párkapcsolat szex férfi vércsoport szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy a vércsoport alapján nemcsak azt lehet megállapítani, hogy mit tanácsos enni, hanem azt is, hogy mire vagy képes az ágyban? Most kiderül!

A-s vércsoport:

Tudósok állítják, hogy az A-s vércsoportú emberek erősen motiváltak szexuálisan, és igen aktívak. Folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy hol vezethetik le az energiájukat és képtelenek egy helyben maradni. Szeretnek kísérletezni az ágyban, ezzel pedig teljesen kifárasztják partnerüket.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

B-s vércsoport:

A B-s vércsoportú emberek nyugodtabbak és szerényebbek, ha az intimitás területéről van szó. Nem szeretnek kirakatban lenni, és nem tudják magukat teljesen elengedni. Általában az ágyban nem szeretnek kísérletezni, ám a partnerük nem szokott ezen megsértődni.

AB-s vércsoport:

Az AB-s vércsoporttal rendelkező emberek olyanok, mint a trójai faló. Első ránézésre nyugodtnak és visszafogottnak tűnnek, hajlamosak kritizálni mindenkit - beleszámítva önmagukat is. De amint szexre kerül a sor temperamentumosakká és szenvedélyesekké válnak. Mindezek mellett igen érzékeny a lelkiviláguk, így könnyen előfordulhat a nagy ágyjelenetek közben pár könnycsepp is.

Tippünk: Hangos vagy halk szex? - Nézd meg videónkat!


0-s vércsoport:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.