Franco Marco párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő, ha nagyon szeret valakit, egyéb galádságokra is képes. Például arra, hogy akkor is fülig szerelmes legyen a pasiba, ha az csak kihasználja: testileg-lelkileg egyaránt. Hölgyolvasónk megkérdezte Franco Marcót, hogy mit tegyen.  

"Kedves Marco!

Azért írok neked, mert teljesen tanácstalan vagyok. Négy éve megismertem egy srácot, akivel az első beszélgetések alkalmával megkedveltük egymást. Tudtuk, hogy nem kéne barátkoznunk, de nem tudtunk elszakadni egymástól, és én beleestem. A fiú végül több alkalommal megcsalta az akkori barátnőjét.

iStockPhoto
iStockPhoto


Nem sokkal később egy évre elköltözött más országba, majd mikor újra találkoztunk, engem használt 'gyógyszerként', mert megcsalta a barátnője. Azt monda, szeret, én vagyok számára a tökéletes, stb. Majd eltűnt 6 hónapra Erasmus programmal Franciaországba (én kitartóan vártam rá ez alatt az idő alatt), és mikor újra előkerült, közölte, hogy van új barátnője, akiről elfelejtett szólni. Padlón voltam, nagyon megbántott, fájt, hogy nem akar az életében (ennek már egy éve). Az utóbbi 9 hónap alatt, ha részeg volt, tovább fűzte az agyamat, hogy ő igenis szeret, de mi MÉG nem illünk egymáshoz, fel kell nőnünk, meg kell értenünk egymást, s a jelenlegi barátnőjét is többször megcsalta velem. Mindezek alapján azt hittem, komolyan gondolja, amit mondott és tényleg teszünk azért, hogy lehessen közös jövőnk. Két hete megtudta, hogy 3 hónappal az után, hogy elmondta, van új barátnője én csókolóztam egy haverommal, aki nálam is aludt azon az éjszakán ugyan, de nem feküdtünk le egymással. Ebből azt a következtetést vonta le, hogy egy ribanc vagyok, és semmivel sem vagyok jobb, mint bárki más. Ő megcsalhatta 2 barátnőjét is velem, viszont az a tény, hogy én valaki olyat csaltam meg, akibe szerelmes vagyok, sokkal nagyobb horderejűvé teszi az én tettemet. (Magyarán szerinte én őt megcsaltam, amikor valaki mással csókolóztam úgy, hogy szingli voltam.) Adaléknak még annyit, hogy ez a srác volt az első - és egyetlen -, akivel valaha lefeküdtem, nem voltam kapcsolatban senkivel az elmúlt 4 év alatt, mert akár ha csak egy randira is elmentem, lelkiismeret-furdalást éreztem, hogy megcsalom a srácot, akit szeretek. Nem értem, miért játszott/ játszik velem, ha nem kellek neki. Ha pedig kellek, akkor miért nincs velem? És miért kell ilyen kapcsolati dolgok miatt összevesznünk állandóan? (Tudom, én vagyok a hülye, és hagynom kéne a fenébe, de tényleg nagyon szeretem!)

Válaszodat előre is köszönöm!
Ré"


Mi igaz abból, amit a pasid mond?

Kedves Ré!

Nézzük sorban a pasid fontosabb állításainak valóságtartalmát:

1. "Azt mondta, szeret, én vagyok számára a tökéletes." - Szimpla hazugság.
2. "Nem sokkal később egy évre elköltözött más országba, majd engem használt 'gyógyszerként', mert megcsalta a barátnője." - Nem gyógyszer, köpőcsésze. Ürítésre használt. Lelkire, testire egyaránt.
3. "Mikor újra előkerült, közölte, hogy van új barátnője, akiről elfelejtett szólni." - Ez teljesen igaz. Felejtős a srác. Ha érted, mire gondolok.
4. "Ha részeg volt, tovább fűzte az agyamat, hogy ő igenis szeret, de mi MÉG nem illünk egymáshoz." - Egyáltalán nem szeret. Se részegen, se józanul. Az összeilléses duma pedig bár szórakoztató, mindazonáltal kifejezetten szánalmas.
5. "Meg kell értenünk egymást." - Nem kell. Még csak az kellene.
6. "Azt hittem, komolyan gondolja, amit mondott, és tényleg teszünk azért, hogy lehessen közös jövőnk." - Nem hitte komolyan, nem tesz érte semmit, és nem lesz közös. Se jövő, se más.
7. "Ő megcsalhatta két barátnőjét velem, viszont az a tény, hogy én valaki olyat csaltam meg, akibe szerelmes vagyok, sokkal nagyobb horderejűvé teszi az én tettemet." - Formailag jól megkonstruált, szép, kerek gondolatsor, mellyel érzelmileg elkötelezett, de az adott pillanatban a realitás talaján nem álló, kedves, jól szituált hölgyeket lehet halálba szívatni. Erre jó. Másra nem. Se a gondolat, se a férfi. Engedd el. Mert akkor talán lesz közös jövő. Valaki mással. Neked.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.