párkapcsolat szex szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másra gondolva okoz magának gyönyört, és van olyan is, ki szerelmet vall, de közben csajozik a cseten. A nő csak pislog, bedől - a pasinak, és kész a baj. Franco Marco ezen a héten három hölgyolvasónkat homályosította fel - könyörtelenül.  

1. Rómeó és Júlia furcsán

"Kedves Marco!

Volt egy szeretőm, a minap dobtam ki. 13 éve ismertem, találkoztunk, néha. Komoly kapcsolatra nem kellettem, én csesztem el, lefeküdtem vele a legelső éjszakán. Ciki, de a miénk. Állítólag szeretett, reszketett értem. "Szentem" - mondta. A nője, akivel együtt él, nulla az ágyban, rám gondolva végez önkielégítést. Ciki, de az meg az övé. Utálom a szenvedős, szerelmetes Rómeó és Júliázást, így kidobtam. Most szenved. Így járt. "Szentem". Szerinted is?

Kati

Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Kati!

Jaja, "szentem" is.
Az ilyen összevissza maszturbálós Rómeó meg tényleg húzzon a francba.
Üdv,
Marco

2. A hátam mögött csajozik

"Szia Marco!

Szeretnék tanácsot kérni. Van egy pasim. Hét évvel fiatalabb, mint én. Másfél éve kavarunk. Megtudtam, hogy a hátam mögött csajozik a cseten, miközben nekem azt mondja, gyereket akar tőlem. Másfél év alatt a múlt héten mondta ki, hogy szeret... már nem tudom, mit higgyek. Segítenél?

Köszi: Anna"


Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Anna!
Hidd azt, hogy van egy pasi, aki gyereket akar tőled, miközben csal a cseten. Van ilyen. Ritkán mondja, hogy szeret, de legalább elég fiatal. Ilyen is van. Úgy összességében azt tudom mondani, hogy felejtsd el. Szólj neki, hogy elég, menned kell. Ha szeret, úgyis mondani fogja. Kb. másfél év múlva.
Üdv.
M.


3. Miért?

"Kedves Marco!

Miért van az, hogy egy másfél éves párkapcsolatban a pasi maszturbálás és szex közben is más csajokról ábrándozik? Pedig állítólag szereti a barátnőjét, tetszik neki, csinosnak tartja, és ráadásul szeretne is vele összeköltözni!

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv: Reni"

Mi igaz abból, amit a pasi mond?

Kedves Reni!

Mert nem kívánja.
Üdv,
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.