Sms buktatta le a szeretőt - pasiszemmel

lebukás párkapcsolat szex szerelem félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alapszabály: a nő ne nézegesse a pasi mobiltelefonját. Ha mégis megteszi, viselje a következményeit. Hölgyolvasónk levelére Franco Marco válaszolt.

"Szia, Marco!

Elvált nő vagyok. A párom is elvált, egymásra találtunk, minden nagyon jó volt. A föld felett jártam két méterrel, boldog voltam vele. Még egy éve sem éltünk együtt, amikor találtam három sms-t, amiket ő írt egy munkatársnőjének. (Külföldön dolgozik, egy-két hónapig kint van). Azt hittem, meghalok, mert úgy szólította, mint engem, hiányzott neki, stb. Igaz, azt nem írta, hogy szereti. Persze ez nem vigasztalt. Sírás, veszekedés, szomorúság, beszélgetés, veszekedés, tagadás, veszekedés, sírás stb. Azt mondta, hogy nincs közöttük semmi.... Ennek már majdnem két éve. Nem szakítottam vele, de azóta is gyötrődöm, bizalmatlan vagyok. Itthon mindent megcsinál, mondogatja, hogy szeret. A bizalom csak nem akar visszatérni az életembe. Minden kicsi jel, szó, bármi gyanús nekem. Így nem lehet élni. Nem tudok aludni, ideges vagyok. Meg lehet bocsájtani egy ilyen téves utat? Igaz az a mondás: ha valaki egyszer megteszi, az megteszi máskor is? Hihetek neki? Felejtsem el a történteket (ha tudom), és lépjek túl rajtuk? Éljem az életünket tovább, mint régen? Mit tegyek?

Üdvözlettel: Baba"

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Kedves Baba,

Elsőként szögezzük le, hogy életed párja szimplán hazudott, mikor tagadta a viszonyát. Ne gyötrődj, van ilyen, ki lehet bírni. Jelen helyzetben két dolgot tehetsz. Első lehetőség, hogy elfogadod, hogy megtörtént a csalás, s nem rágódsz tovább. Megbocsájtasz, feltárod és felszámolod a félrelépés okát, kibeszéled vele gyötrelmedet, hagyod, hogy tisztuljon a kép, próbálod elhinni újra a szavát, nem kételkedsz benne nap mint nap, és nem várod meg, míg a bizonytalanságod szülte őrület lassan bekebelez. Másik verzió: nem viseled el, hogy átvert, szépen visszaereszkedsz a földre, veszed a kalapod, és lelépsz. Ha feltétlenül muszáj, búcsúzóul még rádobsz néhány sms-t is, melyekben biztosítod el nem múló érzelmeidről. Érezni fogja: stílusos a szakítás. S akkor legalább ennek örülhetsz, de nagyon.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.