prostitúció Madame szex prostituált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legidősebb, konzumnőként tevékenykedő asszonya kilencvenhat éves, és évi keresete meghaladja a tizenhatmillió forintot.

Milly Cooper a második világháború óta dolgozik a szexiparban, és még idős korában sem kell nélkülöznie. A nő huszonhét éves volt, amikor egy gazdag amerikai férfi elcsavarta a fejét, így Londonból Las Vegasba költözött kedvesével. A férfi azonban 1945-ben meghalt, magára hagyva nejét kislányukkal, mindenféle vagyon és rendszeres kereset nélkül.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com


Milly addig táncosnőként dolgozott, de ekkor úgy döntött, luxusprostituált lesz - az üzlet pedig beindult, és hamarosan kisebb vagyonokat keresett gazdag kliensei révén. Később Madame lett belőle, és tíz lánynak osztotta a munkákat. A szerelem is hamarosan rátalált: 1955-ben házasodott újra egy könyvelővel. Később a férfi a végrendeletében több mint harmincmillió forintnak megfelelő összeget hagyott Millyre, aki azonban még jobban be akarta biztosítani magát az anyagiak terén, így visszatért az "iparba". 1979-ben - 25 évvel utolsó kuncsaftja után - ismét munkába állt mint prostituált. Saját bevallása szerint körülbelül 3500 férfinak "adta oda magát", akik között volt 29 és 92 éves kuncsaft is. Milly a mai napig nem pihen: hetente két vendége van, akik alkalmanként körülbelül 250 ezer forinttal honorálják a nő szolgálatait.

"A mai lányok csontsoványak, mellük sehol, és félmeztelenül vagy alig ruhában parádéznak mindenhol. Ellenben én mindig elegánsan öltözöm, és a klienseim is egytől egyig úriemberek" - vallotta Milly.

Tippünk: Randizz az interneten!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.