önismeret férfi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy érzed, hogy félreértések sorozata keseríti meg a párkapcsolatodat? Esetleg a családalapítást tervezgetitek, pedig nincs igazán összhang köztetek? Ajánld kedvesednek az Apapuccs tréninget, amelyen a férfiak hasznos tanácsokat kapnak a családi életben való boldoguláshoz.

A Családi Apapuccs program elsősorban egy önismereti tanulócsoport, tréning férfiaknak, akik a mai felgyorsult modern világban önmagunkról, saját élményeikről és mindenekelőtt a családban betöltött sokfajta (férfi)szerepükről szeretnének tanácsokat és válaszokat kapni.

]
]

Nem csak a nőknek okoz fejtörést a munka, a család és a háztartás vezetésének az összeegyeztetése, a férfiaknak is megoldhatatlannak tűnő problémákat okozhatnak a feléjük támasztott elvárások.

Ez a tréning hasznos segítséget nyújthat a leendő vagy újdonsült apukáknak, mivel heti egyszer, hat héten át kaphatnak tanácsot. A tanfolyam trénerei hasonló problémákkal és mindenekelőtt a családi értékekbe vetett hittel lesznek a férfiak segítségére.

Ízelítő a tréningből

1. nap: Külső kör - környezet
2. nap: Belső kör - nemi szerepek
3. nap: Metszet - együttélés
4. nap: A kör négyszögesítése - munkaköre: dolgozó férfi
5. nap: A négyszögletű kerek erdő - gyerekvállalás
6. nap: Egyszer volt, hol nem volt... Férfi mesék, példák

Itt érdeklődhetsz!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.