Arnold Schwarzenegger párkapcsolat szex csábítás Brigitte Nielsen szerelem Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyvenhét éves Brigitte Nielsen a jövő hónapban megjelenő önéletrajzi könyvé­ben (We only get one life - Csak egy életet kapunk)  kendőzetlenül mesél el minden intim részletet arról, milyen volt a szex Hollywood legnagyobb sztárjaival.

Az egykori dán modell Arnold Schwarzenegger vagy Sean Penn ágyát is megjárta - olvasható a Blikken. "Arnie-nak isteni teste volt. Idő kérdése volt, hogy mikor landolunk az ágyban" - írta könyvében a későbbi kaliforniai kormányzóról, akivel 26 évvel ezelőtt forgatta a Vörös Szonja című filmet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sylvester Stallone már több örömet lelhetett Nielsen állítólagos szexpraktikáiban, bár őt is kalandnak szánta a szőke modell. 1985-ben állítólag egy levelet küldött a színész hotelszobájába a következő szöveggel: "Egy feltörekvő színésznő vagyok, meg akarom ismerni." A könyvből kiderül, egy óra múlva Stallone már egy fotelben szexelt a nővel, akit később el is vett feleségül. Ez ám a hódítás!

3 ok, amiért belefásulunk a házasságbahttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110426-szerelem-parkapcsolat-3-ok-amiert-belefasulunk-a-hazassagba.htmlSzerelmi botrányok - Az angol királyi ház titkaihttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-botranyos-szerelmek-az-angol-kiralyi-palotaban.htmlKét forró szexpóz a jobb orgazmusérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110422-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-biztos-poz-amivel-egetrengeto-orgazmusod.htmlIllata elárulja, fogod-e szeretni!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-szerelem-parkapcsolat-mennyire-tetszik-az-illata-annyira-fogod-szeretni.htmlAlvópózod árulkodik a kapcsolatodrólhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110422-olyan-a-kapcsolatod-amilyen-pozban-alszol.htmlHollywood titkai - Így csábítottak a világhírű dívákhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110421-szex-szerelem-parkapcsolat-csabitasi-praktikak-vilaghiru-divaktol.htmlTudd meg, miért hagy el a pasi!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110420-carla-galli-ezert-hagy-el-a-pasi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.