Így vadíthatod meg a pasidat!

szex szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan mondják, hogy a nők rejtélyesek, de azért a gyengébbik nem tagjainak sem árthat néhány apró trükk ahhoz, hogy igazi szexuális élvezetet tudjanak nyújtani a partnerüknek.

Vizuális típus
A férfiakat általában a látvány izgatja fel, így nem feltétlenül célravezető dolog lekapcsolni a villanyt.

Beszéljétek meg!
Nem ciki az, ha rákérdezel, hogy mik hozzák lázba. Könnyebb a helyzet, ha mindezt nem egy szexuálisan túlfűtött pillanatban teszed meg, hanem mondjuk egy vacsora után, egy pohár bor mellett.

iStockPhoto
iStockPhoto

Csak könnyedén!
A pénisz nagyon érzékeny terület, főleg az aktus elején, mikor még nem kapott elég nedvességet. Ez utóbbin a száddal is segíthetsz, de figyelj oda, mert fogaid és a nyelvpiercinged komoly sérülést okozhatnak, mint ahogy a kezeden lévő gyűrűk is.

Hullámvasút
Szép lassan kezdd az izgatást, aztán húzz bele, majd lassíts megint. Ne feledd: minél jobban elhúzod az aktust, annál frenetikusabb elélvezésben lesz része a pasidnak.

Használj mindent!
A legtöbb férfinak nagyon érzékenyek a mellbimbói, így ezekkel nagyon hatékonyan fel lehet izgatni őket. Egyszerre használd a szádat, a kezeidet, sőt, akár a saját mellbimbóidat is, és a megfelelő hatás garantált.

A csók egy bevált fegyver
Bizony, a pasik sem vetik meg a csókolózást, arra azonban figyelj, hogy lassan kezdd, és arra is, hogy a nyelved nem a 4-es metró fúrópajzsa, nem kell mindenáron a "mandulamasszázs" mélységéig eljutni.

Mesélj!
Sose becsüld alá a képzelet hatalmát! Az, ha a telefonban ecseteled neki pár percig, hogy most mit, hol, hogyan és meddig csinálnál vele, bizony fontos találkozókat és halaszthatatlan munkákat tud felülírni, úgyhogy ne lepődj meg, hogy még le sem tettétek a telefont, és ő már ott kopog az ajtódon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.