Franco Marco párkapcsolat szex férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok van a Földön, mi csodálatos, például egy kívánatos nő, aki annak rendje s módja szerint fel is izgatja az erősebbik nemet szépen. Ám olyan is van, hogy a nő nem csodálatos, nem kívánatos, és még lusta is. Ilyenkor elillan a férfivágy, és előkerül a potencianövelő. Mivel a pasi ettől frusztrált lesz, Franco Marcót kérdezi meg, hogy mit tegyen.

"Tisztelt Marco!

A barátnőm túl lusta az ágyban, amúgy kicsit túlsúlyos is, és én nem igazán kívánom őt, amúgy sem tud felizgatni. Pedig már vettem neki szexi ruhát is, céloztam rá, hogy vegye fel, de nem veszi. Amikor vele vagyok, aktus előtt potencianövelőt szedek be, hogy jobban menjen a szex. Más nőt megkívánok akár naponta többször is. Ilyenkor mit tegyek?
Köszi előre is. István"

Kedves István!

Szaladj a más nőhöz, de gyorsan. Vidd a szexi ruhát is. Meg a potenciát.
Sok sikert!

Üdv.
Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.

Marcótól itt kérdezhetsz!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.