karácsony ajándék pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kis kihívást jelentő feladat a pasik számára karácsonyi ajándékot vásárolni, különösen akkor nem, ha azt egészen az utolsó pillanatig halogattuk. Most összegyűjtöttünk néhány maszkulin finomságot nemcsak a párunk, de - a végeredményt tekintve - saját örömünkre is. 

A legfinomabb illatújdonságok




Bvlgari Man

Ha egy teljesen új illatélményre vágyunk, ajándékozzuk meg szerelmünket a Bvlgari újdonságával. A márka illatkreátorai ezzel az esszenciával egy új elképzelést valósítottak meg magáról a férfiasságról. Akárcsak az illat, már a csomagolás is a tiszta eleganciáról tanúskodik. A makulátlan természetességről és előkelőségről olyan illatjegyek gondoskodnak, mint a bergamot, a violalevél, a vetiver, a szantálfa, a kasmír, a fehér méz, az ámbra és a pézsma. A hagyományos fás jegyek modern érzéki aromákkal elegyednek, a végeredmény pedig egy tiszta, ragyogó elixír.

Davidoff Champion

A Davidoff legújabb illatát a győzelem utáni vágy mindent átható ereje ihlette. Ez az illat azoknak a férfiaknak készült, akiknek az élete a sport, ám nemcsak fizikai, de mentális erőre is törekszenek, és akikben benne van az ösztön a győzelemért és a hatalomért! A design is pontosan ezt közvetíti. Az üveg egy vaskos súlyzót formáz igazi fémből készült talppal és kupakkal. Ami pedig az illatot illeti, az első azonnali frissítő hatást a bergamot és citrom aromája garantálja, majd olyan illatok bontakoznak ki, mint a galbanumgyanta és az aromás zsálya, végül pedig a cédrus és a tölgyfazuzmó vesz le bennünket a lábunkról. A Life.hu-t meggyőzte!

Chanel de Bleu

A Chanel újdonságát nem kis várakozás előzte meg. A divatház ugyanis az Allure Homme megjelenése óta (1999) nem rukkolt elő férfiaknak készült illattal. A különc úttörő, a Chanel de Bleu azonban nem követi a trendeket, egyedi, viselője igazi egyéniség, a titokzatos különc, aki minden nő fantáziáját megmozgatja. Az illatpiramisban olyan jegyek épülnek egymásra, mint a szerecsendió, gyömbér, szantálfa, pacsuli, menta, jázmin, grapefruit, vetiver, tömjén, cédrus és rózsabors. Az esszenciában az édes frissesség éppúgy jelen van, akárcsak a Chanelhez hű púderes jelleg. Az első fuvallat után markáns illat lengi körbe viselőjét, ám miután megpihen a bőrön és az összes illatjegy életre kel, testet ölt az érzékiség.

Jean Paul Gaultier Le male terrible

A Le male megalkotójától most itt az újragondolt verzió, a Le male terrible! Mielőtt még azt hinnénk, ez csupán egy feljavított változata elődjének, az első szippantás meggyőz bennünket, hogy egy merőben eredeti kompozícióval állunk szemben. Nem is akármilyennel. Egy férfi pengével - Jean Paul Gaultier így ábrázolja a "rossz" fiúkat. A Le male terrible hihetetlenül extrémre sikeredett. Az egész illatot az érzékien édes és a fémesen friss aromák kontrasztja hatja át. Először a kesernyésen édes grapefruit és a rózsabors elegyével találkozunk, majd előtör a levendula. Végül pedig a vetiver vad, a vanília édes és a pézsma simogató érzékisége bontakozik ki. A Le male terrible friss, érzéki és átható.




A legtutibb bőrápolók




Biotherm Homme High Recharge Energy Shot

A vég nélküli rohanás, a stressz és a feszültség a pasik bőrén is nyomokat hagy. A fáradt, beszürkült bőrnek energiára van szüksége. Erre a problémára már számtalan szer nyújt segítséget, ám a mi kedvencünk a Biotherm újdonsága. A High Recharge Energy Shot egy pillanat alatt felfrissíti és hidratálttá teszi a bőrt. Olyan összetevőkkel veszi fel a kesztyűt a fáradtság elleni csatában, mint a ginseng, amely felpezsdíti a mikrokeringést, az E- és B5-vitaminok, amelyek tónusosabbá teszik a bőrt, a magnézium, a cink és a réz, vagy a kulcsfontosságú színtiszta termálplankton-kivonat, amely regenerálja és stimulálja a bőr létfontosságú funkcióit.

Clinique Skin Supplies for Men Liquid Face Wash

Az erősebbik nem arcápolási szokásaihoz tartozik többek között a tusfürdővel való arclemosás is. A Clinique férfiaknak kifejlesztett bőrápolási termékeivel most könnyedén levetkőzhetjük ezt a rossz beidegződést pasinkról. Könnyű habzó textúra, amely finoman és alaposan tisztítja az arc és a nyak területét.



Lancome Anti Age Perfecting Fluid

Mivel a férfiak bőre jóval több kollagént tartalmaz, mint a nőké, maga az öregedési folyamat is később indul be, mint a mi esetükben. A támasztószövetek sokáig kötélerősek, aztán a ráncok villámcsapásként, hírtelen és látványosan sújtanak le áldozataikra. Ezért időben ismertessük meg az erősebbik nemet is a megelőzés fontosságával. Az anti aging készítmények közül lehetőleg olyan márka mellett tegyük le a voksunkat, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a bőr működésének megismerésében, akárcsak a Lancome, amely a legmodernebb technológiával harcol az öregedés ellen. A márka Age Fight sorozatának minden egyes terméke garantáltan napi rutinná teszi a bőrápolást pasink számára. Olajmentes összetétel, gyorsan felszívódó konzisztencia, a végeredmény pedig puha, mélyen táplált és megújuló bőr.

L'Occitane tusfürdő hajra és testre

A természetesség híveinek válasszunk a növényi hatóanyagokat tartalmazó L'Occitane tusfürdői közül. A géles tusfürdő tökéletesen tisztítja és ápolja a testet és a hajat, mindemellett pedig levendula, bors és szerecsendió jegyekkel kényezteti az imádott férfit. A L'Occitane szakemberei a férfiak bőrének igényeit figyelembe véve évszázados hagyományok alapján fejlesztette ki termékeit. A bármikor megvehető kommersz tusolók helyett karácsonykor tegyünk a fa alá kuriózumot.






Tényleg az illatok teszik vonzóvá partnerünket? - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xh4I9xBLBp8KBtH5


Galéria: Aminek minden nő örül karácsonykor

/1012/Aj_nd2010121323435




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.