Franco Marco párkapcsolat szex szerelem vonzalom felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jó az, ha a pasi nem kívánja a nőt. Ez utóbbinak végképp. Mert ilyenkor a gyengébbik nem agyalni kezd: okolja a testét, a férfit, a nem létező vagy valós szeretőt, mindent. Miután alaposan elbizonytalanodott, bármire képes. Például kényezteti a férfit még akkor is, ha nem kap cserébe semmit. Hölgyolvasónk megalázó helyzetében Franco Marco segítségét kérte, aki most is kimondta a véleményét.

Kedves Marco!

Meg szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet egy férfit rávenni, hogy hetente többször legyen egy nővel? Már próbálkoztam ruhákkal, illatos gyertyákkal. A párom szeret, de valahogy lusta hozzá. Azt szereti, ha én kényeztetem. Megjegyzem, hogy ezt én örömmel is teszem. Válaszát köszönöm.
G.

Kedves G.,

néhány ok a férfi lankadtságára:

1. Nem kívánja a nőt a pasi egyáltalán. Ilyenkor nem segít a gyertya. Az illatos sem. Lépni kell.
2. Kívánta sokáig, de most épp nem. Ez esetben jó lehet a gyertya. Meg a ruha is. És minden más, ami felpiszkálja a lelohadt vágyakat.
3. Verbális nyomás. A "beszéljük meg, miért nem megy a szex nekünk" kommunikációs helyzet napi rendszerességgel való előfordulása komoly potenciazavarokat okozhat. Ráadásul általában kontraproduktív. Minél gyakrabban alkalmazzák, annál ritkábban vezet aktushoz. A szexuális probléma folyamatos tematizálása nem vált ki merevedést férfiaknál, ez biztos. Közvetlenül semmiképp nem. (Az ügyek átbeszélésének közvetett hatása persze megkérdőjelezhetetlen.)
4. Fáradt a férfi. Ilyen van. Ha évekig fáradt... na, olyan nincs.
5. Mással éli ki vágyait. Valóságos partnert szeret testileg (szeretői lét), virtuálisan élvez (net szex) vagy önmagában csinálja (magányos verzió). Fontos az ok, miért a mellékszex. Minden más csak utána.
6. Szervi baj (irány az orvos), idős kor (kilencven felett nehezen megy a heti aktus) szintén lehet ok. Meg kell érteni.

Kedves G.! Ahogy látod, bármi lehet. Az általad prezentált szimpla "lustaság szindrómában" mondjuk, épp nem hiszek. Az egyoldalú kényeztetésben annál inkább. Ha jó nektek, csináld továbbra is. Baj nem lesz belőle. Ahogy rendszeres szex sem. Viszont ha egyszer majd lesz időd, kérdezz már rá a pasidnál, csak úgy mellékesen, mi a francért nem akarja a testedet, de tényleg? Lehet, hogy megmondja. És akkor együtt leszünk rá nagyon büszkék. Már ezért érdemes.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.