Te kit vonzol? - személyiséged elárulja!

2011.01.15. 1:47

Mindenkiben van egy szerelmi mágnes, ami vonzza a másik nem képviselőit. Az, hogy ez a mágnes összhangban van-e a mi elképzeléseinkkel, az könnyedén kiderül abból, hogy kik udvarolnak nekünk...

Hogyha régóta tetszik neked egy jóképű, sportos srác, de egy kedves, művészlélek fiú is romantikus levelekkel bombáz a szomszédból, akkor bizony valami nem stimmel. Most kiderül, miért is nem úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd. Íme, a 6 szerelmi mágnes csoport:

1. A kishitű

Tipikusan az az eset, aki gyerekkori traumáin nem tud túllépni. A suliban ő volt az örök dagi vagy a gebe. A fiúk cseppet sem figyeltek rá, legfeljebb ha valakit gúnyolni kellett. Többnyire kiközösítették a "menő" lányok is. Ám nem vette észre, hogy az idő neki dolgozik, és a rút kiskacsából fehér hattyúvá változott...

Thinkstock

Kiket vonz?
Mivel magát sosem érzi elég jónak, ezért olyan férfiakat vonz, akikről tudat alatt tudja, hogy jóval alatta állnak, hogy magát szebbnek és sikeresebbnek érezze.

2. A szeretetéhes

Az ilyen típusú emberek viselkedésének okait is a gyerekkorban kell keresni. Szüleik valószínűleg mindig összehasonlították teljesítményüket másokéval ,és szinte mondókává vált a "bezzeg ..." kezdetű mondat.

Kiket vonz?
A szeretethiányos embernek teljesen mindegy, ki az, akitől megkapja, a lényeg, hogy nagyon szeressék. Ezért sokan ki is használják őt. Gyakran kerül kapcsolatba önző, lelkileg sérült, gátlástalan emberekkel.

3. Az önbizalomhiányos

Ez egyfajta átmenet a szeretetéhes és a kishitű típus közt. Nekik biztosan nem volt könnyű gyerekkoruk, sem anyagi, sem családi értelemben. Nagyon igénylik a figyelmet, és mindig magukban keresik a hibát, ha valami rosszul működik, és folyamatos bizonyítási vágytól égnek.

Kiket vonz?
Általában a hozzá hasonló férfiakkal jön össze, akiknek fergeteges a humoruk. A sikeres férfiaktól pedig kifejezetten retteg.

4. A telhetetlen

Kiskora óta szülei körülrajongják és kényeztetik, a környéken az összes gyerek irigyli. Mindig mindenből a legjobbat kapta, elég volt csupán kérni. Felnőtt korára pedig teljesen tehetetlenné és elveszetté vált, ám még mindig biztosan állítja, neki mindenből a legjobb dukál, így senki sem lehet elég tökéletes számára.

Kiket vonz?
Ezzel a hozzáállással a gazdag, ám igencsak felületes férfiakat vonzza, akik a pénzükkel akarnak bizonyítani. De hiába minden pénz, a telhetetlen típus így is örökké elégedetlen marad, hiába ugrálja körbe párja.

Thinkstock

5. Az önálló

Az ebbe a csoportba tartozó nők többnyire csonka családban, testvérek nélkül nőnek fel, így már korán megtanulta, hogy csakis magára számíthat az életben. Öntudatos, és tudja, mit akar az élettől és párjától. Pontos elképzelései vannak mindenről. Kiváló emberismerő, így a szokásos praktikák nem működnek nála...

Kiket vonz?
Az önálló nők többnyire intelligens, többdiplomás értelmiségi férfiakat csábítanak el, akik nem szeretik az átlagos nőket. Ám ezzel gyakran együtt jár, hogy párjuk nem éppen az a laza és életvidám ember.

6. A nagyvilági nő

A nagyvilági nő már elfelejtette, honnan jött, így származhat a legkisebb faluból vagy egy tehetős családból is. Számára semmit nem jelent a múlt, lezárta és elfelejtette. Általában közismert emberré válik és ezt kihasználva, akaratát bármi áron érvényesíti.

Kiket vonz?
Az állandó rohanásban nem marad ideje igazán megismernie párját, így a pillanat hevében választ. Többnyire rövid kapcsolatai vannak, hacsak nem talál egy olyan férfit, aki pont olyan, mint ő, akivel együtt pöröghetnek tovább.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!Tudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.html Amilyen a köldöke, olyan szeretőnek!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101230-amilyen-a-koldoke-olyan-szeretonek.html Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.html

 

személyiségönismereta nap cikkeszerelempárkapcsolat