párkapcsolat szex férfi szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon hogyan látják a pasik a nők párkapcsolati ügyeit, netalán a munkahelyi szexet vagy az análtémát? Kedvenc férfibeszéd írónk, Marco mostantól hetente visszatérő sorozatban osztja meg velünk a hozzá érkező legjobb leveleket és a kendőzetlen válaszokat. Íme, mai válogatása.

1. Párkapcsolati ügyek

"Kedves Marco!
A segítséged szeretném kérni. Te, mint tapasztalt és kívülálló FÉRFI, mit javasolsz? Évek óta tartós párkapcsolatban élek, de úgy érzem, hogy valami nincs rendben. A pasim eddig nem kérte meg a kezem, és nem is lépünk tovább egy szintnél. Közös a háztartás, együtt élünk az első pillanattól kezdve, minden remek, sok közös programunk van, de valami hiányzik. Továbbá a szex sem működik olyan jól. Illetve működik, ha nekikezdünk, de nagyon ritkán, mert nem tudok rágerjedni a pasimra. Pedig nagyon szeretem, intelligens, érzékeny fickó. Úgy érzem, hogy hiányzik belőle a maszkulin hím. Vágynék arra pl. hogy "leteperjen", de nem teszi. Ha választania kell a szex és a tévé között, ő inkább a tévére szavaz. Lehet, hogy belefáradtam, lehet, hogy a közöny ellen így védekezem, de azt vettem észre magamon, hogy ettől szexuálisan még aktívabb vagyok, és hamar izgalomba hoznak más férfiak. "Tettlegességig" ugyan soha sem merészkednék, de szex (és maszturbálás) közben mindig más férfiakra gondolok, nem a pasimra, pedig őt szeretem. És hiába szeretem és tisztelem, titokban az igazi szerelemre és szenvedélyre vágyom. Szeretném, ha valaki meghódítana, ha elrabolna ebből a helyzetből, ami egyáltalán nem szörnyű, csak megszokott. Szerinted ez beteges? Meg lehet ezt valahogy beszélni a párommal vagy szakítsak vele?
Nagyon köszönöm előre is,
csók,
lolaTé"

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Kedves Lola!
Kösz, hogy maszturbálásaid és fantáziálásaid gyakoriságát legalább nem számszerűsíted. Azt mondod: tiszteled és szereted a Férfidat, miközben az igaz szerelemre és szenvedélyre vágysz. Nos, kedves Lola áruld már el, mégis miért tiszteled olyannyira azt a férfit? Talán, mert baromként tűri, hogy miközben naphosszat húzza az igát, te az irodádban (szobádban, ágyadban, kádban vagy bárhol) más ideákon fantáziálsz? Vagy talán, mert elviseli, hogy miután havonta egyszer nagy nehezen ráveszed magad a szexre, színlelt orgazmusod után üres tekintettel bámulod a falat? Mit szeretsz benne kedves Lola? Hogy mindezt birka türelemmel viseli, miközben te elnéző sajnálkozással figyeled, amikor néhanapján férfinak érzi magát? Mégis mit tartasz igaz szerelemnek? Hm? Jön a macsó csávó, hódít, elrabol, leteper? Nem rossz. Na és ha tényleg jönne ábrándjaid macsó csávója, akkor szerinted az évek során hányszor produkálná mindazt - hódít, rabol, leteper -, ami a te kifinomult fantáziavilágodban az igaz szerelem és szenvedély ismérve? Ugye nem gondolod komolyan, hogy ez így menne a végtelenségig? Talán belátod, hogy a libidód már rég legyűrte benned a rációt. (Csak hogy poézissel fogalmazzak a hülyeségről.) Meglehet, sőt, pasiként tutira veszem, hogy a te érzékeny és intelligens Pasid baromira érzi, hogy valami iszonyatosan nem stimmel veled. Nem stimmel, hogy rágerjedtél a fél világra, hogy fogalmad sincs, mit akarsz a Pasidtól, de ami a legnagyobb baj, hogy lövésed sincs, mit kezdj önmagaddal. Jobb, ha tudod kedves Lola, ez a nagy bizonytalanság, ami belőled fakad, egy egészséges férfi számára inkább lankasztó, mint sem inspiratív. Ez van. Ám még az ilyen a fantáziában ezerszer megcsalt és elárult csávó is kihúzza magát néha, rácsap az asztalra, hátradönt, üvölt, vagy csak lelkesen főz valamit, meg last minute utat szervez, csak hogy ne tűnjék közönyösnek. Egészen addig, amíg tele nem lesz a hócipője az egésszel. Kedves Lola. Ezúttal tájékoztatlak, hogy te nem szereted a Pasidat. Kedveled, bírod, elvagy vele, de nem szereted. A szerelem a test, a lélek és a gondolatok harmóniája. Te nem ismered ezt a harmóniát. Többet ne hazudd magadnak, hogy szereted, mert a végén nagyon magányos leszel. Lelki és testi önkielégítéseid pedig csak ideig-óráig fogják feledtetni veled a szenvedéseidet. Kedves Lola! Értem, hogy megalkudtál, mert néha ez a legegyszerűbb, és tisztelem a pasidat is, mert megérzései, sejtései birtokában sokáig bírta veled. De most csak úgy lehetsz korrekt, ha nem kínzod tovább, hanem mielőbb összepakolsz, és a valóságban is megteszed azt, amit képzeletben már milliószor elkövettél: szakíts, ha bírsz! Mert ha nem bírsz, olyan soha el nem múló szerelem vár rád, melyben életed egyetlen párja a lábaid között matató kezed marad.
Maradok tisztelettel,
Marco

2. Munkahelyi szex

"Kedves Marco,
Szerinted "helyes" a munkahelyi flört? Meddig merészkedjünk? Hogyan tudjuk megkülönböztetni, hogy a vonzódás csak szexuális alapú vagy érzelmi?
Nagyon köszönöm,
üdv
egy irodista kishölgy"

Kedves kis irodista!
Köszönöm leveledet, amelyet azonnal archiváltam (kihajítottam a virtuális szemestes ládámba). Ha úgy gondolod, hogy ezek után is van kedved még írogatni, akkor mielőtt nekifogsz bugyuta, totál általánosságokat pufogtató irományodnak (valami irodista lány, valami munkahelyi flörtjének elemzését várod tőlem...hiába), akkor vedd a fáradságot és írd le világosan, mit is akarsz: kivel "flörtölsz" szexuális, érzelmi, vagy egyéb alapon, hol, hogyan, miért? S közben ne félj, hogy lebuksz kis kalandod miatt kolléganőd előtt, aki nyilván szintén irodista kishölgy, és tökre izgul azon, hogy alakul sorsod, de persze már mindent tud rólad, mert az iroda kantinjában, a cigiszünetekben, a liftben a te ügyeidről suttog a többi lelkes irodistával. Így talán van esély arra, hogy elmondjam a véleményem. De hogy mégse maradj válasz nélkül, tessék:
1. Szerinted "helyes" a munkahelyi flört? - Nem. Talán igen.
2. Meddig merészkedjünk? - Bármeddig. Bátorság kishölgy, bátorság.
3. Hogyan tudjuk megkülönböztetni, hogy a vonzódás csak szexuális alapú vagy érzelmi? - Mi a kérdés? Az, hogy csak szexuális-e, vagy hogy csak érzelmi? Esetleg, hogy szexuális és érzelmi is egyszerre? A válasz a bugyidban van kishölgy, vagy a lelkedben, vagy a lelkedben és a bugyidban is egyszerre.
Üdv,
Marco

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



3. Análtéma

"Kedves Marco!
Mivel én csak a magam csajos oldaláról tudom megközelíteni az análtémát, gondoltam egy "igazi férfihoz" fordulhatok kérdéseimmel. Ha valahol logikai hiba van a gondolatmenetemben, világosíts fel. Már próbáltam párszor a "hátsó ajtót", nem volt rossz, de kimagaslóan jó sem. A legfőbb aggályom, hogy ily módon a női testben nem lehet kiváltani az orgazmust, anélkül meg a szex olyan, mint az alkoholmentes sör. És igazából a pasik análvágyát sem nagyon értem: lyuk-lyuk, nem egyre megy?
Köszi mindent!
Rita"

Kedves Rita!
Az anális szex a férfi legtitkosabb vágyainak beteljesülése, az elnyomott fantáziák színhelye, a férfiasság maszkulin szimbóluma. A titkos kapu megnyílik, a nő legteljesebb mértékben átadja a testét a szeretett férfinak, aki ez által tökéletes hímmé válik. Az anális behatolás során a pasi úgy érzi, hogy igazán magáévá tette asszonyát, egója kiteljesedik, az összes testiséggel kapcsolatos parája elmúlik, és újra egy büszke, magas szikláról felszegett fejjel üvöltő oroszlánná válik. Mindeközben a nők többségének csaknem szétszakad a végbele, az ő üvöltésük a fájdalom szava, s a könny sem az orgazmustól csordul ki a szemük sarkából. És mégis: az ánusz-programot ziháló mellkassal, élvezetet színlelve viselik, sőt a szeretett lény élvezete után kedvesen és gyönyört mutatva simogatják meg annak kielégült arcát, mert pontosan tudják, milyen csodás pillanatok (percek, órák), következnek azután, hogy a férfiből ismét igazi macsó hős lett. Várható a túláradó kedvesség, a romantika, s jobb esetben a férfiak által teljesen feleslegesnek tartott utójáték sem marad el. Szóval hidd el kedves barátném megéri. Az ánusz bevétele a pasinak valódi szexuális segédeszköz: nem rezeg, nem vibrál, de gyönyört okoz. Neki szenvedély, a nőnek szenvedés. Persze, persze ismerem (személyesen is) a női élménybeszámolókat a semmihez nem hasonlítható anális orgazmusról, a csodáról, amelyet a férfi péniszének fenékbe hatolása okoz. Nincs kétség, létezik ez az opció. Hosszas előkészítés, tapasztalat, megfelelően kis pénisz, jól kitalált pozíció, üres gyomor, no meg a kitágult hátsó nyílás mellett az ánusz élvezetek forrása lehet a női testnek is. Kedves Rita! Talán belátod, hogy a női testen lévő lyukak lehetőségek tárházát jelentik a pasik számára. S nincs kétség afelől sem, hogy a férfi lélek eme "üregkavalkád" teljes kiaknázására vágyik: reggeltől estig, ablaktól az ágyig, ánusztól a szájig. S ha betömheti a réseket a pajzson, akkor őmacsóságát még az sem fogja különösebben izgatni, ha az ánuszkaland után felkínált vacsoránál alkoholmentes lesz a sör.
Üdv,
Marco"


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!

Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.