párkapcsolat szex szerelem India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szex és szex között is van különbség! Ha szeretnéd feldobni a házaséletedet, meríts ötleteket az Indiából származó Káma Szútrából vagy Kokasasztrából, esetleg próbáld ki a szintén indiai tantraszexet! Ha pedig szexuális problémáid vannak, érdemes a csakráidat is harmonizálni!

Istockphoto
Istockphoto

Káma Szútra



http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NBw0BXAHIcK1SwTL


A Káma Szútra legalább annyira szól a férfi és a nő érzelmi kapcsolatáról, mint a szexről fekve, ülve, állva, spárgában vagy fejen állva. A mű inkább azt hangsúlyozza, hogy a változatos, örömteli és kiegyensúlyozott szexuális élet mennyire fontos része egy párkapcsolatnak.

A Life tippje

Próbáljátok ki az aquaszútrát, azaz a Káma Szútra szexi pózait vizes környezetben, pl. a zuhany alatt, a kádban, egy medencében vagy egy strandon. A mély behatolás nevű pozitúra elég diszkrét is ehhez: kulcsold át a lábaddal a kedvesed lehetőleg mély vízben vagy a tusolóban, miközben beléd hatol. Ha nem tartjátok elég stabilnak a pózt, valamelyikőtök dőljön a falnak, vagy keressetek valamilyen kapaszkodót.

Kokasasztra


szexet izgalmas


A Life tippje

A szem a lélek tükre! A mindennapokban és szeretkezés közben egyaránt fontos a szemkontaktus. Ha gyakran és hosszan nézel a kedvesed szemébe, sokkal intimebb lehet a viszonyotok. A meghitt és érzelmes együttlétek pedig jobbá tehetik a szexuális együttléteket is. Ha a szerelmedhez beszélsz, ne csak a vállad felett vesd oda neki a szavakat, hanem fordulj felé és nézz rá. A figyelemért pedig figyelem jár - minden területen.

Istockphoto
Istockphoto


A szex hét csakrája




gyökércsakra

szakrális vagy szexcsakralibidóé

napfonatcsakra

szívcsakra

torokcsakraharmonizálnod

harmadik szem csakra

koronacsakra

Istockphoto
Istockphoto


A tantraszex


szexorgazmus


A Life tippje

A tantrát és a szexet is meg kell tanulni, mint mondjuk az olvasást vagy a biciklizést. A tantraszexhez nem is kell feltétlenül partner sem. Hiszen ha saját kezűleg ismered meg a testedet és a gyönyört, a kedveseddel is könnyebben éred el a szeretkezés netovábbját, a totális testi-lelki egyesülést. Ha már mindent tudsz saját erogén zónáidról, avasd be a szerelmedet. Az ismerkedéshez először foglaljatok helyet egymással szemben. Fontos, hogy még az élvezetek csúcsán se csukjátok be a szemeteket, hanem figyeljétek egymás jelzéseit! A tantrikus élvezetet nem lehet bárkivel megízlelni, ehhez nem elég a vonzalom, a vágy vagy egy kis bizsergés, a földöntúli orgazmushoz valódi szerelem, szeretet, bizalom, egyetértés és intimitás kell.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Gyönyör a nyelv hegyén - orális szex magyar módrahttp://www.life.hu/szeress/szex/20101222-gyonyor-a-nyelv-hegyen.html6 pimaszul egyszerű szextipphttp://www.life.hu/szeress/szex/20101210-6-pimaszul-egyszeru-szextipp.html4 forró szextipp - pasiktólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101202-4-forro-szextipp-pasiktol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.