Sok van a Földön, mi csodálatos, például egy kívánatos nő, aki annak rendje s módja szerint fel is izgatja az erősebbik nemet szépen. Ám olyan is van, hogy a nő nem csodálatos, nem kívánatos, és még lusta is. Ilyenkor elillan a férfivágy, és előkerül a potencianövelő. Mivel a pasi ettől frusztrált lesz, Franco Marcót kérdezi meg, hogy mit tegyen.

"Tisztelt Marco!

A barátnőm túl lusta az ágyban, amúgy kicsit túlsúlyos is, és én nem igazán kívánom őt, amúgy sem tud felizgatni. Pedig már vettem neki szexi ruhát is, céloztam rá, hogy vegye fel, de nem veszi. Amikor vele vagyok, aktus előtt potencianövelőt szedek be, hogy jobban menjen a szex. Más nőt megkívánok akár naponta többször is. Ilyenkor mit tegyek?
Köszi előre is. István"

Kedves István!

Szaladj a más nőhöz, de gyorsan. Vidd a szexi ruhát is. Meg a potenciát.
Sok sikert!

Üdv.
Marco


Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.

Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!

Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Feltüzelt nők, menekülő férfiak - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101026-feltuzelt-nok-menekulo-ferfiak-pasiszemmel.html Csak egy szexről volt szó - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101026-csak-egy-szexrol-volt-szo-pasiszemmel.html Nő vagyok, hintáztatnak! - Pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101026-no-vagyok-hintaztatnak-pasiszemmel.html