Franco Marco párkapcsolat szex szexualitás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van olyan, hogy kialszik a tűz. Párkapcsolatban megesik az ilyen. Mit lehet ilyenkor tenni? Szerető után nézni. Alaposan, közös megegyezéssel. Tudatában annak, hogy otthon már a szexi csipke sem segít a potencián. Hölgyolvasónk az új testi élmények mellett visszasírja a régit, ezért Franco Marcót kérdezte meg, hogy mit tegyen.

"Tisztelt Marco!

A segítségedet szeretném kérni. Van egy párom évek óta, de kialudni látom a régi tüzet. Egy ideje nyitottá tettük a kapcsolatunkat, és megbeszéltük, hogy szeretőt tartunk. Találtam is, hamarabb, mint a párom. Az új fiúval fantasztikusan éreztük magunkat már az első egész estés randinkon. Vagy ez csak az újdonság varázsa? Pont ezt a hévet, odafigyelést hiányolom a kedvesemnél! Alapjaiban nem rossz itthon sem a szex, de nem olyan, mint régen. Nem is lesz már olyan soha? Hiába próbálkozom fehérneműkkel, szexis játékokkal...

Köszönöm a véleményed!

Cs."

iStockPhoto
iStockPhoto


Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Cs!

Miben segítsek? A közös megegyezésen alapuló félreizélésnek alapvető jellemzője, hogy közös megegyezésen alapul. Ez tiszta, ebben nem kell segítség. A "ki talál gyorsabban szeretőt, hogy friss, ropogós testi élményeket szerezzen magának" vetélkedőt szintén te nyerted, ebben sem tudok segíteni már. A nyitott kapcsolatodba besétáló ifjútól ráadásul megkapod az odafigyelést, az újdonság varázsát, hévet - ezzel sincs baj. A fehérnemű mondjuk kissé problematikus, ezt elismerem. Hiába szerzed be ugyanis a lehető legszexisebb csipkét, és veszed fel, majd le a vágykeltő rángatózás közepette altestedről otthon, ha közben más férfinek is mutogatod magad lelkesen. Csipkésben és anélkül. Szexis játékok? Na, arra egyáltalán nincs szükséged. Amit csinálsz, eleve szexis játék a javából. Mit akarsz még ezek után? De tényleg?

Üdv,

Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.