Franco Marco párkapcsolat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megcsalni a másikat nem tisztességes. Ágyban sem, agyban sem. A szenvedő fél ilyenkor elbizonytalanodik, szenved, sír, veszekszik, rosszabb esetben nem csinál semmit: csak tűr és hallgat. Hölgyolvasónk megtörve a csöndet, Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen.

"Kedves Marco!

Miért van az, hogy egy másfél éves párkapcsolatban a pasi maszturbálás és szex közben is más csajokról ábrándozik? Pedig állítólag szereti a barátnőjét, tetszik neki, csinosnak tartja, és ráadásul szeretne is vele összeköltözni!

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv: Reni"


Kedves Reni,

A férfi agyban csal épp. Nem szereti a lányt, ezért. El van vele, eszi amit főz, dicséri a ruháját, de szerelem és testi akarat nincs. A lényeg hiányzik, a többi megvan. Lehet így, akár egy életen át. De minek? Ha persze fiatal még a barátnő, belefér hogy marad, szenved, később meg szomorkodik az elcseszett évek miatt. Alapvetően nem kielégítő megoldás. Ha jobbat akar, költözni kezd. Nem össze, hanem el. Szépen, komótosan, szebb életről és beteljesült vágyról ábrándozva. Leányregénybe illő befejezés sejlik fel.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.