagyni. Ha hajszálnyival többet akarsz még szenvedni, igen, hozd el a filmeket, nézd meg őket, lehet, hogy már te is rajta vagy valamelyiken, csak még nem lettél felcímkézve. Lecke? Nem, az nem szükséges. Nincs mire tanítani embered. Ne fáraszd magad, ne erőlködj tovább, engedd el magad (és őt), keress valakit, aki nem szívat. Jobb lesz a lelkednek. Egy paraszthajszállal biztosan.
Üdv.
M.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcoval a Facebookon és az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.