Franco Marco párkapcsolat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év nagy idő. Ismeretségből mindenképp. Aztán ha összeköltözés a vége, az csak jó. Igaz, nem mindegy, milyen áron. Mert ha a pasi bevallja, hogy nem szerelmes - sőt mi több, annak is hangot ad, hogy csak kényelemből van választottjával -, nagy a baj. Annyira, hogy a nő ilyenkor nem tehet mást: Franco Marcóhoz fordul jótanácsért.

"Szia Marco!

"Nyolc éve ismerjük egymást a történetem főszereplőjével. Idén nyáron összeköltöztünk anyagi megfontolásból, ugyanis mi külföldön élünk. Nyár óta nagyon megváltozott a kapcsolatunk. Az esti televíziózás helyett az esti szexé lett a főszerep. Most voltunk otthon, és bemutatott a családjának. Azt mondta, hogy nem szeret engem, és hogy csak kényelemből van velem. Sokat dolgozik, és nincs ideje párt keresni magának. Természetesen az internet csodájának köszönhetően összeszedett pár leánykát, és azt mondogatta mielőtt hazamentünk, hogy 'meg fog csalni'. Aztán mégsem tette meg, csak velem volt. Mindennap felhív napi háromszor. 'Szívemnek', 'húsomnak', 'életemnek' becéz, és nem a nevemen szólít. Igaz, amit mond? Én említettem neki, hogy szeretnék elköltözni tőle, mert amíg mellettem van, addig senkit nem fogok találni magamnak. Egy hétig nem szólt hozzám. És amikor megkérdeztem tőle, hogy mi a baja, azt felelte, hogy elhagytál engem. Nem tudom, hogy miért játszadozik velem, de remélem, hogy tőled megtudom, kedves Marco.

Köszönöm a segítségedet.

Szonja"

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Kedves Szonja!

Nézzük sorban:

• Nyolc éve ismered a pasid, akivel nyáron össze is költöztél. Ez jó. Csak anyagi megfontolásból tetted. Ez nem jó. Mindez külföldön történt. Na, az meg tök mindegy.
• Nyár óta megváltozott a kapcsolatotok, esti tévézés helyett az esti szex lett az új divat nálatok. Nagy szarban vagy. Ezt nehéz lesz visszacsinálni. De ha már egyszer úgy alakult, hogy Híradó helyett az ágyban nyomjátok, legyints, és viseld el duzzogva. Szerintem.
• Nem szeret. Ez szar. Sokat dolgozik, és nincs ideje más csajt keresni magának. Ez jó. Interneten mégis talált néhányat. Ez megint rossz. Ráadásul azt ígéri, megcsal velük. Ez meg pofátlan. (Bár őszinte, az is igaz.) Nem jön össze a félrelépés, ezért veled marad. Akkor is pofátlan.
• Napi háromszor hív. Tökéletes. Belgyógyászatilag nevez el (szívem, húsom stb.). Furcsa, de van ilyen. Ennek alapján megítélni, hogy igazat mond-e? Teljesen lehetetlen.
• Le akarsz lépni tőle. Jó ötletnek tűnik. Erre válaszul egy hétig nem szól hozzád. Semmi különös, legalább csend van. Arra hivatkozik, hogy azért nem beszél veled hét napig, mert elhagytad, miközben te biztosan emlékszel, hogy ilyet nem tettél soha. Na, ez esetben viszont szimplán meg vagy szívatva.

Mit is mondhatnék mindezek után, kedves Szonja? A szó bennragadt. A tévét mindenesetre hagyjátok kikapcsolva. Abból baj nem lehet.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.