9 tipp, hogy szingliként is élvezd az ünnepet!

szingli párkapcsolat szeretet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vitás, hogy a legtöbb egyedülálló cseppet sem várja az ünnepeket - hiszen karácsonykor mindenki szeretne maga mellett tudni egy szerető társat. Most eláruljuk, hogyan éld túl az ünnepi szeretetözönt és az újévet, ha még keresed az Igazit!

iStockPhoto
iStockPhoto

1. Találd meg a tökéletes ajándékokat!

Mi lenne, ha idén az eddigieknél még kreatívabb ajándékokkal lepnéd meg szeretteidet, hogy lássák, valóban rájuk gondoltál az ötletelésnél? Az elcsépelt tusfürdők és füstölők helyett légy kreatív: készíts CD-lemezt legjobb barátnődnek azokkal a számokkal, amelyeket a legutóbbi fergeteges karaoke-bulin adtatok elő, vagy ami közös, szép emlékeket idéz fel benne. Divatimádó unokahúgod pedig szeretni fogja azt a házi készítésű ,,magazint", amit személyesen neki készítesz el - az ő vicces fotóival persze.

2. Koncentrálj a családodra!

Mikor hívtad fel utoljára azokat a családtagjaidat, akik történetesen az ország vagy a világ másik végén élnek? Telefonszámla ide vagy oda, karácsonykor ennyit igazán megtehetsz - és neked is nagyon jól fog esni!

3. Vegyülj a többi magányos lélekkel

Attól még, hogy most történetesen szingli vagy, nem jelenti azt, hogy minden jóról le kell mondanod. Az ünnepek alatt is nagyszerű szórakozási lehetőségek és remek bulik várnak rád, ahol minden bizonnyal találkozol hozzád hasonló egyedülállókkal. Most mindent lehet - bátran szólítsd meg a karácsonyi forgatagban a forralt bort kortyolgató szexi pasit, a mosolyodnak senki nem fog tudni ellenállni. Ne feledd: a szingliség nem betegséget, hanem ezernyi lehetőséget jelent!

Harmincas szinglik - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vfQ4Seu0LwqXSoA0


4. Szervezz traccspartit a barátaiddal - de a szerelem ,,tabutéma"

Hetente egyszer ruccanjatok ki a kedvenc kávézótokba, és csak trécseljetek. Beszéljétek ki az edzőterem legjobb pasijait, kritizáljátok a hóbortos divattrendeket, és szidjátok a főnököt - de ne essen szó a párkapcsolatokról. Hidd el, néha nagyon üdítő érzés tud lenni!

5. Tégy valami meghökkentőt!

Két ünnep között lépj ki a napi mókuskerékből, és kezdj valami szokatlan elfoglaltságba. Menj el falat mászni, fűzz gyöngyöt, vagy olvasd el a könyvet, amit két éve a tizedik oldalon becsuktál. Rendezd át a hálódat, jelentkezz be csokoládémasszázsra, esetleg próbálj ki valami szokatlan színű körömlakkot. A két ünnep között van időd magadra - használd ki!

6. Nevess!

A barátaiddal egy jó vígjátékon, vagy csak az utcán séta közben. Mindegy, hogy miért és mikor, csak mosolyogj! Hidd el, akin a pasik látják, hogy jóban van önmagával, és tud magán mosolyogni, sokkal csábítóbb, mint bárki más.

iStockPhoto
iStockPhoto

7. Hozd magad formába!

Hat hónapja arról győzködöd magad, hogy a jövő héten megújítod az edzőtermi tagságodat, vagy beszerzel egy aerobikbérletet? Ünnep ide vagy oda, itt az idő, hogy felfrissülj testestül-lelkestül! Ne feledd: a mozgás segít levezetni a stresszt, és ami még jobb: rengeteg boldogsághormont szabadít fel benned!

8. Szeress, hogy szeressenek

Ha valóban szerelemre vágysz, de még nem találtad meg a megfelelő ember, adj szeretetet a környezetednek. Sugározz pozitív gondolatokat ismerőseid felé, de akár a vadidegen járókelők is kaphatnak energiádból. Ettől nemcsak mások, de te is kiegyensúlyozottabb leszel!

9. Tarts ünnepi mozimaratont - egyedül!

Az exed ki nem állhatta, hogy harmincadjára is megnézted a Pretty Womant, és halálra unta, hogy mindig jobb kedvre derültél Edward Cullen vagy Hugh Jackman neve hallatán? Szingliként a DVD-lejátszó csak a tiéd - szedd össze kedvenc filmjeidet, vackolj be egy finom, kiváló minőségű vörösborral, egy adag chilis csokival a pokróc alá, és máris indulhat az egyszemélyes mozimaraton!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Ideálokat kergetnek a mai szinglik?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101111-idealokat-kergetnek-a-mai-szinglik.htmlKettesben a karácsonyfával - Tippek, hogy ne légy magányoshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101221-kettesben-a-karacsonyfaval.htmlSzakítás karácsony után - az ünnep próbájahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20101221-duhtol-szikrazo-karacsony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.