Franco Marco párkapcsolat szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megcsalni lehet a másikat, de nem tisztességes. Nagyon nem az. Ha ezt a pasi bevallja, dicséretes, de ettől még nem jó a nőnek. Még akkor sem, ha szépen tűr, ahelyett, hogy jól megmondaná a teremtés koronájának, hogy mit tegyen inkább. Hölgyolvasónk Franco Marcóhoz fordult tanácsért.

"Kedves Marco!

Januárban lesz kétéves a kapcsolatom a barátommal. Az első hónapok alatt kétszer ment el a volt barátnőjéhez szeretkezni, de állítólag nem volt sikeres az este. Ahogy ő mondja: "Már a te csini testedhez voltam szokva, nem egy ducihoz..." Aztán volt egy négyhónapos kapcsolata is, de szegény lányt csak szédítette (beszéltem vele). Nem feküdtek le egymással. Az egyik azt mondja, hogy ő nem akarta, a másik meg azt állítja, hogy rajta múlt a dolog. Mindez februárban derült ki. Kapott még egy esélyt, azóta a tenyerén hordoz, imád, azonban egy hete flörtölő üzeneteket küldött chaten egy köztudottan könnyűvérű lánynak (igaz, visszakozott a végén). Mit tegyek? Örökös nőcsábász marad? Vagy ez csak egy jelentéktelen botlás?
Segítségedet előre is hálásan köszönöm!

Üdvözlettel: Kriszta"


Kedves Kriszta!

Pontosan mi a kérdés? Hogy nőcsábász-e a férfi, aki kétéves kapcsolata alatt kétszer próbálta megcsalni jelenlegi párját a volt barátnőjével (bár duciság miatt nem sikerült az aktus, ami kifejezetten jó hír neked), majd négy hónapig spontán szédített egy másik hölgyet (csak ennyi, szédítés, nem volt más, tényleg), most pedig chatelget néha egy lánnyal, aki szolid, visszafogott és a vére sem nehéz? Hm. Nincs okod panaszra. Minden rendben van. Egyáltalán nem tűnik nőcsábásznak a másik feled. Sőt. Tisztességes, családszerető, komoly férfi lehet. Futkos ide-oda, néha jelentéktelenül megbotlik, de feláll rögtön, s szalad tovább, egészen a következő ölig. Ahogy kell. Tökéletes, nincs probléma, ne félj semmitől, Kriszta. Szép életet.

Utószóként: a tenyéren hordozás azért nagyon jó, mert a tenyérből nehéz pofára esni. De azért lehet. Ilyenkor érdemes elengedni egy tenyerest. Ha célba ér, lehet kiszállni a tenyérből rögvest. Le a földre. Két lábon, a talajon állva könnyebb elsétálni. Jó messzire. Kell egy kis levegőváltozás neked szerintem. Csak ezért mondom ezt.

Üdv.
MarcoHa egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.