Nyolc év házasság, két gyerek. A férj külföldön dolgozik, csak ritkán jár haza. Amikor hazatér, asszonya, ki vágyik rá, joggal vár gyöngédséget, szexet, mindent. De a férfi elutasítja. Hogy mit lehet ilyenkor tenni? Hölgyolvasónknak Franco Marco adott tanácsot.

"Szia!

Nyolc éve élek házasságban, két gyermekem van. A férjem két éve külföldön dolgozik. Az utóbbi fél évben, amikor hazajött egy hétre, háromszor volt szex, mindegyik kb. 5 perces. Amikor közeledem hozzá jó szóval vagy simogatással, akkor elutasít. Igazán ezt sosem szerette, ezért nem is szoktam sokszor próbálkozni. Azt az egy hetet, amíg itthon van, a barátokkal tölti délutántól késő estig. Velem nem törődik. A férjem 10 évvel fiatalabb, sokan mondják, nem látszik.

Üdv:

Mari"

Szia!

Fél év alatt 15 perc szex, 10 év mínusz, minden évben 6 hónap nyugis élet nélküle, egy hét dáridó nélküled, és még simogatni sem kell. Jobb,  mint egy macska. Szerintem tartsd meg.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is! 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!