Franco Marco párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testet oda lehet adni a pasinak szépen, de utána ne tessék csodálkozni. Azon például, hogy utána a teremtés koronája miért nem akar a nőből többet, lelket, mindent. A gyönyör épp elég, a skalp már megvan. Hogy ezt nehéz elhinni? Meglehet. Annak a hölgyolvasónknak sem sikerült, aki végül Franco Marcóhoz fordult tanácsért.

"Kedves Marco!

Azért írok most neked, mert teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom, mit higgyek. Körülbelül egy hónapja megismerkedtem egy sráccal. Az első találkozás után lefeküdtünk egymással, amit utólag nagyon megbántam, mert azt gondolhatja rólam, hogy könnyű nőcske vagyok. Próbáltam vele megbeszélni a dolgot, hogy a történtek ellenére komoly kapcsolatot keresek. Azt mondta, szerinte az együttlét nem volt rossz benyomást keltő, mivel fontos, hogy a szex is jól működjön. Ettől kicsit megnyugodtam, majd megint rám tört, hogy lehet, csak a szex miatt van velem, mivel többnyire csak a lakásán találkozunk, keveset beszélgetünk, és alig tudok róla valamit. Azzal rendezte le a dolgot, hogyha csak a szexről szólna, akkor nem hívna fel. Kérlek segíts, hogy mit tegyek, mielőtt beleszeretnék olyasvalakibe, akinek lehet, hogy csak a játékszere vagyok.

Előre is köszönöm!

Gina"


Kedves Gina!

Könnyű nőcskének gondol, ebben biztos lehetsz. Vagy nehéz nőcskének, aki ahelyett, hogy szépen hanyatt vágná magát, állandóan magyarázkodik, hogy ő nem olyan és egyébként is hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik. Nem hiteles. Nem érti a pasi. Egyébként én sem. Mire számítasz, ha a megismerkedés után nyolc perccel már odaadtál neki mindent, amit nőtársaid randi után nyolc héttel sem adnak könnyen? (Van, aki nyolc év után sem adja, de az már beteges.) Jöttél, láttál, dőltél, győztél. Pirruszi győzelem ez, leginkább vereséggel ér fel, elhiheted. A testét elnyerted, de a lelkét, amire vágytál, elveszítetted. Percek alatt. Innen nehéz lesz. Hiába várod már, hogy szépen elhívjon moziba, sétálgassatok ábrándozva az őszi erdőben, romantikus vacsorát szervezzen, utána meg közösen remegjetek a bódító pillanatért, ami bekövetkezik. Nincs mire várni. Nincs remegés. Csak úgy szimplán bekövetkezik. Félreértés minden. Te ütöd az asztalt, hogy mondja már a kedveset, ő meg néz bambán, közömbösen, hogy mi a francot akarsz, hisz meleg szállást, ételt, italt ád, testileg szeretget, minden nagyon rendben van, de tényleg. Arra tanítottad kezdettől, hogy azonnal kapja, ha marja. Megértette. Élvezte a tananyagot, megtanulta a leckét rendesen, most meg hirtelen egyessel fenyegetik. Érthető a zavara. Nehéz lesz az átnevelés, kedves Gina. Azért megpróbálhatod, ha van erőd hozzá. Kezdd az alapoknál. Mondjuk, ha felmész hozzá legközelebb, ne az ágyat keresd elsőként, hanem a konyhát. Főzz egy kávét, gyújts meg egy cigit és kérdezd meg, hogy hívják. Onnantól bármi lehet. Még szerelem is. Talán.

Üdv.

Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít.
Marcótól itt kérdezhetsz!
Marcóról még többet megtudhatsz itt!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco ismerőse az Iwiwen is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.