A botox a szexuális zavarokat is kisimítja

szex vaginizmus szexualitás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a ráncokat, de egyes női szexuális panaszokat is kezelni lehet a botulinum toxinnal, ismertebb nevén: botoxszal.

A New Hampshire-i Dr. Peter T. Pacik plasztikai sebész már klinikai teszteken vizsgálja a botox-injekciók hatását a súlyos szexuális panasz, a vaginózis megoldására. A vaginózis a nők 6%-át érintő súlyos szexuális panasz, amely során szexuális ingerre a vagina körüli izmok görccsel reagálnak. A panasz oka gyakran a félelem vagy a gyermekkori szexuális bántalmazás, túl szigorú nevelés nyomán kialakuló reflex.

Thinkstock
Thinkstock

A botox a hüvelybemenetbe injekcióval pontosan ugyanúgy fejti ki a hatását, mint az arcbőrön: az ideghálózaton keresztül érkező impulzusokat gátolja, és így lehetővé teszi az izmok elernyedését.

Dr. Pacik altatásban végzi a kísérletben résztvevőkön a beavatkozást, akik, miután felébredtek képesek szexuális életet élni partnerükkel. Az eddig kezelt 78 páciens közül egyetlen beteg kivételével mindegyiknél megszűntek a vaginózis tünetei.

Tippünk: Randizz az interneten!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




96 éves a világ legöregebb prostijahttp://www.life.hu/szeress/szex/20110225-96-eves-a-vilag-legoregebb-prostija.htmlGyönyörhozó praktikák - Az orgazmus tanulhatóhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110224-parkapcsolat-szex-orgazmustrening-a-jobb-szexualis-eletert.htmlJó napot! Egy férfiprostituáltat kérek!http://www.life.hu/szeress/szex/20110218-szex-parkapcsolat-ferfiprostitualtat-kerek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.